Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
captainjumbo":3cufcsq9 said:
Είναι φορές που έχω δει φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί χωρίς συγκεκριμένο θέμα ή λόγο, αλλά βγάζουν μία δύναμη που δεν είναι πάντα εύκολα κατανοητή ακόμη και σε αυτόν που την τράβηξε. :D
Έχει δύναμη αυτή η φωτογραφία. Δεν μιλάω για αρτιότητα. Μιλάω για το θέμα της όπως καταγράφηκε. Έχει και τρία υπομέρους θέματα μέσα. Έχει κάδρο. Έχει και συναίσθημα. Έχει. Είναι και από τα θέματα που μου αρέσουν...Τώρα τί το ψάχνεις. :lol:

Nα και πως εγώ την είδα. Σόρυ για την κλοπή :oops: . Αφού την δεις μπορεί να διαγραφεί. :wink:
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=6165

einai poli omorfi pragmatika! mou aresei ki emena poli, i souloupomeni, an kai tin prosperasa adiafora archika!

747 στην Κέρκυρα

Αφού απονείμω τα εύσημα στον εκ-LGKR ορμώμενο spotter και καλό φίλο Σπύρο Κασταμονίτη, σας παραθέτω (με την άδειά του φυσικά) μια φωτό που λέει πολλά. ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=6241

@747
Θα ήθελα πολύ να το ακούσω.... :idea:
Eυχαριστούμε και τους δύο.

ΒΤW, υπάρχει και άλλο 747 στην Κέρκυρα. Όχι σε απογείωση, αλλά σε taxi. Θυμάμαι ότι είχε δημοσιευθεί σε περιοδικό. Την είχα κρατήσει, αλλά... :?

Aλλά πρέπει να τσακισσσσσστώ να την βρώ :?: :?: :?: :oops: :?
Θα κάνω τα πάντα...
Ι promise...
ok I dont promise... :?

Αααααχχχχχ αυτο το ρημαδι το SP!!! :? Τι αεροπλαναρα ειναι αυτη!!! Και μαλιστα σε μια αεροδρομιαρα σαν το LGKR! :shock:
Τα μεγιστα σεβη μου στον φωτογραφο :thx: :thx: :thx:

@Captain Jumbo: Να τσακιστεις, να τσακιστεις! :twisted:

Το Σαββατοκυριακο που μας περασε ημασταν με τον Χρηστο ZRH ... Σαν ενα μικρο ευχαριστω που ανεχεχτηκε την ιλη αρματων μου τη νυχτα χωρις παραπονο, του αφιερωνω αυτο το (παρα πολυ ομορφο) Global Express VT-DHA

Οι υπολοιπες ετοιμαζονται - κα8ολου ευκολη υποθεση αν αναλογιστει την ποσοτητα που εχει μαζευτει και πρεπει να κανω σκριν και να μικρυνω!!!! ;)

STAY TUNED!!!

Ελα το πρωτο six pack from ZRH! ... ;)

:arrow: Adria Airways Canadair CL-600-2B19 Regional Jet CRJ-200LR S5-AAG

:arrow: Air Canada Boeing 767-333ER C-FMWV

:arrow: Air France Regional Embraer EMB-120 Brasilia F-GHIA

:arrow: Emirates Airbus A340-541 A6-ERC, RR Trent 553-61 close up! Αφιερωμενη σε ολους τους heavy-βαρεμενους εδω μεσα! ;)

:arrow: Ditco Air Boeing 737-7BC BBJ VP-BJB rolling to depart

:arrow: EL AL Boeing 737-758 4X-EKD

Stay tuned!!!!