volos την 15 Νοέμ 2012 - 15:34
καλησπέρα σας. έκανα εγγραφή για ναw ρίξω λίγο φως.
λοιπόν είμαι κάτοικος βόλου & δικό μου πρόσωπο , έχει κάνει αίτηση να εργαστεί στη παραπάνω εταιρεία....
έγινε πρόσληψη κ από ότι κατάλαβα οποίοι κάνουν αίτηση κ τους πάνε για συνέντευξη όλους τους πέρανε...
έχω δει οικογένειας να κλαίνε , να γαλανέ από χαρά που βρήκαν τα παιδιά τους εργασία σε αυτή τη περίοδο στο προαύλιο του ξενία , κ τους λυπόμουν...
ο άνθρωπος είναι μια μούφα κ μισή...
έχω κάνει τη παρακάτω ερευνά...
- στο αεροδρόμιο του βόλου δε τους έχει επισκεφτεί ποτέ κανείς από την παραπάνω εταιρεία....
- στο επιμελητήριο βόλου δεν υπάρχει πουθενά όπως θα έπρεπε ούτε έχει γίνει αίτηση..
- στην πολιτική αεροπορία δεν υπάρχει πουθενά ούτε έχει γίνει αίτηση..
και όλα αυτά 30 μέρες πριν την πρώτη κράτηση θέσεως για ταξίδι...
και συνεχίζω...
πριν 15 μέρες φώναξε όλους τους διοικητικούς που έχει κάνει πρόσληψη στο ξενοδοχείο Βαλίς , πανό από 80 άτομα.....
έβγαλε ο ραλακης λόγο... παρουσίασε τα όνειρα του.,..
κ στο τέλος τους μοίρασε τη φόρμα πρόσληψης.. ένα χαρτί απλό στο word , κ οπού είχε πεδίο για ονοματεπώνυμο , ημερομηνία έναρξης σύμβασης , μισθός... απλά ήταν κενό... κ τους είπε απλά να υπογράψουν στο πεδίο "έλαβα γνώση" ο μισός κόσμος έβαλε τα γέλια κ αποχώρησε...
απλά δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό,,,,
χαίρετε κόσμος άδικα..
επίσης μια μέρα στο ξενία είδα υπάλληλο της ομάδος που οργανώνει τις συνεντεύξεις να πληρώνει το καφέ του , εν ώρα συνέντευξης .αυτά τα έξοδα δε τα αναλαμβάνει συνήθως η εταιρεία?
αυτά ..ότι νεότερο έχω θα σας ενημερώνω
υγ. το 4ο χλ που αναφέρει ως έδρα εκεί είναι η αντιπροσωπία της bmw και συνεργείο του βόλου.... χαααχα