Επόμενα ταξίδια του valentinovissi!

• Thread starter Thread starter valentinovissi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
JU 29 Jan FCO - BEG 9.25 - 11.10

70 EURO!!!!!!!!

Εντάξει, αρκετά με το ξεχωριστό topic. Η συνέχεια των ταξιδιών μαζί με αυτά των υπολοίπων μελών στο γνωστό θέμα!
Εδώ ανοίξαμε το topic για να δούμε κατά πόσο είναι αληθινά τα κατεβατά και όχι να υπάρχει ξεχωριστό topic για ένα μέλος!!!

Ρε μπας και το παιδι βαζει μονο τις προσφορες που βρισκει, για να υποκινησει κοσμο? Μπας και παιρνει προμηθεια? Για να δουμε τις εταιριες με τις οποιες πεταει.. Χμ.. Ενδιαφερουσες πτησεις, αλλα αν δεν βγαλεις φωτο τα boarding passes ρε Χρηστο, δε σε πιστευουμε...

Α! Δεν σας το ειπα.. 30.02.2010 BKK-SYD με SIA και Α380 στα 119,- ψωψωψωνια OW! Τρεχα κοσμε!

markisios":1byjz2b0 said:
.Αλλωστε θα έτρωγα μπαν αν έδειχνα τα σέξυ στήθη μιας αεροσυνοδού.[λέμε τώρα}

Νομίζεις !!! Ο GP707 το έθεσε σωστά. Το να συνεχίσει να μας δουλευει ασύστολα δείχνει απλά το περιεχόμενο του κρανίου του. Το μόνο που εχει να κανει ειναι να σκαναρει τα boarding-psses και τις entry stamps στις ΗΠΑ και τοτε ΟΛΟΙ θα ζητησουμε ταπεινα συγγνωμη. Και μιας και το έφερε η κουβεντα ας γραψω κι εγω το επόμενο ταξίδι μου

22/1/2010 SKG-LGW BA
23/1/2010 LGW-LHR BA
23/1/2010 LHR-DAC BG
24/1/2010 DAC-CGP 4H
24/1/2010 CGP-KWI KU
25/1/2010 KWI-LHR BA
26/1/2010 LHR-ATH A3
26/1/2010 ATH-SKG OA

Μπάνιο θα κανω με υγρα μαντιλάκια

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

συγνώμη ρε Βαλεντίνο (λόγος δε μου πέφτει) άλλα δείξε παναθεμασε μια boarding pass για να ησυχάσουμε. Συχάθηκα την κόντρα σου με τους υπολοίπους για το που πήγες (ΑΝ πήγες), που θα πας.
Και εγώ έχω κάνει τρέλες με ταξίδια (βλέπε πάντα να έχω ένα stop over 6-12 ώρες) για να δω την πόλη, άλλα πάντα θα το τηρήσω να κάνω τριπ ρεπορτ, με φωτογραφίες κτλ κτλ.

Δικο σου

Μην μασάς ρε "Fabulous", άλλωστε με τόσο έντονο πρόγραμμα που να βρεις χρόνο για report και τα συναφή. Χαρά στο κουράγιο σου, είσαι η χαρά των αεροπορικών εταιρειών. :banana:
Αν πραγματικά τα υλοποιείς αυτά τα εξαντλητικά itineraries είσαι υλικό για CNN World Report και άνω.
Εδώ μέχρι και στη Wikipedia σου αφιέρωσαν bio: :thx:

Δεν εχω boarding pass να σας δειξω γιατι πολυ απλα δεν το θεωρουσα και πολυ εξυπνο να τα βγαζω φωτο,αλλα ειναι τοσο αναγκη να περιμενετε οταν παω σ'αυτα που κανονιζω για τις 28 - 31 και θα σας τα βγαλω και κοντρα δεν εχω με κανενα.... 8)

valentinovissi":1m8df9qt said:
Δεν εχω boarding pass να σας δειξω γιατι πολυ απλα δεν το θεωρουσα και πολυ εξυπνο να τα βγαζω φωτο...
Δείξε τους τη visa και τη σφραγίδα εισόδου για τις ΗΠΑ ή το Bahrain να ησυχάσουν βρε.

GP707":3ssu1rgy said:
Εντάξει, αρκετά με το ξεχωριστό topic. Η συνέχεια των ταξιδιών μαζί με αυτά των υπολοίπων μελών στο γνωστό θέμα!
Εδώ ανοίξαμε το topic για να δούμε κατά πόσο είναι αληθινά τα κατεβατά και όχι να υπάρχει ξεχωριστό topic για ένα μέλος!!!

οχι ρε παιδια..μην μας το χαλατε τωρα που αρχιζει το καλυτερο