Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Hellenic Imperial Airways μια χαρά όνομα για αεροπορική εταιρία ……
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν καταφέρει να πετά σε όλους αυτούς τους προορισμούς θα πρέπει να κάνουν ΠΑΡΑ πολύ καλή διαφήμιση .

Δύσκολα θα εμπιστευτεί κάποιος μια νέα εταιρεία για το εξωτερικό (για υπερατλαντικές πτήσεις και μη) και πόσο μάλλον αν ξέρει και το παρελθόν της ….

Για να πετύχει πιστεύω ότι θα πρέπει να έχει συνεργασία με τις ελληνικές αεροπορικές εταιρίες ….. Με Olympic air ίσως με Aegean λίγο δύσκολο (star alliance)…..

Για να δούμε …
Θα είναι εφάμιλλη του ονόματός ;; ή θα είναι εφάμιλλη της ελληνικής επιχειρηματικότητας = προχειρότητα κ κλπ ας μην αναφέρουμε ακόμα παραδείγματα…

Greg.CHQ":31wzctig said:
Για να δούμε …
Θα είναι εφάμιλλη του ονόματός ;; ή θα είναι εφάμιλλη της ελληνικής επιχειρηματικότητας = προχειρότητα κ κλπ ας μην αναφέρουμε ακόμα παραδείγματα…

Συγγνώμη κι' ολας, που ζεις; :) Τόσα χρόνια υπάρχει αυτή η εταιρία, δεν περιμένουμε τώρα να δούμε αν θα είναι εφάμιλλη του ονόματός της. Ξέρουμε τινος πράγματος είναι εφάμιλλη...

Αγαπητέ ξέρω ΠΑΡΑ πολύ καλά πόσα χρόνια είναι αυτή η εταιρεία και φυσικά γνωρίζω πάρα πολλά για αυτήν λόγο επαγγέλματος. Ακριβώς επειδή την γνωρίζω ΠΑΡΑ πολύ καλά (και όλα τα βήματα της) σε αυτό το σημείο θέλω να σε ενημερώσω ότι ΠΡΩΤΗ φορά κάνει σοβαρά βήματα……

Anyway απλά θα πρέπει λίγο να περιμένουμε……….
Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να της πάνε όλα καλά…….

Λέτε να δούμε αυτοκόλλητα visit greece και στα 747/777 της ΗΙΑ? :roll:

Υπάρχουν 2 τακτικές...
1) Οταν τα αεροπλάνα είναι παρκαρισμένα στο αεροδρόμιο των Αθηνών για μήνες να βάζει ένα "Stay in Greece" ώστε να τα βλέπουν όσοι έρχονται/φεύγουν από τον Βενιζέλο
2) Οταν τα αεροπλάνα είναι παρκαρισμένα σε Τζέντα/Μαρόκο/Τυνησία/Πακιστάν/κλπ για μήνες να βάζει το "Visit Greece, fly Aegean/Olympic" ώστε να προσελκύει τουρίστες προς τον Βενιζέλο!

Aγαπητέ mernion, εμένα ακόμα μου έχει μείνει η απορία του πόσα έχει πληρώσει μέχρι τώρα στον ΑΙΑ για τη μπουτίκ των 747. Βέβαια, η υπεροπτική σκέψη ότι "όσο τα αφήνεις κάτω μπορεί και να μεταλλαχθούν σιγά σιγά σε 748" μπορεί να έχει μεν πολλούς υποστηρικτές αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι ανέφικτο. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο λανσάρισμα σε livery.. κράτησε πολύ το τελευταίο. Το βαρέθηκε κι η έρημος... πόσο δε μάλλον το Μπουένος Άιρες, το Τόκυο, το Σύδνευ, το Γιοχάνεσμπουργκ, η Νεά Υόρκη, η Αβάνα, το Ρίου, η Ντάκα, το Δελχί, η Χονολούλου.. τα κλασικά βαρετά βδομαδιάτικα δρομολόγια...

δικός σου

Greg.CHQ":1yvz7fbd said:
Ακριβώς επειδή την γνωρίζω ΠΑΡΑ πολύ καλά (και όλα τα βήματα της) σε αυτό το σημείο θέλω να σε ενημερώσω ότι ΠΡΩΤΗ φορά κάνει σοβαρά βήματα……

Στράτα στρατούλα... άντε με το καλό να πει και κανένα λογάκι... μίλησε το παιδί και τι είπε?? Χονολουλού!! Ο πρώτος της σοβαρός προορισμός!!

Κάποιος είχε αναρωτηθεί γιατί δεν εμφανίστηκε η HIA για rescue flights λόγω Λιβύης.

Ιδού

Πτήσεις MLA-BKK/PEK και σύντομα HER-PEK/PVG

Ε βεβαια...μόνο rescue flights για να μην έχεις άλλη επιλογή και να μπεις να ...."πετάξεις" θες δε δες! :wall:

Ευτυχώς που γίνονται και πόλεμοι, εξεγέρσεις, σεισμοί σε αυτόν τον κόσμο και έχει δουλειά η εταιρεία. Τρεις μήνες τώρα έχουν να πληρώσουν το προσωπικό τους, ευτυχώς βγήκαν πτήσεις μπας και πάρουν και αυτά τα καημένα κανέναν μισθό. Ρε μπας και ο υποκινητής για τον οποίο κάνει λόγο ο Καντάφι είναι ο Ταλάλ ? :banana: :banana:

Έχω και σλογκαν για την αγαπημένη μας rescue εταιρεία (στη δε νεα διαφήμιση τους η Στέλλα Κονιτοπούλου θα το τραγουδά κιόλας):
" Χιόνα και σεισμοί, καταποντισμοί, η Hellenic Imperial σωζει κοσμό πολύ
Χιόνα και σεισμοί, καταποντισμοί, τώρα σώζουμε Λιβύη μετά την Αϊτή ... " :wall: :with: :deadthread: