Εσείς ποιά εταιρία θα επιλέγατε;

• Thread starter Thread starter xaris
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
προσωπικα θα διαλεγα αυτη που μου δινει τη δυνατοτητα να πεταξω αλλη μια φορα με 747. δε γνωριζω αν η Lufthansa εχει στα 747 οθονες σε καθε θεση, γευμα με πουρε ελεφαντα κοκτειλ και 3 μαυρουλες να μου κανουν αερα και δε με απασχολει. θα διαλεγα μια θεση με παραθυρακι και θα απολαμβανα το καθε λεπτο σε ενα αεροσκαφος που σε ελαχιστα χρονια θα αποτελει αναμνηση :cry:
η αληθεια ειναι οτι τις καλυτερες long haul τις εχω κανει με Α330 και 340, αλλα η εμπειρια του 747 ειναι μοναδικη και οπου την πετυχαινουμε πρεπει να το σκεφτομαστε διπλα!
στην τελικη ομως...θα διαλεγα με βαση την τιμη. ακομα και 100 ευρω να περισωσεις τη σημερον ημερα ειναι κατορθωμα!

Τελικά θα ταξιδέψω με την EMIRATES (1092 €).27 Οκτωβρίου αναχώρηση,11 Νοεμβρίου η επιστροφή. Αλλά μάλλον αυτό είναι το εύκολο μέρος του ταξιδιού......Το δύσκολο-αλλά και προκλητικό- θα είναι να γνωρίσει κανείς μια χώρα όπου δεν υπάρχουν διευθύνσεις,τουλάχιστον με τη μορφή που υφίστανται στον υπόλοιπο κόσμο, και είναι σπάνιο να βρείς κάποιον να μιλάει αγγλικά!! Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας :!:

Επραξες άριστα.
Η Emirates έχει το καλύτερο IFE (τo I.C.E) , εξαιρετική "κουζίνα" , καινούρια και καθαρά αεροπλάνα , πολύ ευγενικό προσωπικό , και ειδικά στα 777 έχει υποπόδιο και στην Economy :)

...και έχει και το μικρότερο connection time.
3,5 ώρες στο DXB είναι μια χαρά.
6-7 ώρες στη Φραγκφούρτη είναι πολλές (εκτός κι αν συνδυαστεί με βόλτα για μπύρες και λουκάνικα στην πόλη),
ενώ 7,5 ώρες (κάθε φορά) στην Ντόχα είναι αφορμή για αυτοκτονία!