ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

• Thread starter Thread starter flying Doc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

flying Doc

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EBBR
Έχοντας γίνει μάρτυρας , εδώ και καιρό, αντεγκλήσεων που έφταναν στα όρια της χυδαιότητας, με αποτέλεσμα το κλείδωμα των σχετικών topics ή την προσωρινή ή μόνιμη αποβολή κάποιων μελών ή ακόμα περισσότερο την εμφάνιση "ΝΕΩΝ" αμέσως μόλις κάποιος αποβάλλονταν που είτε παρενοχλούσαν τους mods είτε υπερασπίζονταν τους απεβλημένους δήθεν όντας συνάδελφοι από το διπλανό γραφείο, κι όλα πίσω από την σιγουριά της ανωνυμίας, θα ήθελα να προτείνω στους υπεύθυνους του forum να κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ την αναγραφή του ονόματος στο profile του μέλους, έτσι ώστε να υπάρχει η σχετική "τσίπα" όταν κάποιος ποστάρει κάτι.

Και το να βάλει κανείς το όνομά του στο προφίλ σε τι ακριβώς θα τον αποτρέψει από το να επιστρέψει με άλλο nickname και να δηλώσει ψεύτικο όνομα; By the way, συμφωνώ και εγώ για αυτό που λες για την εμφάνιση νέων μελών. Πράγματι περίεργο.

Ναι αλλά ο καθένα μπορεί να γράψει κάποιο όνομα στο σχετικό πεδίο. Ένα όνομα που μπορεί να μην είναι και αληθινό! Πως θα γίνετε ο έλεγχος; Να αναγκάσουμε να μας στέλνουν μέσω eMail scan της Αστυνομικής Ταυτότητας; Μάλλον δεν θα έχουμε νέα μέλη ;)

Ήδη προχωρήσαμε σε αλλαγή τους συστήματος εγγραφής και ενεργοποίησης των νέων λογαριασμών από τις 4/12 με αποτέλεσμα τα νέα μέλη έως τώρα να μην ανήκουν στα «προβληματικά» άτομα που έφεραν τα πάνω κάτω πριν λίγες μέρες στο φόρουμ.

Παιδιά πάντως εγώ πιστεύω, ότι το φαινόμενο που σημειώνεται τις τελευταίες μέρες είναι τελείως παροδικό! Τί να πώ ίσως να φταίνε τα Χριστούγεννα!
Εμένα με τρομάζει η ηλικία μερικών και τα επαγγέλματα που επικαλούνται ότι κάνουν και φυσικά η συμπεριφορά τους εδώ μέσα...
Δηλαδή να είσαι 55-60 ετών, να τα ξέρεις όλα, να σπαμμάρεις ένα φόρουμ, να βγάζεις δελτία τύπου κλπ κλπ. Και δε μιλάω για 1 μέλος μόνο! Αν η ηλικία τους είναι η προαναφερόμενη και όχι 12-15 τότε υπάρχει πρόβλημα! Άρα το πρόβλημα δεν είναι η ανωνυμία είναι η εγκυρότητα όλων των στοιχείων... Αλλά και το κικ και μπάν είναι η καλύτερη λύση, αντί να κλειδώνουν τα θέματα.