red_fly9
Business-Class-Member
- Περιοχή
- Athens
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEG
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- ΑΤΗE
Φιλε "flying Doc" επειδη εχεις ενα κακο συνήθειο να απαντας χωρις να διαβαζεις τα προηγουμενα ποστ...
κι ετσι αυτα που γραφεις να ειναι ειναι αλλα αντι αλλων... εγω ποτε δεν επαινεσα την Hellenic για ολα αυτα που εγιναν ουτε ειπα μπραβο που πουλησε εισητηρια και δεν καταφερε να ανταποκριθει!!! Αναφερα μονο τα γεγονοτα οπως εγιναν!
Η φιλη μου ετυχε να εχει σοβαρο οικονομικο προβλημα η φθηνοτερη επιλογη ειταν αυτη και την αγορασε με ολο το ρισκο που της ειχα πει κι εγω!
Το οτι το επικρωτω την εγκαιρη ενημερωση και τακτοπιηση για ολες τις αλλαγες/ακυρωσεις που εγιναν δεν σημαινει οτι ουτε την υποστηριζω ουτε της δινω συγχοροχάρτι, αλλα δεν μπορω και να μην το αναφερω ως θετικο μετα τα οσα συνεβησαν!!!
Απλα "για το γιγνεσθαι" να σου αναφερω οτι στις ακυρωσεις 28/6 της απεργιας που πεταγα για SMI, η Α3 (που θεωρειται πολυ αξιοπιστη) δεν μπηκε καν στον κοπο να με παρει ενα τηλ. δεν ηξερα ποτε θα εφευγα... και μονος ανακαλυψα εκτακτη πτηση στις 29/6 το βραδυ 22:00 και τους πηρα να μου το ρυθμισουν!
Αυτο για λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι αερολογιες...
Εξαλλου δεν ειχα σκοπο αντιπαραθεσης μαζι σου...
εσυ εισαι αυτος που ζητησεw απαντηασεις...
Αύτα και μένω, δικός σου!!!
κι ετσι αυτα που γραφεις να ειναι ειναι αλλα αντι αλλων... εγω ποτε δεν επαινεσα την Hellenic για ολα αυτα που εγιναν ουτε ειπα μπραβο που πουλησε εισητηρια και δεν καταφερε να ανταποκριθει!!! Αναφερα μονο τα γεγονοτα οπως εγιναν!
Η φιλη μου ετυχε να εχει σοβαρο οικονομικο προβλημα η φθηνοτερη επιλογη ειταν αυτη και την αγορασε με ολο το ρισκο που της ειχα πει κι εγω!
Το οτι το επικρωτω την εγκαιρη ενημερωση και τακτοπιηση για ολες τις αλλαγες/ακυρωσεις που εγιναν δεν σημαινει οτι ουτε την υποστηριζω ουτε της δινω συγχοροχάρτι, αλλα δεν μπορω και να μην το αναφερω ως θετικο μετα τα οσα συνεβησαν!!!
Απλα "για το γιγνεσθαι" να σου αναφερω οτι στις ακυρωσεις 28/6 της απεργιας που πεταγα για SMI, η Α3 (που θεωρειται πολυ αξιοπιστη) δεν μπηκε καν στον κοπο να με παρει ενα τηλ. δεν ηξερα ποτε θα εφευγα... και μονος ανακαλυψα εκτακτη πτηση στις 29/6 το βραδυ 22:00 και τους πηρα να μου το ρυθμισουν!
Αυτο για λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι αερολογιες...
Εξαλλου δεν ειχα σκοπο αντιπαραθεσης μαζι σου...
εσυ εισαι αυτος που ζητησεw απαντηασεις...
μην μου λες λοιπον τωρα "αύτα και μένω, δικός σου" επειδη σου αντικρουω τα επιχειρηματα!Θέλω τώρα να ρωτήσω κάποιους από τους δημόσιους κατηγόρους μου πως αισθάνονται οι φίλοι τους που ενώ γλίτωσαν κάποια χρήματα, σέρνονται από γκισέ σε γκισέ μέχρι να βρουν τρόπο να γυρίσουν στην Ελλάδα.
Αύτα και μένω, δικός σου!!!