Flightpath - journal of commercial aviation

• Thread starter Thread starter George
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
OLA ta ksena aeroporika kai montelistika periodika pou erhontai stin Ellada, mporei na ta vrei kaneis sto periptero sti symvoli Metaksa kai Dousmani sto kentro tis Glyfadas

Πρόσφατα κι εγώ (έχοντας ξεφυλλίσει κάνα-δυο τεύχη του George) έκανα το βήμα και πρίν 2 εβδομάδες αγόρασα και τα 3 Flightpath (66 Ευρώ κανονικά,μετα απο διαπραγμάτευση ο καράφλας στον Αριστοτέλη μου τα άφησε 60).
Λοιπόν... ήταν απο τα πιό άξια 60 ευρώ που έχω δώσει! ΠΟΛΥ ψαγμένη έκδοση, με απίστευτη λεπτομέρεια στα θέματα με τα οποία καταπιάνεται,σχέδια τριών όψεων του Mike Badrocke (παλιοσειρά και κορυφάιος στο είδος του),αφιέρωμα σε ένα αεροδρόμιο σε κάθε τεύχος (κομπλέ με 2σέλιδη δορυφορική φωτό του εκάστοτε αεροδρομίου),νέα της εποχής,εξελίξεις στα orderbooks,τεχνικά θεματα,ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ (αλλα απολαυστικές) παρουσιάσεις αεροπλάνων/αεροδρομίων/αεροπορικών εταιρειών,και σε όλα αυτά, ΑΡΙΣΤΗ φωτογραφική κάλυψη! Γενικά, ό,τι χρειάζεται να διαβάσει κάποιος με το μικρόβιό μας! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα (ΟΧΙ,δέν έχω μετοχές στην Airtime). Προσωπικά για εμένα αποτελεί bedside reading εδώ και καιρό!

Ευχομαι να κρατήσει (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Νο4??????)

ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ,Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ??? ΟΡΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AIRTIME ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ Νο.4":

Dear Mr. Filippopoulos
Unfortunately due to the lack of sales for Flightpath, it is not
economically viable to continue its publication after volume #3. We are
sorry to disappoint all those people who bought the publication and loved it.
Sincerely
Jill Brooks
Charter Member Services

:wall: :rant: :evil: :x :cry: :bash: :stupid:

Γιώργο,το γκαντεμιάσαμε... Προφανώς, πιο πολύ πουλάει το Air Power Journal, η πως το λένε...ξέρετε, εκείνο με τα καφέ μυγάκια... Γκρρρρρρρρρρρ. . .

YΓ:Ρε παιδιά, μήπως να τους βομβαρδίζαμε με email να το ξανασκεφτούν? (Λέω εγώ τώρα...) Το email της τύπισσας που μου έστειλε την ωσάνω απάντηση είναι mel@airtimepublishing.com . ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΣ ΤΑ ΦΩΤΑ! :wink:

Ase, to idio egine kai me to Wings Of Fame (twn idiwn kai sto idio style) apla phre perissotero. Ap'oti fenetai o kosmos protimaei ta mhniaia periodika kai ta biblia, oxi kati to endiameso :(