Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Hastaroth":2pdslv9u said:
Ετσι είναι ο σωστός τρόπος να ταξιδεύης αεροπορικώς....
http://www.airliners.net/photo/Emirates/Boeing-777-31H-ER/1577020/L/

Είμαι ο μόνος που βρίσκει τη συγκεκριμένη αισθητική της σουίτας εντελώς κακόγουστη; Μοιάζει σα να ταξίδεψε ο Μίδας και όλη η πτήση να έγινε εν μέσω severe turbulence.

Πιστεύω ότι είναι από τις πιο κακόγουστες και αισθητικά βλαβερές για το μάτι θέσεις στον δεδομένο ανταγωνισμό. Επειδή έχω ιδίαν πείρα, μπορώ άνετα να χαρακτηρίσω την F και την B class της Emirates ως πήρη αποτυχία. Ειδικά η Β, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως θέση νοσοκομείου. Μεγαλύτερη αποτυχία δεν υπάρχει. Γούστα είναι αυτά φυσικά, αλλά ως Μακεδών (γεωγραφικά ομιλώντας), έχω συνηθίσει στα καλύτερα.. ;-)

δικά τους

Μην επικεντρώνεστε στο λαμινέ χρυσό κ στο φρουφρου φωτιστικό για τα pringles. H αραβική αισθητική του εμίρη τα επέλεξε με σεβασμό στην παράδοση, σε αντίθεση με την (μη αισθητική) του Indian Μaharaja lounge:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Lounge.jpg

(OK τίποτα δεν περνά το lounge της Αλιτάλια που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από μέλος του φόρουμ..)

Αυτη ειναι για μενα μια απο τις πολυ ομορφες φωτο που κυκλοφορουν στο διαδικτυο.. :thx:
Οκ, και αυτη..

panos_":361sln9w said:
Καλά δεν είναι και μυστικό πως αρκετές φορές η συμπεριφορά κάποιων προς τις βαλίτσες μας δεν είναι και η καλύτερη, γενικά πάντα, άλλα στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υπάρχει και εμφανής "βία", βεβαία για να τράβηξε ο επιβάτης την φωτογραφία μάλλον κάτι ύποπτο συνέβη :D

(Panos_, δεν απαντω μονο σ εσενα)

1) Δεν φαινεται το "πεταγμα" πουθενα.
2) Αν η πτηση κοντευει να χασει CTOT και να φαει 2 ωρες καθυστερηση επειδη ο ηλιθιος ιδιοκτητης χαζευει στα duty free και δυσκολευεται ανα ακολουθησει 2 πινακιδες, ΝΑΙ, ΤΙΣ ΠΕΤΑΣ! Γιατι βιαζεσαι και γιατι σου εχει γ@μησει ενα turnaround oλοκληρο, γιατι το ζωον σου εχει σπασει τα νευρα (κι εσενα και ολων των υπολοιπων επιβατων και πληρωματος μαζι). Εκ πειρας.
3) Ο ιδιοκτητης του blog, εχει αδεια απο τους 2 συγκεκριμενους κυριους να ανεβασει την φωτο τους στο διαδικτυο? Γιατι τα προσωπα φαινονται ξεκαθαρα.

Σε ποιο blog αναφέρεστε;

aakunz":wclycdzk said:
Hastaroth":wclycdzk said:
Ετσι είναι ο σωστός τρόπος να ταξιδεύης αεροπορικώς....
http://www.airliners.net/photo/Emirates/Boeing-777-31H-ER/1577020/L/

Είμαι ο μόνος που βρίσκει τη συγκεκριμένη αισθητική της σουίτας εντελώς κακόγουστη; Μοιάζει σα να ταξίδεψε ο Μίδας και όλη η πτήση να έγινε εν μέσω severe turbulence.

Respect to the super-agent :thx: Ευτυχώς που είμαι μόνος μου στό γραφείο καί δέν με βλέπει κανείς που έχω σκάσει στά γέλια.

Εξ άλλου,ποιός είπε οτι ο Μίδας είχε ανεπτυγμένη αισθητική;

Οσο γιά το Lounge τού Maharadjaj,είμαι ο μόνος που μού θυμίζει σαλόνι Ελληνικού επαρχιακού ξενοδοχείου;

Ωραιο το Yacaré (=κροκοδειλας) της AeroSur. Παντως χαιρομαι που η Λατινικη Αμερικη αρχιζει σιγα-σιγα να ξεφορτωνεται τα 737-200, αντικαθιστωντας τα με τα πιο ''νεα'' 737-300 και -500. (το -400 δεν το προτιμουν λογω χωριτικοτητας). Παραγειγματα:

AeroSur (x1 737-300)
Aerolineas Argentinas (x17 737-500)
AeroGal (x1 737-300)
Peruvian Airlines (x3 737-300) (αυτη η εταιρεια ξεκινα τον Οκτωβριο)