ΦΩΤΟ

• Thread starter Thread starter Rhodes
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Rhodes

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Rhodes
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΦΩΤΟ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ; :?:

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ FOR EXAMPLE ONLY ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ VOULA-OA? :(

Μα ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός του λινκ που σου έδωσα. Στο "Αναζήτηση στην κατηγορία:" επιλέγεις το "Όνομα μέλος" και βάζεις στο κουτάκι το όνομα του μέλους.

Η απάντηση είναι:
https://www.airliners.gr/community/album ... h=VOULA-OA

Ένα μειονέκτημα του παρόντος αρχείου φωτογραφιών είναι, ότι η αναζήτηση φωτογραφιών με βάση π.χ. το νηολόγιο ή τον τύπο ή την τοποθεσία του εικονιζομένου αεροσκάφους, κτιρίου κ.τ.λ. είναι αδύνατη!!! Πιστεύω, ότι αυτό είναι κάτι που χρήζει άμεσης βελτίωσης, έτσι ώστε να εξυπηρετείται ο σκοπός ύπαρξης αυτού του πραγματικά πολύ καλού φωτογραφικού αρχείου.

Το γνωρίζω το πρόβλημα. Πριν λίγες μέρες ασχολήθηκα με την αναβάθμιση της gallery, δυστυχώς όμως οι αλλαγές που ένανα στο testsystem είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχω πλέον καθόλου πρόσβαση στις σελίδες του gallery.
Οπότε ...λίγο υπομονή ακόμη έως βρω τα λάθη. :wall:

Κανε τα κολπα σου hacker :wink: :thx:

Δεν μπορώ να δω καθόλου gallery, υπάρχει κάτι που κάνω λάθος??

Υπάρχει πρόβλημα στο Gallery και το παλευει ο Akis να το φτιάξει! Κανείς μας δεν έχει έχει πρόσβαση κατα συνέπεια ούτε και εσύ. :great:

Μήπως υπάρχει τρόπος να προσθέσω φωτογραφίες σε κείμενο (trip report) χωρίς να χρειάζεται να μεταφορτώσω όλες (91 σύνολο) τις φωτογραφίες?