Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Nοείται ρlanespotter που ταξιδεύει και δεν θα βγάλει φωτογραφία από το εσωτερικό του αεροσκάφους, το σέρβις και ένα βιντεάκι απογείωση, προσγείωση; Δεν το νομίζω.

PLANEspotting λεγεται. Ουτε trayspotting,ουτε foodspotting ουτε seatspotting, φιλε Tassos76. Μην αμφισβητουμε και τις βασικες αρχες του Hobby μας...
Και,ναι,ξερω πολλους που δεν τραβανε δισκους και καθισματα,αλλα ειναι φανατικοι planespotters.

Αντίστοιχα βέβαια και οι φωτογραφίες που τραβήχθηκαν εν πτήσει και απεικονίζουν νησάκια, οι φωτό αεροσταθμών και εγκαταστάσεων και κάποιες άλλες, δεν ανήκουν στο χώρο που ορίζεται αυστηρά ως planespotting. Το thread όμως ονομάζεται: "Φωτογραφίες στο airliners.gr - I", οπότε κάθε φωτογραφία που είναι κατάλληλη να αναρτηθεί στο gallery, μπορεί να "διαφημιστεί" σε αυτό το thread. Και εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τα trays και το πρωινό της buisiness και θα προτιμούσα να υπάρχει σαφής περιγραφή του κάθε link που δίνεται, ούτως ώστε να μην χάνω το χρόνο μου περιμένοντας να "ανοίξει" η εικόνα μιας ομελέτας, αυτό όμως δεν αφαιρεί το δικαίωμα του Βασίλη και του κάθε Βασίλη να την ποστάρει.

Συμφωνώ με τον vassdel ως προς την επικεφαλίδα του thread, οπότε δεν θα σχολιάσω τι είναι και δεν είναι plane spotting ή… any spotting. Επιθυμώ απλά να αναφέρω καλοπροαίρετα χωρίς μεμψιμοιρία, ότι ιδιαίτερα ο Βασίλης ( δεν τον γνωρίζω ), είναι άξιος συγχαρητηρίων όχι μόνο για την ποιότητα των φωτογραφιών του , αλλά για το αξιόλογο και επιμορφωτικό περιεχόμενο του φωτογραφικού υλικού που ποστάρει ,με άψογο και κατανοητό γραπτό λόγο.

Ενταξει,παιδια,τοτε πηγαινω πασο,αποσυρω τα προηγουμενα και ζητω συγγνωμη. :(
Δεν ηξερα οτι τοσοι πολλοι τη βρισκουν με ομελετες!

vassdel":3vgtgv3d said:
..και θα προτιμούσα να υπάρχει σαφής περιγραφή του κάθε link που δίνεται, ούτως ώστε να μην χάνω το χρόνο μου περιμένοντας να "ανοίξει" η εικόνα μιας ομελέτας,...

Εγώ θα παραμείνω σε αυτό. Κάνετε που κάνετε τον κόπο να ανεβάσετε κάποιες φωτογραφίες, αφιερώστε 5 λεπτά παραπάνω να γράψετε σε κάθε λινκ τι αντιστοιχεί. Προσωπικά δεν μπαίνω στον κόπο όταν απλά αραδιάζονται μια ντουζίνα λινκς και χωρίς ιδιαίτερη εξήγηση. Δεν απευθύνομαι στις τελευταίες φωτογραφίες του Βασίλη απλά το παρατηρώ κατα καιρούς στο παρών θέμα.

thanosp":ifn9qsrw said:
Κάνετε που κάνετε τον κόπο να ανεβάσετε κάποιες φωτογραφίες, αφιερώστε 5 λεπτά παραπάνω να γράψετε σε κάθε λινκ τι αντιστοιχεί. Προσωπικά δεν μπαίνω στον κόπο όταν απλά αραδιάζονται μια ντουζίνα λινκς και χωρίς ιδιαίτερη εξήγηση. Δεν απευθύνομαι στις τελευταίες φωτογραφίες του Βασίλη απλά το παρατηρώ κατα καιρούς στο παρών θέμα.
Αυτή η παρατήρηση είναι απόλυτα σωστή. Κι εγώ είμαι από αυτούς που δεν κάθονται να ανοίξουν ένα-ένα τα δεκάδες links φωτογραφιών-βίντεο-άρθρων κλπ αν δεν έχουν μια περιγραφή του τι πρόκειται να δεις. Αυτό υπάρχει ήδη σαν οδηγία στο "ενδιαφέροντα αεροπορικά βίντεο στο internet" και καλό θα είναι να το εφαρμόσουμε και εδώ. :wink:

Με μια διαφορετικη οπτικη γωνια απο την ILA 2010
Οι φωτογραφίες μου αυτές αποτυπώνουν τον παράγοντα ανθρωπο δίπλα στην πτητική μηχανή, ειναι αυτός που εδωσε νόημα και ψυχή στό μέταλλο.
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=19935
gallery/image_page.php?album_id=9&image_id=19936
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=19937
gallery/image_page.php?album_id=9&image_id=19938
gallery/image_page.php?album_id=9&image_id=19939
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=19940
Μια ακόμα διαφορετική οπτική γωνία στήν απογείωση με κόντρα το φως του ηλιου και πάρα πολύ υγρασία.Οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν χθές το πρωι στο αεροδρόμιο Αρίσταρχος της Σάμου.Εναι ενα Α321 της ΝΙΚΙ και ενα ΑΤR-72-500 της Α3.
gallery/image_page.php?album_id=3&image_id=19941
gallery/image_page.php?album_id=1&image_id=19942
Ενα θερμό ευχαριστώ σε ολους οσους ανοίγουν και παρακολουθούν τις ερασιτεχνικές μου φωτογραφίες και σέβονται κριτικάροντας καλοπροαίρετα την διαφορετική οπτική μου γωνία.