epomeno savvatokiriako - euro2004

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

pos tha pame ?

• mexri sta telika;

Votes: 0 0,0%
  • girisoume meta apo tria pexnidia - kai malon me OA

• oute kan then thelo na skefto ti tha gini

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Makedona emena den me apasxoloun ayta .Ego eimai filathlos kai 8elo na blepo kati pou mou aresei kai me ekfrazei kai oxi 22 mis8oforous ekatomyriouxous pou poulane patriotiko-e8nikismo.Katanohtos?

Oso gia to epixeirhmma sou oti oi omades fernoun ksenous einai akyro. Sthn tourkia prin apo deka xronia efernan ksenous kai dh germanous me ton tono. Oi tourkoi omos ekatsan kai doulepsan kai shmera einai yperdynamh eno oi ellhnarades einai gia ton peo kabala (xou xou Makedona :P ).

CS με ΤΑΡ .........Αθήνα-Ρώμη με ΟΑ , Ρώμη-Λισαβώνα με ΤΑΡ

aha, gnorizi pos petakse i ethniki gia Lisabona ?? ego pantos pisteuo oti i ethniki tha perasi ta proimitelika !!!!! alla den tha girisoun me OA

Basika tou upodextnkave sav ... 8eous, etsi wste va to grapsei n efnmerida edw.. :lol: Mesa sta alla sto camp tous eixave kpemasei eva pavo pou elege sta ellnvika kai sta agglika: H apxeia Ellada eixe 12 8eous, n sugxpovn Ellada exei 11 <-- De mou lete? 23 dev pngave? :P

¨Η με ΤΑΡ ή με swiss γιατί η εθνική ήταν ελβετία για προετοιμασία .Για το φιλικό όμως με την πορτογαλία πριν κάτι μήνες είχαν πάει με Λουφτχάνσα (ελέω ρεχάγκελ? :lol: :lol: )

To prwi sthn efhmerida (metro) diabasa oti leei egine kanonika elenxos diabatiriwn giati "den tha isxyei to Sengen kata th diarkeia twn agwnwn" Ti koufo einai ayto pali???? Mhpws o dhmosiografos exei mperdeytei h einai eidiko security measure???? Gnwrizei kaneis?

Kostas