Hellenic Imperial Airways

καλές πτήσεις στην ΗΙΑ!!
ξέρει κανείς ποιοι είναι κυβερνήτες κι αν είναι από την παλιά ΟΑ??

:banana:

Ξερουμε τις πληροτητες???

Καλημερα απο Νεα Υορκη καινουργιο μελος και φανατικος αναγνωστης

Ειμαι στο τερμιναλ 1του Κεννεντυ (φευγω με AF για Παρισι σε λιγο)και δεν βλεπω πουθενα ΗΙ ουτε γραφεια ουτε Check in
Εγω παντος που ταξιδευω εξι με εφτα φορες το χρονο λογω δουλειας στην Αθηνα δεν προκειται να πεταξω με αυτους
Προσπαθησε ο πρακτορας μου να επικοινωνησει μαζι τους και δεν εχουν ουτε γραφεια ουτε τηλεφωνα

Πολυ φοβαμαι οτι θα αφησει κοσμο συξιλο και χωρις θεσεις

Δεν μπορει μια εταιρια ετσι στα καλα καθουμενα να αρχισει μια γραμη σε ωρες που δεν βολεβουν εωαν επαγγελματια και χωρις alliances σε μια γραμμη καθαρα εποχιακη

Ευχαριστω

Πείτε μια καλή κουβέντα ρε παιδιά για τους ανθρώπους, έλεος. Ή μην πείτε τίποτα. Τουλάχιστον μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο!! Give them a break, πώς το λένε. :wall: Πριν λίγο απογειώθηκε το αεροπλάνο τους για υπερατλαντικό ταξίδι, που πολλοί μάλιστα στοιχημάτιζαν το νεφρό τους ότι δεν θα γίνει. Ας είμαστε λίγο επιεικείς. Καλώς ήρθες στην παρέα και καλά ταξίδια να έχεις!

Θα έλεγα να χωρίζαμε το θεμα αυτό σε δύο πιό μικρά . . . στο ένα οι ΥΠΕΡ HELLENIC και στο άλλο οι KATA HELLENIC . . . παιδιά δεν πάει άλλο, δεν είμαστε σε αυτο φόρουμ για να μιλάμε με αυτόν τον τρόπο ! Admins κάντε κάτι επιτέλους . . .

Φιλικά Duck Roger

Δεν νομίζω να είναι προς το παρόν κάποιος από παλιά ΟΑ...όταν έρθουν τα 340 τότε θα είναι και οι κυβερνήτες της ΟΑ!

και εγω τους ευχομαι ολοψυχα καλες πτησεις

θα ηθελα να τους εβλεπα πιο οργανωμενους με καλυτερες ωρες γιατι οι ωρες αφιξεως ειναι καλες μονο οταν μενεις Νεα Υορκη ισως Βοστωνη αλλα δυσκολα θα βρεις ανταποκρισεις για αλλα μερη των Ηνωμενων Πολιτειων και Καναδα

Καλη επιτυχια

Ιδωμεν

στο site εχει και live streaming σχεδον... βλεπεται που ειναι το αεροσκαφος στον χαρτη και ποση ωρα εχει ακομα...το αεροσκαφος εχει ηδη αντικρισει τον ατλαντικο

εχεις την καλωσύνη να γραψεις ποιο ειναι το site?
ευχαριστω