Γενικές ερωτήσεις για πτήσεις με ryanair

Η ταυτότητα χρειάζεται μόνο για ταυτοποίηση ότι πράγματι είσαι ο κάτοχος του εισιτηρίου κατά την πραγματική επιβίβασή σου στο αεροπλάνο. Δεν απαιτείται πουθενά αλλού.

Καλησπέρα.Μόλις εκτύπωσα την κάρτα επιβίβασης και διαπίστωσα ότι έχω δηλωθεί ως ΕΛΒΕΤΟΣ!(που τέτοια τύχη). Ολα τα άλλα στοιχεία είναι σωστά.Θα υπάρχει πρόβλημα στην πτήση; Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; Πετάω απο Κέρκυρα προς Εδιμβούργο

1) Στο online check in ζητάνε ταυτότητα (http://www.ryanair.com/en/need-to-know/online-checkin/)
2) iptamene Φοβάμαι ότι ίσως να έχεις πρόβλημα. Βασικά στον έλεγχο που σου κάνουν πριν την επιβίβαση - ή πριν μπεις στον ελεγχόμενο χώρο που περικλείεται από καρέκλες - ελέγχουν nationality του boarding pass για να δούνε αν χρειαζεσαι visa check και μετά ελέγχουν και συγκρίνουν με το document που τους δίνεις. Μια φορά κάποιος είχε boarding pass με nationality χώρα της ΕΕ αλλά έδειξε id άλλης χώρας (μαλλον απο χώρα που απαιτουσε visa?) και ο υπάλληλος το εντόπισε (το θέμα λύθηκε εύκολα, ο επιβάτης είχε διαβατήρια απο 2 χώρες και έδειξε το άλλο).
Βέβαια για σένα δεν χρειάζεται βιζα καμια nationality (δηλωμενη/πραγματικη) ...

Εννοείται οτι τηλεφωνικά αλλάζει εύκολα (αλλά η κλήση δεν ειναι toll-free).
Καποιοι ανέφεραν ότι και στο desk μπορεί να γίνει (εφόσον δεν τίθεται θέμα βιζας)

ΟΝΟΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

Καλησπερα!!!!!!εχω κλεισει εισιτηρια προκειμενου ταξιδεψω απο αθηνα για θεσσαλονικη με ryanair..κατα την αγορα των εισιτηριων απο το site της εταιρειας δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα οταν τα καταχωρησα στα ελληνικα.θα ταξιδεψω με διαβατηριο.εχω αγχωθει απιστευτα. Εκανα online check in και η καρτα επιβιβασης τυπωθηκε και τα ονοματα ειναι στα ελληνικα.εχω ψαξει παντου να τα αλλαξω στα λατινικα, εστειλα mail στην εταιρεια και μου απαντησαν με ενα τυποποιημενο μηνυμα.θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα?υπαρχει περιπτωση να μην πεταξω??η πτηση μου ειναι 8.9.14 6.30 ...σας ευχαριστω εκ των προτερων ελπιζοντας να μου εχετε ευχαριστα νεα!!!!

Αφού είναι πτήση εσωτερικού, φυσιολογικα δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα

Καλησπέρα! Αναζητώντας πτήσεις μέσω της ιστοσελίδας της Ryanair, παρατήρησα ότι δεν εμφανίζεται καμία πτήση από ATH προς οποιοδήποτε προορισμό στις 25/12/2014. Προς PFO, δεν υπάρχουν πτήσεις ούτε και στις 24/12 και 26/12. Τις υπόλοιπες ημερομηνίες οι πτήσεις εμφανίζονται κανονικά.Μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό?

Ίσως γιατί είναι γεμάτες! :rolleyes:

Αν ήταν γεμάτες θα υπήρχε η ένδειξη "Δεν υπάρχουν εισιτήρια" κι όχι η ένδειξη "Δεν υπάρχουν πτήσεις"!

Οι μέρες των χριστουγέννων είναι "περίεργες" με χαμηλότερη ζήτηση και γενικά οι εταιρείες ακυρώνουν μερικές πτήσεις ή αλλάζουν ώρες σε άλλες. Αυτό κάνει και η ryanair.

Καλησπέρα,έκανα booking πηγαινε-έλα και έχω ένα κωδικό κράτησης.
Ξέρετε όταν κάνω τσεκ ιν αν θα μου βγάλει 2 boarding pass;