Flightsim

Βοήθεια για flight simulator X

Καλημέρα σε όλους.Είπα να ξεκινήσω τις πτήσεις και εγώ με το fsx αλλά τα αποτελέσματα στο κομμάτι των γραφικών ήταν απογοητευτικά...Δοκίμασα ρυθμίσεις της κάρτας,δοκίμασα ρυθμίσεις του παιχνιδιού,δοκίμασα να εγκαταστήσω το SP2 μήπως και ήταν θέμα DX10 αλλά τα γραφικά συνεχίζουν να μην με ενθουσιάζουν.Δεν μπορώ με τίποτα να έχω antialiasing.Το σύστημα μου είναι το ακόλουθο:

CPU:phenom x4 9750 2.4GHZ
RAM:4GB
VGA:Sapphire Radeon HD4850 512mb GDDR3
HDD:1TB

Είναι δυνατόν τα παραπάνω να μην μπορούν να απεικονίσουν ένα παιχνίδι 2ετίας άνετα όταν μάλιστα έχω δει nvidia 8800GTS να το απεικονίζει με φοβερό antialiasing???Θα ξεχάσω αυτά που ήξερα με το fsx!Για ρίξτε καμια ιδέα!

Eπειδή το Χ52 τα φτυσε,σκέφτομαι να αγοράσω το εξής πακέτο.Ομως,στην περιγραφή του πάνελ λέει μόνο για fsx.Εχει κανείς το εν λόγω προϊόν και μάλιστα να το χρησιμοποιεί στο FS2004?

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Αγαπητέ Ivan,

Κάποιοι γνωστοί μου το έχουν (σε fsx) και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Λογικά, εκτός από fsx θα παίζει χωρίς πρόβλημα και σε FS2004, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα χειριστήρια. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μην το αγοράσεις από το pixmania (198 ευρώ). Το e-shop.gr το έχει μόλις με 129 ευρώ :banana:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583288

Νομίζω όμως ότι από το Pixmania παίρνει και το pro flight switch panel....

Το e-shop όμως δεν έχει πακέτο το yoke και το πανελ ;) Κατω αριστερά λέει πως στην τιμή περιλαμβάνεται και το πάνελ.Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! :D

Xρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όσους πετούν flight simulator και να έχουν καλές πτήσεις. Αυτή τη στιγμή πετώ με την ΤΗΟΜΑS COOK UK από το Calgary CYYC στο Gatwick EGKK London με Αirbus A330-200, είμαι πάνω στον αρκτικό κύκλο του Καναδά στα 35000f. και έχω συντροφιά το βόρειο σέλας και θα είμαι στο Λονδίνο αύριο το μεσημέρι.

...αν ποτε χρειαστεις κανεναν να σε "ξαλαφρωσει" στα χειριστηρια, να θυμασαι οτι παντα υπαρχει καποιος! :cool:

Καλη Χρονια σε ολους με πολλα-πολλα αεροπλανα (κατα προτιμηση 747 :p )

Επίσης καλή χρονιά και ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια, ειδικά όταν πετάς πολλές ώρες και στη φάση της προσγείωσης και απογείωσης, χρειάζεσαι κάποιον να μοιραστείς μαζί του τους κατάλληλους χειρισμούς, ειδικά σε profesional panel. Απέραντη μοναξιά όταν είσαι εκεί πάνω.....αλλά μου αρέσει.

αγορασε κανεις το wilco a380v2?
εαν ναι μπορει να μου πει γιατι μετα απο τοσα install παντα λειπει κομματι απο το καθετο σταθερο? :wall: :wall: :wall: :wall: με αποτελεσμα οταν πεταω στα 30.000 η και λιγοτερα το αεροπλανο μοιαζει να κανει surf :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Είμαι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ και έχω ένα πρόβλημα που το είδα σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να το έχω μέρες. Μόλις ανοίξω το FS 2004 και με πάει στο KSEA 34R μου εμφανίζει ένα μεταλικό σκελετό ραντάρ στη μέση του τροχοδρόμου ακριβώς στο σημείο που πέρνουμε το clear to take off. To scenery που έχω είναι το fly Tampa Seattle και παρότι το απενεργοποίησα το παρουσιάζει και στο default KSEA. Δεν έχω παρέμβει εκεί καθόλου αυτές τις ημέρες εκτός που εγκατέστησα 4 νέα sceneries CYUL, KMSP,KCLT,KMCI και παρότι απεγκατέστησα και αυτά - μήπως είχαν σχέση με το πρόβλημα - αυτό παραμένει εκεί. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει?