Hellas Airlines!

Προφανώς εννοούν από τον Βόλο.

Αλλά δέν είναι εκεί το θέμα.Το θέμα είναι ότι ακόμα δέν έχουν AOC,δέν έχουν αεροπλάνα και συνεπώς δέν έχει αρχίσει να εξυπηρετήται ούτε ένας από τους αρχικώς ανακοινωθέντες προορισμούς.Οπότε το να ανακοινώνουν συνεχώς νέους δέν έχει νόημα.Αλλωστε εντός Ελλάδος δέν είναι και τίποτε ιδιαίτερο το να εξασφαλίσης προορισμούς.......

@alex96:καλό είναι να λέμε-κι'εγώ λέω,όπως είδες-αλλά κάποια στιγμή άρχισε η συζήτηση να παρεκτρέπεται σε προσωπικές αντεγκλήσεις μεταξύ ωρισμένων μελών,γι'αυτό έκανα την παρέμβασή μου.

andreasl":37gbbs9e said:
Πετάξανε ξερά ένα "Νέος προορισμός Κεφαλονιά" αλλά από που; Από Ιθάκη με την ψαρόβαρκα; Καμία λεπτομέρεια...

Γιατί υπάρχουν παλιοί προορισμοί ώστε να προστεθούν και νέοι;; χαχα δεν υπάρχουν σε αυτή την εταιρία!!

Θα ήθελα να μάθω από τους moderators για ποιο λόγο σβήστηκαν τα ποστ μου. Οι ερωτήσεις που έκανα, όσο αστείες και να φαίνονται, δε νομίζω να είναι περισσότερο αστείες από αυτά του γράφει το επίσημο σάιτ της εταιρίας.
Τα οποία παραθέτω πιο κάτω, πριν το ξανασκευτούν και τα βγάλουν.
Δέχομαι τα πάντα, αλλά όχι να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου.
Ευχαριστώ.

" Έχετε ένα πακέτο να στείλετε γρήγορα; Έχετε να ταχυδρομήσετε σοβαρά έγγραφα άμεσα; Μην ανησυχείτε. Η Hellas Airlines στις υπηρεσίες σας.
Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία «Από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο». ΑΠΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Προσκομίστε τα πακέτα, έγγραφα σας μέχρι και 100 κιλά, μισή ώρα πριν την αναχώρηση της πτήσεως του προορισμού σας και θα αποσταλούν άμεσα.
Παραλάβετε το πακέτο σας από τα γραφεία μας στο αεροδρόμιο. ΑΠΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Μόνο από την Hellas Airlines. Παραδίδουμε σε όλους τους προορισμούς μας.
Η μαμά σου σκέφτεται να σου στείλει φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό, τα γλυκά της; Πού; Στην Κρήτη; Σε 1 ½ ώρα θα βρίσκεται στα χέρια σας. Αυτή είναι υπηρεσία.
Απλά όχι πίτσα delivery!!!!
Παραδίδουμε από φρέσκα προϊόντα (έως 100 κιλά) μέχρι έναν απλό φάκελο ταχυδρομείου.
Τα εμπορεύματα σας θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα με ασφάλεια.Θέλετε ένα σοβαρό έγγραφο να αποσταλεί στο Λονδίνο; Σε 3 ½ ώρες θα βρίσκεται εκεί. Δεν παραδίδουμε στη πόρτα σας, αλλά τα φέρνουμε δίπλα σας.
«Αεροδρόμιο στο αεροδρόμιο» υπηρεσία. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!
Είσαστε παραγωγός; Θέλετε να στείλετε έως 100 κιλά φορτίο; Τα φρέσκα προϊόντα σας στη Ρόδο; Μην ανησυχείτε.
Η Hellas Airlines θα τα παραδώσει ΑΠΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Αυτή είναι η πραγματικά καινούρια εξυπηρέτηση. Ποιος άλλος σας προσφέρει την υπηρεσία αυτή; Είμαστε διαφορετικοί σε τρόπους και ιδέες. Ο τρόπος εξυπηρέτησης άλλαξε. Είμαστε πρωτοπόροι. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα."

Αυτή είναι η σελίδα όπου το διάβασα,επίσημη θα έλεγα:

http://www.flyhellasairlines.com/index. ... door-cargo

Ή κάνω λάθος;

Σε κάθε σοβαρή χώρα, και όχι σε μπανανία, αυτά που λες πρέπει να τα τεκμηριώνεις. Το κάθε τι που πουλάμε, είναι ένα συμβόλαιο με αυτόν που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας. Και έχει κάποιους όρους που πρέπει να τηρούνται. Θα ήθελα λοιπόν να τους μάθω, δε νομίζω να ζήτησα κάτι περίεργο. Ωραία όλα αυτά τα "πρωτοποριακά" αλλά να μας εξηγήσουν και τον τρόπο, να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας. Το μόνο σωστό που είπαν μέχρι στιγμής, είναι η τελευταία τους φράση: "δεν έχετε δει τίποτα ακόμα"!!! Συμφωνώ και επαυξάνω.

Εμένα πάλι γιατί "μου μυρίζει δάχτυλος Ryanair" στα γραφόμενά σου;

Έχει δίκιο για τους όρους, προφανώς κάποια στιγμή και αν και εφόσον πετάξουν και είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη υπηρεσία, τότε θα αναρτήσουν και τους όρους.

Από προσωπική εμπειρία, μιάς και χρησιμοποιούσα ως φοιτητής την πΟΑ για παρόμοιο λόγο (σπιτικά φαγιά), το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να δηλώσεις ότι το δέμα περιείχε φαγητό οπότε και μεταφερόταν σε ανάλογη θερμοκρασία ενώ στην άφιξη του αποθηκευόταν σε ψυγεία της πΟΑ στον cargo αεροσταθμό του SKG από όπου και τα παραλάμβανα (ποτέ δεν παρέλαβα χαλασμένα φαγητά, αντιθετώς με κάποιους "έξυπνους" που απέφευγαν να δηλώσουν το ορθό περιεχόμενο μπάς και γλυτώσουν μερικές δραχμές παραπάνω και φυσικά τα πετούσαν άμα τη παραλαβή)...

:D το ότι έγινα η φωνή της ράιαναιρ δεν το περίμενα!!! Λες να πάρω ένα τηλ τον ολίρι να του ζητήσω επιδότηση;;; :D

Όχι φίλε μου, κάνεις λάθος, απλός ταξιδιώτης είμαι. Και πολύ θα το γούσταρα να έχουμε και στην ελλάδα τη δική μας σωστή λόου κοστ.

ΟΑ701: ειλικρινά δεν το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο σέρβις στην ΟΑ. Οι "ιταλοί" φοιτητές, τα λαβαίναμε με πούλμαν σε ψυγειάκι! ;) και η ερώτησή μου σχετικά με το υγρό περιεχόμενο, πάλι τους νέους κανόνες προστασίας αφορά. Δε σε αφήνουν να ανεβάσεις κολώνια 125 ml και θ´ανέβει π.χ. Το λάδι ενός που δεν ταξιδεύει; Πάλι σαν άσχετος ρωτάω βέβαια, γιατί άλλο η καμπίνα και άλλο οι χώροι αποσκευών κλπ

επειδή το τελευταίο μου post σβήστηκε (επειδή περιείχε χιούμορ και ειρωνία προφανώς), θα το διατυπώσω ξανά πολύ σοβαρά αυτή τη φορά για να μη διαγραφεί

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της εταιρίας που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρίας οι κρατήσεις θέσεων θα έπρεπε να είχανε ξεκινήσει από χθες 15 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Η εταιρεία μας προγραμματίζει έναρξη πτήσεων στις 15 Ιανουαρίου 2013. Η κράτηση θέσεων θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2012.

78.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η HELLAS.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ?ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ "ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ?"μπορω να σκεφτω πολλους και διαφορετικους λογους για τους οποιους η εταιρια εχει καθυστερησει την εναρξη των κρατησεων.μηπως θελετε να βρω(εχω την δυνατοτητα) και να σας δωσω το τηλ. του προεδρου κ.ΡΑΛΑΚΗ να σας δωσει απαντησεις ο ιδιος?εχετε μεγαλυτερη αγωνια απο τον ιδιο?ολα θα γινουν.εξαλλου οπως λενε "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ"!!!!!!!!!!!!

(εξαλλου οπως λενε "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ"!!!!!!!!!!!!)

Μόνος σου το είπες. Γι' αυτό τόση συζήτηση. Γιατί παρά τις αρχικές εξαγγελίες, δεν έχουμε δει ακόμα ΤΙΠΟΤΑ! Και όπως καταλαβαίνεις, είμαστε ανυπόμονοι...