Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το μικρό αδερφάκι του SX-DIE :twisted: :twisted: :twisted:

GP707":f5jhtjhn said:
Πιθανώς πολλοί απο εσάς να ξέρετε ήδη αυτή την κατηγορία του airliners.net. Γι' αυτους που δεν την έχουν πάρει χαμπάρι, αξίζει τον κόπο να δείτε φωτογραφίες που δεν τις βλέπετε και τόσο συχνά ! :shock:

Βλεποντας μια απο αυτες τις φωτογραφιες,καποια απο αυτες μου θυμισε μια φωτογραφια που τραβηξα τον περασμενο Μαρτη στο Ελληνικο:

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9483

το αμαξακι ειναι δικο μου και ειπα να το βγαλω μια αναμνηστικη με το jumbo.

Βασικά καλημέρα σας! Βασικότερα είμαι στη δουλειά, άρα δεν έχω τα link που θέλω στον Η/Y! Οποτε βασικότατα, επειδή βαριέμαι κάθομαι και ψάχνω μερικές φωτό με special liveries! Ελπίζω να σας αρέσουνε!

:arrow: Οποιος λέει ότι μικρά αεροσκάφη δεν αξίζει τον κόπο να τα βάψει κανεις με "σπεσιαλ" χρώματα, είναι τρελός για δέσιμο! :P (Let L-200 Morava σοσιαλιστικό προϊόν λοιπόν! ;) )

:arrow: Θα τα έδινα όλα, εάν η US Airways έβαφε ΌΛΑ τα αεροσκάφη της σε παραδοσιακά χρώματα των εταιριών που "έφαγε" και όχι μονο σε κάτι λίγα!!!

:arrow: Το ίδιο ισχύει και για την American Airlines με το AstroJet!

:arrow: Για την "Ελευθερια του διαστήματος" δεν χρειάζεται να πω κουβέντα, υποθέτω, έτσι? ;)

:arrow: Ένα παπί με πράσινο φόντο! Εντυπωσιακό για μια low cost! Nα υπενθυμίσω ότι κάθε αεροσκάφος της Νοk έχει και διαφορετικό paint scheme!!

:arrow: Έχει κανεις όρεξη για κινούμενα σχέδια? ( "Freedom Air" και όχι "Freedom Airways" από την Κύπρο - αυτοί το σκέφτονται ακόμα άμα θα το σηκώσουνε για πρώτη φορα το F-50!)

:arrow: No comments! Just hail them! (αυτούς που πήρανε την απόφαση για το bare metal!!!) :thx:

Ίσως αναρωτηθήκατε ποίες είναι οι 2 πιο σημαντικές φωτό στο airliners.net: Η πρώτη (η οποια λογικά και μας φανερώνει ότι η database είναι από τις 30 Νοεμβρίου 1998 online!), και η εκατομμυριοστή!

Off competition: Το κωλοπουλο κάτι μου θυμίζει.. :evil:

Ελπίζω να σας άρεσαν, κάποια στιγμή θα συνεχίσω! ;)

Θα σου απαντήσω σε άλλη θεματίκή ενότητα αργότερα σχετικά με special liveries. :D
O co-admin έχει βάλει το χεράκι του σε αυτό που θα δείτε.