GainJet

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το SX-MAJ βρισκεται στο Βενιζελο απο σημερα το πρωι στις 0500 τοπικη!

Η Gainjet φερνει αεροπλάνα αλλά πληροφορίες από δικούς τους εργαζόμενους λένε ότι άρχισε και αυτή να χρωστάει και ψάχνει για χρήματα.Η εταιρεία είχε αρχίσει σωστά αλλά από τότε πού άλλαξαν Managers και εφυγε μια καλή ομάδα χειριστών κατά τους πρώτους μήνες του χρόνου πήρε την κάτω βόλτα. Αλλη μια εταιρεία που έκανε ένα πέρασμα? Κρίμα.

Δεν ξερω αν ειναι ετσι ακριβως αν σκεφτεις οτι με μια πτηση του MD-83 βγαζει πιθανως τα εξοδα ολου του μηνα για την εταιρια...
Η κριση ειναι γενικη για ολες τις εταιριες ακομα και για αυτες ποθ ηταν καθιερωμενες στον χωρο της VIP μεταφορας.
Οπως και να εχει δεν πιστευω οτι περναει δυσκολες στιγμες με βαση το δικο της background ;)

Η Gainjet δεν εχει δικα της αεροπλανα.Απλα ειναι ενας σταυλος (με την καλη εννοια) που σταυλιζει αεροπλανα ιδιοκτητων.Ολα τα αλλα ειναι για το θεαθειναι.

Δηλ. για να καταλαβω: εχω εγω ενα 747 (λεεεεμε τωρα) και το παω στην GNJ για να πεταει με το AOC τους και τις υπηρεσιες εδαφους τους? Αυτο εννοεις?

Κάπως έτσι είναι όπως τα είπε ο 30W. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλο το στόλο αλλά για ορισμένα αεροσκάφη ισχύει.

Δηλαδη αν καποιος αγορασει αυτοκινητο με χρηματοδοτηση ειναι δικο του?Οσο χρωσταει,ειναι της τραπεζας.
Ετσι και στα αεροπλανα για πολλους λογους υπαρχει το leasing.Ο καθενας για τους δικους του λογους μπορει να εχει το αεροπλανο στο ονομα του ή οχι.
Εδω σε ελαφρα και υπερελαφρα τα περνανε σε off shore εταιριες και δεν θα γινοταν για τα μεγαλα??
Σκεφτειτε λιγο πιο σοβαρα και οχι πιο πονηρα.;)

SX-MAJ :
http://www.airpics.net/photo/4387/L

(Στο πλαι, στο σηματακι εκεινο, γραφει "Majestic Wings". Ξερει κανεις περι τινος προκειται?)

Σχετικά με το SX-MAJ είναι lease από την εταιρεία Majestic wings private airplane charter, που εδρεύει στα Εμιράτα.

Εχει ακουσει κανεις αν θα κανει βαση το καλοκαιρι το Ηρακλειο;;;;;;