Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
έχω καμιά δεκαριά φωτογραφίες από αυτό κι άλλο ένα κάνανε touch n go εκείνο το πρωινό. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Προφανώς είναι αμερικάνικο, έτσι?

σωστά...

---

στείλε και κάποιες άλλες άμα θέλεις...

φιλικά

seven4seven":14yibjgc said:
....... Ισπανικη εταιρεια με Ελληνικο νηολογιο-εστω και προσωρινα-ειναι καρασπανιο κομματι

gonso":14yibjgc said:
Έχω τραβήξει μία στην Ζυρίχη (πρίν πάνω από 10 χρόνια), η τσάρτερ Ισπανική Centennial με SX νηολόγιο, αλλά δεν έχω σκάνερ μαμώτη μου :cry:

seven4seven":14yibjgc said:

GP707":14yibjgc said:
Πήγαινε σε ένα φωτογραφείο (της προκοπής :wink: ) ..............................
Αντε, περιμένουμε :D

ΠΗΡΑ ΣΚΑΝΝΕΡ !!! :banana:

https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=10073

Ουτε που ηξερα οτι το -BAQ (χρησιμοποιημενο,μεταξυ αλλων,απο την αληστου μνημης Venus) ειχε πεταξει με full χρψματα Centennial...

gonso, ΘΕΝΞ! 8)

gonso, να σαι καλά. Γνωρίζεις μήπως (ή κάποιος άλλος) για πόσο καιρό το αεροσκάφος είχε livery της Cenntenial και ελληνικό reg; Απλά ρωτάω γιατί το καλοκαίρι του 1995 (ή 96) πέταξα DUS - SKG - DUS με αεροσκάφος που έγραφε Cenntenial και πρέπει να συνεργαζόταν με τις Μακεδονικές Αερογραμμές, μιας και εκεί τηλεφωνήσαμε για να επιβεβαιώσουμε την επιστροφή μας. Όποιος έχει πληροφορίες ... ας με ενημερώσει. Thanks :wink:

seven4seven, to ΒΑQ μόνο για την Venus πεταγε όσο είχε ελληνικό νηολόγιο. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "μεταξύ άλλων" :7:

Άκη , σου απαντάω με πμ.

Ναι, ισως να μην το εξεφρασα σωστα. Εννοουσα οχι μονο σαν BAQ, τελως παντων... αλλα να που πεταγε κ με την Centennial ως BAQ :wink:

το BAQ έμεινε έτσι 2-3 μέρες όταν και βάφτηκε σε full Centenial livery και πριν πάρει το προσωρινό νηολόγιο EC-159.
Κάτι σαν το 717 των ΟΑ, σε Aebal c/s και το ελληνικό νηολόγιο. :wink: