Θα ήθελα να μάθω από τους moderators για ποιο λόγο σβήστηκαν τα ποστ μου. Οι ερωτήσεις που έκανα, όσο αστείες και να φαίνονται, δε νομίζω να είναι περισσότερο αστείες από αυτά του γράφει το επίσημο σάιτ της εταιρίας.
Τα οποία παραθέτω πιο κάτω, πριν το ξανασκευτούν και τα βγάλουν.
Δέχομαι τα πάντα, αλλά όχι να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου.
Ευχαριστώ.
" Έχετε ένα πακέτο να στείλετε γρήγορα; Έχετε να ταχυδρομήσετε σοβαρά έγγραφα άμεσα; Μην ανησυχείτε. Η Hellas Airlines στις υπηρεσίες σας.
Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία «Από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο». ΑΠΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Προσκομίστε τα πακέτα, έγγραφα σας μέχρι και 100 κιλά, μισή ώρα πριν την αναχώρηση της πτήσεως του προορισμού σας και θα αποσταλούν άμεσα.
Παραλάβετε το πακέτο σας από τα γραφεία μας στο αεροδρόμιο. ΑΠΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Μόνο από την Hellas Airlines. Παραδίδουμε σε όλους τους προορισμούς μας.
Η μαμά σου σκέφτεται να σου στείλει φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό, τα γλυκά της; Πού; Στην Κρήτη; Σε 1 ½ ώρα θα βρίσκεται στα χέρια σας. Αυτή είναι υπηρεσία.
Απλά όχι πίτσα delivery!!!!
Παραδίδουμε από φρέσκα προϊόντα (έως 100 κιλά) μέχρι έναν απλό φάκελο ταχυδρομείου.
Τα εμπορεύματα σας θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα με ασφάλεια.Θέλετε ένα σοβαρό έγγραφο να αποσταλεί στο Λονδίνο; Σε 3 ½ ώρες θα βρίσκεται εκεί. Δεν παραδίδουμε στη πόρτα σας, αλλά τα φέρνουμε δίπλα σας.
«Αεροδρόμιο στο αεροδρόμιο» υπηρεσία. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!
Είσαστε παραγωγός; Θέλετε να στείλετε έως 100 κιλά φορτίο; Τα φρέσκα προϊόντα σας στη Ρόδο; Μην ανησυχείτε.
Η Hellas Airlines θα τα παραδώσει ΑΠΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Αυτή είναι η πραγματικά καινούρια εξυπηρέτηση. Ποιος άλλος σας προσφέρει την υπηρεσία αυτή; Είμαστε διαφορετικοί σε τρόπους και ιδέες. Ο τρόπος εξυπηρέτησης άλλαξε. Είμαστε πρωτοπόροι. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα."
Αυτή είναι η σελίδα όπου το διάβασα,επίσημη θα έλεγα:
http://www.flyhellasairlines.com/index. ... door-cargo
Ή κάνω λάθος;
Σε κάθε σοβαρή χώρα, και όχι σε μπανανία, αυτά που λες πρέπει να τα τεκμηριώνεις. Το κάθε τι που πουλάμε, είναι ένα συμβόλαιο με αυτόν που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας. Και έχει κάποιους όρους που πρέπει να τηρούνται. Θα ήθελα λοιπόν να τους μάθω, δε νομίζω να ζήτησα κάτι περίεργο. Ωραία όλα αυτά τα "πρωτοποριακά" αλλά να μας εξηγήσουν και τον τρόπο, να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας. Το μόνο σωστό που είπαν μέχρι στιγμής, είναι η τελευταία τους φράση: "δεν έχετε δει τίποτα ακόμα"!!! Συμφωνώ και επαυξάνω.