A
Anonymous
Guest
tote gati oli ayth i diafimisi .... o perisoteros kosmos taksideyei economy class . me tin austrian pou petaw sixna stin economy prosferoun sinithos dio epiloges i kai 3 ...
george_a":zi7hh8bd said:Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά πάντως τέτοιες ...καλλίγραμμες αεροσυνοδούς δεν θα ήθελα στην πτήση μου.
ionathan":talb1lu4 said:Και αυτό προς το παρόν διότι περί τα τέλη Απριλίου αναμένουμε νέα διαφήμιση της Aegean με το ίδιο σκεπτικό που θα εκτυλίσσεται μέσα σε λεωφορείο"
Εγώ αυτή τη διαφήμιση την έχω σε Windows Media. Έχει πλάκα σε ένα σημείο που κουνιέται το λεωφορείο (από τα φυσικού αερίου φυσικά) και λέει ο οδηγός "σας ενημερώνω ότι έχουμε κάποιες αναταράξεις λόγω έργων", κλπ. Αλλά σε αυτήν δεν γίνεται λόγος για το φαγητό της Α3, προφανώς, και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς ποιες αρετές της εταιρείας εκθειάζει...
george_a":3cvz2pox said:Προς τους κ.κ. συντονιστές, αν γίνεται να φτιάξουμε ένα directory με movie clips από τις διαφημήσεις αυτές.
makedonas":hy2ssrzt said:Πολυ καλη ιδεα, αλλα εαν δεν προκειται για φιλμακια τραβηγμενα απο εμας θα προκυψουνε προβληματα με το copyright (διοτι θεωρουνται πνευματικη ιδιοκτησια της εταιρειας που τα γυρισε και του "εντολοδοτη" ... )