Flightsim

Καλημερα

Ρε παιδια μπειτε online να ευχαριστηθειτε το χομπυ, IVAO VATSIM, δεν εχει σημασια, τι Ultimate Traffic και χαζα, sorry!

Re: Astra Airlines Virtual

Είμαι τώρα member στο FSAirlines και εκανα apply για την Αστρα... Έβαλα το Flight Tracker, αλλα δεν μπορω το Squakbox, γιατι χρειάζεται το FSUIPC? Υπάρχει κατι αλλο;

Καλησπέρα

Καλοτάξιδη η Astra Virtual!

aeroalexGR":2jswobsn said:
Είμαι τώρα member στο FSAirlines και εκανα apply για την Αστρα... Έβαλα το Flight Tracker, αλλα δεν μπορω το Squakbox, γιατι χρειάζεται το FSUIPC? Υπάρχει κατι αλλο;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το FSInn, το οποίο κατά την γνώμη μου είναι κλάσεις ανώτερο από το SquawkBox, προσφέροντας πολλές περισσότερες δυνατότητες!
Το FSUIPC, άσχετα από το SquawkBox, θα πρέπει να το βάλεις (χωρίς να κάνεις υποχρεωτικά register*), γιατί θα σου χρειαστεί στην περίπτωση που βάλεις addon αεροσκάφη και διάφορες εφαρμογές όπως το Flight Tracker του FSAirlines...

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο! Καλές πτήσεις...

* Η unregistered έκδοση του FSUIPC προσφέρεται δωρεάν, αλλά στην επί πληρωμή registered version έχεις κάποια παραπάνω καλούδια! Προτείνω την unregistered και εν συνεχεία αν το χρειαστείς αγοράζεις τον κωδικό σου και κάνεις την unregistered registered με μερικά κλικ :)

aeroalexGR":17vw1nfr said:
Πρεπει να εχεις ή το sqwakbox (3 ή 4) ή το fsinn εαν θελεις να πετας on line(το οποιο ειναι και το καλυτερο).

OK, όλα ειναι set up!! Πώς δουλέυει το SquackBox? Πώς μιλάω online?

Θα σε παραπέμψω σε δύο εγχειρίδια - βίβλους για κάθε "αρχάριο" στο online ή και γενικότερα στο FS!

Είναι το Tutorial I & Tutorial II, και θα τα βρεις στο site του HvACC εδώ... Στο συγκεκριμένο site θα βρεις πολύ αξιόλογα εγχειρίδια, που θα σε καθοδηγήσουν, με ακρίβεια στα πρώτα σου βήματα!

Καλές πτήσεις

OK, όλα ειναι set up- το FSInn, και το Squakbox!! Έκανα set up το Squakbox, άλλα πως βάζω ραδιοσυχνότητες; Έχω και το FSInn, και έκανα κατι register τα αεροπλανα μου, αλλα δεν έκανε re-sync της Αστρα... Μπορείτε να μου κάνετε Remote Assistance? :idea:

Ψάξε και λίγο στο συγκεκριμένο τopic μου μετέφερα τις απορίες σου και ίσως σου λυθούν. Έχει τα πάντα για το πως πετάς On line! Αναζήτηση χρειάζεται απλά.

Socrates":1iezt8bh said:
Αν δεν κάνω λάθος J41 για FS9 δεν υπάρχει. Για το FSX που ειπάρχει, είναι απλά...τέλειο!

Εντελώς καθυστερημένα αλλά μιας και το είχα δει (αλλά είχα ξεχάσει να απαντήσω).

Υπάρχει J41 για το FS9 αλλά δεν είναι free. Είναι της PRECISIONAEROBUS. Link

Καλημέρα , γνωριζει κανεις αμα υπάρχει καποιο add-on του B747 για FSX ??
Εννοω καποια σπεσιαλ εκδοση... :D
Συγνωμη αμα ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα ειχα αυτην την απορια... :mrgreen: