Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εδω γιατι εχεις βαλει το παλιο νηολογιο αφου το αεροσκαφος εχει το ελληνικο;

Ναι είναι λίγο μεγάλη ιστορία... :roll:
Έβαλα το αυστριακό για να το βρει η βάση δεδομένων και να συμπληρωθούν αυτόματα τα πεδία με σκοπό μετά να το αλλάξω χειροκίνητα στο ελληνικό, αλλά ξέχασα.
Για την ώρα δεν μπορώ να το διορθώσω γιατί περιμένω να εγκρίνουν στο maviation το νέο μου λογαριασμό λόγω αλλαγής e-mail...

Η φώτο του Ηλία στην πρώτη θέση των δημοφιλέστερων των τελευταίων 24 ωρών !!! Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια για τα μέλη μας !!

Μπράβο Ηλία πάντα πρωτιές!!!! :thx: :thx: :thx:

Τσιμπηστε το τελευταιο δειγμα του μικρου ξαδελφου των SX-TID και SX-TIE! :twisted:

Η αλήθεια είναι ότι τη χάρηκα την "πρωτιά", αλλά είναι κρίμα να μην έχουν φτάσει πρώτες κάποιες από τις "καλές" φωτογραφίες μου και να φτάνει αυτή που εγώ θα τη χαρακτήριζα απλά ως "ενδιαφέρουσα"... :(

Οι καλές φωτογραφίες σου (και είναι πολλές αυτές) δυστυχώς χάνονται μέσα στις εκατοντάδες που ανεβαίνουν κάθε μέρα, πολλές φορές από πολύ αξιόλογους φωτογράφους. Η τελευταία σου φωτογραφία όμως, αν και απλά ενδιαφέρουσα, είναι "τεφαρίκι" για όλους τους εκτός Ελλάδας spotters. Γι αυτό και η πρωτιά. Εύχομαι πρωτιές και για τις υπόλοιπες. :wink:

Σ' ευχαριστώ πολύ ! Απλά αναφερόμουν σε περιπτώσεις που κάποιοι "χαζεύουν" καθίσματα, με αποτέλεσμα σαφώς πιο αξιόλογες φωτογραφίες -όχι μόνο δικές μου- να μη φτάνουν στην πεντάδα του TOP 24 HOURS. Όπως και να'χει, είναι συναρπαστικό να βλέπεις μια φωτογραφία σου να αναριχάται στην "κορυφή" ! :D
Ηλίας