Γαστριμαργικός Πολιτισμός

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κι εγώ στη λίστα.

6/7/04 DUS-KVA...

Πολλά διαφορετικά γεύματα πρέπει να έχουν πάντως :twisted:

3 tiva isxuouve:

1. H "Melissa" exei avalabei sponsoring tns Aegean, n
2. O Chefkoch (AKHHHHHHH... 3ereis! ;) ) ntave mageiras sto strato, n
3. Gia logous kostous, n Aegean allazei to mevou ka8e .... e3amnvo!!! :evil:

Ntropn basika, alla no comment giati 8a givw POLY kakos!

Νομίζω ότι γίνεστε άδικοι. Στα γεύματα αυτά υπάρχουν διαφορές ανεπαίσθητες με το απλό μάτι, αλλά εμφανείς στους..."γνώστες". Π.χ. το πώς έχουν κόψει το κρέας διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό, την ώρα της ημέρας, τους αεροδιαδρόμους που θα ακολουθήσει η πτήση, το σχεδιασμό της καμπίνας και την προέλευση των επιβατών. Όλα είναι μελετημένα βάσει των σύγχρονων τάσεων του delicatessen, λαμβάνοντας υπόψη και τις αρχές του fengh shui σχετικά με την εμφάνιση του συνόλου της καμπίνας.

Επίσης, η Α3 έχει ξεκινήσει ένα συναρπαστικό παιχνίδι στους δίσκους της. Το ονομάζει: βρείτε ποιος δίσκος περιέχει τις βρασμένες πατάτες! Είναι πραγματικά υπέροχο. Ακούστε πώς παίζεται: σε όλο το αεροπλάνο, μόνο ένας ή δύο δίσκοι περιλαμβάνουν βρασμένη πατατοσαλάτα και όλοι οι υπόλοιποι έχουν απλά άβραστα κομματάκια πατάτας. Όποιος καταφέρει πρώτος να εντοπίσει τη βρασμένη πατατοσαλάτα και ενημερώσει εγκαίρως το πλήρωμα κερδίζει πλούσια δώρα στη στιγμή!

χεχεχε και εγώ 12/06 ,13/06 Αθήνα-Μόναχο-Αθήνα το ίδιο είχα!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά που ειναι το greek baklava ? :shock: :twisted:

GRG είσαι πρώτος :D

Ο greek traditional baklava είναι σε όλες τις φωτογραφίες ρε dtrach :!:

G-HELI pe8ana sta gelia....
:D ..... :D ...... :D ....me endiameses staseis gia anapnoes.... :D

Re axaristoi, den ftanei pou exete na fate on board paraponieste kiolas....

ENA exw na pw:

FATE OSO MPOREITE giati se ligo kairo tha ginoume oloi low cost.... :twisted:

...kai gw pou nomiza oti oles einai locos... :D
...gapite A380, kai i Hellasjet einai low cost, alla to service kostizei perissotero apo to eisitirio ;) kai trwme kai diaforetika fagita...leme twra...

captainjumbo as min piasoume to thema tis hellas..megali apogoiteusi...den einai kai epi tou parontos topic dld.... :?