Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η hellas jet κάνει συχνά και το charter ath-ebl.

Μάλλον έχει πάρει εργολαβία το αεροδρόμιο...

p.s. Να θυμίσουμε πως η OS που είχε διακόψει το VIE-EBL (για λόγους ασφαλείας) το ξανα-ξεκίνησε.

Να ενημερώσω από εδώ πως τα δρομολόγια SKG-SVO-SKG έχουν ξεκινήσει κανονικά. Εκτελούνται κυρίως με το SX-BEV της Euroair.

Για το μήνα Μάϊο έχουν προγραμματιστεί δρομολόγια SKG-SVO στις παρακάτω ημερομηνίες: 1/5, 4/5, 9/5, 11/5, 18/5, 23/5, 25/5, 30/5, 31/5 (δεν υπάρχει συγκεκριμένη μέρα κάθε εβδομάδα).

Τελικά είναι charter ;

To άρθρο παρατίθεται ποιο πάνω
«Η Hellas Jet θα πραγματοοποιεί δύο δρομολογία τη βδομάδα από Ηράκλειο προς Μόσχα από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο. Από Θεσσαλονίκη θα εκτελεί πέντε δρομολόγια τη βδομάδα το καλοκαίρι, τα οποία θα μειωθούν σε δύο ανά βδομάδα από τον Νοέμβριο.

υπονοεί ότι τις πτήσεις τις κάνει η HELLAS JET μόνη της και όχι για κάποιο πρακτορείο, λέτε να μπορούμε να κλείσουμε και κανα εισιτήριο ;

Μαλλον μια προσπαθεια γι αυτο που εχουν σκοπο να κανουν σε προγραμματισμενη βαση.Τα εισητηρια παντως ειναι της hellas jet αν δεν κανω λαθος.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σε όλους.
Αλλη μία απόδειξη του πόσο σοβαρές είναι οι αεροπορικές ετερείες στην χώρα μας!
Πως γίνεται να πετά μία ετερεία χωρίς να έχει ΔΠΕ και ΔΕΕ (επίγεια εξυπηρέτηση)? Αν δεν κάνω λάθος, είναι και οι δύο “Post holders” και από σήμερα δεν εργάζονται πια στην Hellas Jet. Γιατί τους επιτρέπουν να εκτελούν δρομολόγια και δεν κάνει τίποτα η ΥΠΑ?
Αναρωτιέμαι καμιά φορά!
Ως πότε θα έχουμε να κάνουμε με επιχειρηματίες που δεν σέβονται ούτε τους πελάτες τους, ούτε το πρωσοπικό τους αλλα ούτε την ΥΠΑ και τους διεθνείς κανονισμούς?
Θέλουμε πράγματι τέτοιες αεροπορικές ετερείες στην χώρα μας????!

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι γνωρίζοντες δεν κάνουν μία επίσκεψη στον εισαγγελέα για την "παράβαση καθήκοντος" της ΥΠΑ (όπως το θέτεις....).

Είναι γνωστό ότι οι κρατικές υπηρεσίες κινούνται με ρυθμό χελώνας στα αυτεπάγγελτα θέματα , ένα σπρώξιμο από τους καταγγέλλοντες θα βοηθούσε στην επίσπευση............

Αγαπητέ aas59,
γιατί εδώ, στην όμορφη χώρα που ζούμε, θα πρέπει να κάνουμε τον "Ζορό" για πράγματα που είναι δουλειά του κράτους να ελέγχει?
Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν διαδικασίες, (από τις αρμόδιες αρχές), οι οποίες θα εξασφάλιζαν ότι τέτοια περιστατικά δεν θα συνέβεναν!

Ground":ir4klgbn said:
Πως γίνεται να πετά μία ετερεία χωρίς να έχει ΔΠΕ και ΔΕΕ (επίγεια εξυπηρέτηση)? Αν δεν κάνω λάθος, είναι και οι δύο “Post holders” και από σήμερα δεν εργάζονται πια στην Hellas Jet. Γιατί τους επιτρέπουν να εκτελούν δρομολόγια και δεν κάνει τίποτα η ΥΠΑ?

Ground":ir4klgbn said:
γιατί εδώ, στην όμορφη χώρα που ζούμε, θα πρέπει να κάνουμε τον "Ζορό" για πράγματα που είναι δουλειά του κράτους να ελέγχει?
Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν διαδικασίες, (από τις αρμόδιες αρχές), οι οποίες θα εξασφάλιζαν ότι τέτοια περιστατικά δεν θα συνέβεναν!

Μα με τα δικά σου post απαντάς στο εαυτό σου ......

Το κράτος έχει τις αρμόδιες υπηρεσίες για τον έλεγχο.
ΑΝ κάποια υπηρεσία δεν κάνει το καθήκον της και δεν εφαρμόζει την νομοθεσία (όπως υπονοείς στο πρώτο σου post) τότε ο κάθε νομοταγής πολίτης (που αντιλαμβάνεται κάποια παρανομία ΟΦΕΙΛΕΙ να την καταγγείλει στον θεσμό που ελέγχει τους άλλους.
Δηλαδή στην Δικαιοσύνη.

Εγώ εξέφρασα μόνο την απορία γιατί η καταγγελία αυτή σου να γίνεται στο forum και όχι στις αρμόδιες αρχές.

aas59":2ctg9hes said:
Δηλαδή στην Δικαιοσύνη.

Εγώ εξέφρασα μόνο την απορία γιατί η καταγγελία αυτή σου να γίνεται στο forum και όχι στις αρμόδιες αρχές.

Θα συνηγορίσω με την ground
Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα επέτρεψέ μου να πω, πως είναι μια έννοια μπερδεμένη....πολύ μπερδεμένη....
Ακόμη μένει ανέπαφο το παραδικαστικό... και η Siemens...
λυπάμαι αλλά η εμπιστοσύνη μου σ' αυτή , έχει πια εκλείψει..
Sorry για το off topic

Και μια απορία , γνωρίζουμε αν γίνονται με επάρκεια οι συντηρήσεις του στόλου της?? Όχι τίποτα άλλο , αλλά προ κάποιου καιρού είδα το 320 της σε τακτικό δρομολόγιο της ΟΑ στο AXD. Φυσικά περίμενα το sx-bbu να ρθει (μην ξεχνιόμαστε)...

Αφού έχει πέσει στην εκτίμηση ορισμένων η Ελληνική δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι με την ανώνυμη καταγγελία σε ένα forum θα λυθούν όλα τα προβλήματα :wall: