Flightsim

ivan_the_pilot":1b8yv8ow said:
Οπότε,δεν θα χάνω την ευκαιρία να παίζω fs στις διακοπές μου :banana: :mrgreen:
Φίλε ivan_the_pilot θα σε μαλώσω.......
Διακοπές σημαίνει διακόπτω από τις συνήθειές μου!!!
Ε, όχι και lap top στις διακοπές.
Έγκλημα!!!

Οφ-τόπικ:Χμμ,το ιντερνετ όμως και τα συναφή του υπολογιστή δεν τα αποχωρίζομαι(ιδιαίτερα το fs ;) )

Ομολογώ πως εχω απογοητευτει αρκετα με την ρεαλιστικη αποτυπωση της πραγματικοτητας στο FSX. Παλι προχειροδουλειες της Microsoft. Και επισης δεν υπαρχουν διαθεσιμα realistic/photorealistic add-ons για τον ελληνικο χωρο (ουτε καν τα αεροδρομια... ΕΛΕΟΣ!!!)

Τα add-ons του FS9 δεν παιζουν στο FSX σωστα... οποτε... συνεχιζω να πεταω σε FS9...

Το FSX ξεχάστε το. Μετά το SP2 που θα βγεί πριν τα Χριστούγεννα σταματάει το support και το development του. Θα ξεκινήσει το development του FS11 που αναμένεται στα τέλη του 2008. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι πιο open source και δεν θα υπάρχει καθόλου backward compatibility με το FS10. Οπότε πάμε για ένα καινούριο προϊόν...

ouzo":x39q92xb said:
Καλησπέρα, σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψω από το FSX που έχω τώρα στο FS2004. Μπορούν τα logs που έχω κάνει στο FSX να μεταφερθούν στο FS2004? Αν ναι, με ποιον τρόπο?

Μήπως μπορώ να έχω μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα?
Δεν ξέρω αν έχει ξανα αναφερθεί, στην νέα έκδοση του Google Earth υπάρχει ένα καταπληκτικό easter egg όπου το google earth μετατρέπεται σε υποτυπώδες flight simulator. Απλά πατάτε Ctrl + Alt + A

Tim wap (wind plus) kai on-line ptiseis

Έχω ένα πρόβλημα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας μπας και μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Αυτό που με συναρπάζει ιδιαιτερα είναι το να πετάω on-line (όπως και τους περισσοτερους εδώ) κάτι που όμως εδώ και χρονια δεν μπορώ να το κάνω για διαφορους προσωπικούς λόγους.

Τον τελευταίο καιρό μην μπορώντας να βάλω internet ακόμη στο pc μου έχω σύνδεση το modem του κινητού μου τηλεφώνου στον υπολογιστή και συνδέομαι στο internet μέσο τις wap σύνδεσης που έχει το κινητό από την εταιρία wind το γνωστό σε πολλούς wind plus.

Δοκίμασα λοιπόν να δω αν μπορώ να συνδέσω το Sq. Box με την σύνδεση αυτή και δεν τα κατάφερα η σύνδεση δουλεύει μέσο proxy server. Το περίεργο είναι ότι κατεβάζω καιρό στο flight simulator από το real world weather που έχει το fs αλλα το sq. box δεν θέλει να συνδεθεί.

Ξέρει κανεις κάτι? υπάρχει κάποια λύση για αυτό? σας ευχάριστο εκ τον προτερων για την οποια απάντηση.

Views

Ποια είναι η επιλογή στo button configuration για να μπορώ με το hit hat του joystick να στρέφω τη κάμερα όπου θέλω (virtual cockpit);
Έχω FSX
Ευχαριστώ

Ερώτηση για joystick

παιδιά εκτός από την Saitek που τέλος Νοέμβρη φέρνει στην Ελλάδα, το απόλυτο σετ χειριστηρίων για flight simulator, γνωρίζει κανείς κάποια άλλη εταιρία με αντιπροσώπευση στην Ελλάδα?

Re: Ερώτηση για joystick

leandros":24nok2qx said:
παιδιά εκτός από την Saitek που τέλος Νοέμβρη φέρνει στην Ελλάδα, το απόλυτο σετ χειριστηρίων για flight simulator

Καποιο λινκ για να παρουμε μια γευση απ'αυτο το ''ενδιαφερον'' σετ χειριστειριων που ερχεται το Νοεμβρη? :p