flying Doc
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EBBR
IRA":z6mq3vzx said:{ Κι ανα ακόμα "βαράει" στ' αυτι΄αμε τις τιμές της,}
Επειδή από ΟΟΟΟΛΟ το πιο πάνω κατεβατό μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα και απαντάς με μια λάθος πρόταση (λόγω βιασύνης) από παλαιότερη απάντηση, στην ξαναγράφω για να μη σε ενοχλεί.
Κι αν ακόμα "βαράει" στ' αυτιά με τις τιμές της,
Πάντως ξαναδιάβασε προσεκτικά την πιο πάνω απάντηση και προβληματίσου. Δε μ' ενδιαφέρει αν θα μου απαντήσεις, γιατί άλλωστε δεν έχω κανένα συμφέρον από καμιά από τις δυο εταιρίες. Απλά με νοιάζει να πετάω φτηνά, μιας και δεν έχω ακόμα τη δυνατότητα να πετάω C ή F class. Αν κάποτε δώσει ο Θεός και τα καταφέρω, πίστεψέ με ότι θα πετάω Θεσσαλονίκη-Αθήνα με Swiss/Emirates κάνοντας το γύρο του κόσμου (SKG-ZRH LX, ZRH-DXB-ATH EK, ATH-DXB-ZRH EK, ZRH-SKG LX) ή αν με πιάσει το ανατολίτικό μου με Swiss/Singapore (SKG-ZRH LX, ZRH-SIN-SYD-SIN-ZRH SQ μπας και πετύχω το 380, ZRH-SKG LX).
Με το παραπάνω θέλω να σου δείξω πως για τους παλαβούς των πτήσεων, σημασία δεν έχει μόνο η τιμή, αλλά και το "εργαλείο" κι ας είναι και νοικιασμένο το άτιμο.
Αρκετά το ξεχειλώσαμε το θέμα. Μπήκα στην κουβέντα για να σιγοντάρω τον 747 και βρέθηκα να αντιμάχομαι με κάποιον που δεν ξέρω, ο οποίος δικαίως υερασπίζεται τον εργοδότη του (κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα).
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ.