Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αντιγράφω από το Airliner World 05/2010 (τα σχόλια και emoticons δικά μου) :

According to a preliminary flight schedule released in early April :?: , Hellenic will introduce domestic flights to Alexandroupolis, Chania, Heraklion, Mikanos :roll: , Mytilene, Rhodes, Santorini, Thessaloniki, as well as international services to Beirut, Bucharest, Damascus, Dubai, Geneva
( :arrow: lewton : ορίστε η εναλλακτική που ήθελες για Γενεύη :D )
Larnaca, London and Paris. Long haul flights to Johannesburg, New York and Toronto are also planned.

Επίσης αναφέρει :

...negotiations are taking place to source "either B737-400 or B737-800 models". Hellenic is also looking for a replacement for its B747-200s. "We are studying at the moment to replace the Boeing 747-200 from next year with Airbus A340s
(χμμμ - ex Olympic μήπως :?: )

Τέλος :

Hellenic also plans to fly to China, India, Japan and the Far East in the longer-term.

Αυτο το Μικανος long-haul μου φαινεται...Καπου κοντα στα Barbados πρεπει να ειναι..
Εχουμε τιμουλες?

Όχι, δεν αναφέρονταν τιμές (μιλάμε για ένα άρθρο μιας στήλης περίπου), αλλά θα έλεγα να κρατάς και μικρό καλάθι γενικά.

Θέλω να πετάξω από Γενεύη τώρα! :banana:

Aγαπητή ΗΙΑ, το Μπουένος Άιρες, την Αβάνα και το Λος Άνχελες δεν βλέπω στους προορισμούς και φοβάμαι ότι πάλι θα αναγκαστώ να τρέξω σε ξένα "φτερά"..

δικοί σας

The empire strikes back κυριολεκτικα... :thx: :thx:
Να ζησω να δω την ΗΙΑ στο Τ1 του φιλου μας του John...
Λετε τα 340 να βρηκαν οικογενεια τελικα?

Σαν πολύ γρήγορα δεν τρέχουν οι ανακοινώσεις τελικά; Τόσο γρήγορα που θα έλεγε κανείς οτι κάποιοι βάζουν το χεράκι τους. Πλεον έχουμε ακούσει 737, Ευρωπαικοί προορισμοί, εγχώριες πτήσεις, μουντιαλ, αντικατάσταση των 747 (!!??). Αυτό που μένει είναι να δούμε την HIA να αναλαμβάνει Long Haul πτήσεις της νΟΑ3 και να γίνει νΟΗΙΑ3. Ειδικά αν τα 747 αντικατασταθουν με κάτι σε airbus.(Τι διάολο παντού και μια θεωρία συνομωσίας θα δημιουργούμε).

Αν βέβαια η εικασία μου θεωρηθεί εντελώς αβάσιμη(που τέτοια είναι) ας διαγραφθεί

Aν υποψιαστω οτι τα αεροπλανα με τα οποια θα κανει longhaul (οποια και να ειναι) θα ψεκαζουν και chemtrail κιολας, ε, τοτε ειμαστε τιγκα στη συνωμοσία! :lol:

ΗΙΑ":3f8fyju4 said:
The company intends to start operating the line as of late June, early July as soon as all procedures needed have been finalised.

Γρηγοράδα!!! Τσσσσς 8) Delta και Ενωμένη-Ηπειρωτική πιάστηκαν στον ύπνο...

Για την γρηγοράδα που αναρωτιέται ο φίλτατος Ανχελ Αβιεϊτιον, μάλλον έχει να κάνει με "χρώματα"... Το πρασινάκι είναι "γρήγορο και αποτελεσματικό" γιατί όσο ήταν το "γαλάζιο" της μόδας δεν έγινε και τίποτα, στασιμότις...

seven4seven":3f8fyju4 said:
Aν υποψιαστω οτι τα αεροπλανα με τα οποια θα κανει longhaul (οποια και να ειναι) θα ψεκαζουν και chemtrail κιολας, ε, τοτε ειμαστε τιγκα στη συνομοσια! :lol:

Για συνωμοσίες είσαι σε λάθος site :mrgreen: Έσχατις ανάσχεσις και Ιχνος θα "ξετρελλαθούν" :mrgreen: