Επόμενα ταξίδια του valentinovissi!

• Thread starter Thread starter valentinovissi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Επόμενα ταξίδια του valentinovissi

προτείνω αλλαγή τίτλου του τόπικ.

doctor valentino πραγματικά κάθεσε 6ωρα σε αυτά τα high class αεροδρόμια άσκοπα; Αν πάντως την βρίσκεις έτσι γιατί δεν κάνεις όλο το δικτυο της ryanair με τους μαγευτικούς προορισμούς της κ καπάκι μια airAsia; :oops: :?

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

flying Doc":1zomqlny said:
valentinovissi":1zomqlny said:

Brussels Airlines . Κι εσυ αυθημερόν !!! Για σφραγίδα κι εσύ ή για planespotting

Ακούστηκε η φήμη ότι θα ντύσουν "Απόλυτη" το Manneken Pis, προς τιμήν του "The Fabulous Show".

Valentinovissi, τα trips σου εν σκέττος πελλαμός τζιαι πασσιαμάς! Τζι εγιώ που αρέσκει μου πολλά η Αλέξια, είμαι μητά σου, τζιαμμέ! :great:

SN 28 Jan BRU - ATH 15.45-20.05

100.01EURO......

aakunz το κυπριακον παει σου πολλα........ :great:

Αγαπητε Βαλεντίνο, αν μου επιτρεπεις την ερώτηση, τι θα κανεις στις Βρυξελλες για 3 ωρες? Μιας και ταξιδεψα το ιδιο δρομολόγιο Business class πριν μια βδομαδα, θα ηθελα και ενα πληρες trip report της economy για να δω τι εχασα. Ειμαι σίγουρος, ότι θα φιλοτιμηθεις για μια φορα να μοιραστεις τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες με κάποιον από μας. Άλλωστε, ένας από τους σκοπούς αυτού του forum ειναι κι αυτός, η ανταλλαγη εμπειριών. Μιας κι εχεις τέτοιο λαμπρο log-book ταξιδιών, είναι κρίμα να μην ζήσουμε κι εμεις μεσα από τα μάτια σου το Αμερικάνικο όνειρο ή τις 100 και μια νύχτες. Με τον τρόπο αυτό, θα φιμώσεις πολλούς κακεντρεχείς εδω μέσα.

Χωρις να θελω να θεωρηθω καποιος απο τους "κακεντρεχεις", ηθελα να ρωτησω κατι..
Απο την αναλυση των τιμων ξερω οτι απο BRU προς ΑΤΗ οι τιμες τελειωνουν σε .21.Πως εβγαλες τιμη 100.01?

Ενδεικτικα:
Fare ( b.light economy ) 1 Adult(s) 33.00 EUR
Αirport taxes 25.21 EUR
Airline fees 37.00 EUR
ΤΟΤΑL 95.21 EUR

Παντως εγω περιμενω το trip report απο τα προηγουμενα ταξιδια!

Akis":1ep0jtuy said:
valentinovissi":1ep0jtuy said:
Για το προηγουμενο ταξιδι No Comment.........
Μα γιατί; Μήπως γιατί έγινε μόνο στην φαντασία σου; :wall:

Oχι βεβαια,πηγα Abu Dhabi , Bahrain και απο κει πισω Λαρνακα γιατι και για Ομαν ηθελαν βιζα,οπου εδω θελω να πω το προξενιο του Ομαν μου ελεγε οτι βιζα μπορεις να την παρεις στο arrival hall ...... :roll:

NFEEFE":5l2g3xd5 said:
Χωρις να θελω να θεωρηθω καποιος απο τους "κακεντρεχεις", ηθελα να ρωτησω κατι..
Απο την αναλυση των τιμων ξερω οτι απο BRU προς ΑΤΗ οι τιμες τελειωνουν σε .21.Πως εβγαλες τιμη 100.01?

Ενδεικτικα:
Fare ( b.light economy ) 1 Adult(s) 33.00 EUR
Αirport taxes 25.21 EUR
Airline fees 37.00 EUR
ΤΟΤΑL 95.21 EUR

Παντως εγω περιμενω το trip report απο τα προηγουμενα ταξιδια!

Eχεις δικιο 100.21 ειναι.

Δε το σώνεις μικρέ μου...όσο δεν κάνεις κουβέντα για την ταμπακιέρα! Μια φωτοφραφία σου να βάλεις από ένα μεσανατολίτικο αεροδρόμιο, ένα boarding pass να σκανάρεις, τους έχεις αποστομώσει όλους...όσο δε το κάνεις, δικαιολογημένα δε σε πιστεύει κανείς εδώ μέσα ότι πήγες σε όλα αυτά- συμπεριλαμβανομένης και της αρχοντιάς μου.
Το τόπικ πάντως έχει λοξοδρομήσει του αρχικού στόχου εδώ και 2-3 σελίδες...

Τα δικα μου ποστ νομιζω ειναι τα πλεον σωστα σ'αυτο το τοπικ και κατι αλλο δεν μ'ενδιαφερει κα8ολου αν δεν με πιστευετε.

Επειδή το θέμα πήρε όντως διαστάσεις έκανα ένα split. Ξεχωριστό θέμα για τα ταξίδια του valentinovissi!!! :laola:

Γράψε ρε παλικάρι μου ένα trip report, κάνε και ένα scan του boaring pass σου και είμαι ο πρώτος που θα πέσει ταπεινά στα πόδια σου και θα ζητήσει συγνώμη!!! Ο πρώτος ... ειλικρινά! :shock: