Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
captainjumbo":68csg9v4 said:
12-22AUG07 ATH-CDG-TNR-RUN-BKK-ATH

Aφιερωμένο στον φίλο COMPUTERISE :P

1ον: Για το κομμάτι BKK-ATH έχω τα πνευματικά δικαιώματα δε μπορείς να το αφιερώσεις αλλού, συνεπώς απέσυρέ το αλλιώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου

2ον: Το TNR δε γνώριζα σε ποια πόλη αντιστοιχεί μέχρι να το βρω. Και πριν υποστώ αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια τσάμπα και βερεσέ, επιβεβαίωσέ μας ότι αναφέρεσαι σε ΙΑΤΑ κωδικό και όχι κάτι άλλο. Αν το επιβεβαιώσεις, σου ζητώ ταπεινά να με πάρεις μαζί στις αποσκευές σου. Στην ανάγκη θα φροντίσω να χωρέσω και στην χειραποσκευή σου.

Antananarivo Ivato Airport (TNR)
Μαδαγασκάρη...Ωραία Μέρη εκεί... Εχω δει κατι φωτο απο φίλους. Φυσαει

Αγαπητέ Captain Jumbo,

Ολο το βράδυ έψαχνα για φαρμακείο. Μετά από προσπάθειες ωρών, βρήκα τελικά και tavor και valium. Πήρα από δύο και τώρα πια αισθάνομαι κάπως καλύτερα. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατι είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.
Ενα μόνο πράγμα. Απλά έσκισες!! Εύγε!!
Με το καλό να γυρίσεις για να πραγματώσουμε, μαζί αυτή την φορά, τους 2 μυθικούς μας στόχους. ROM-DAC και TEH-CCS.

Πάντα τέτοια!!

Ο σύντροφος γραμματέας

Σύντροφοι, Γ.Γ. μας, η ανακάλυψη του μεγαλειώδους δρομολογίου που ανέφερα 8α μας οδηγήσει σε νέες ατραπούς και θα δώσει νέες διαστάσεις στα αεροπορικά μας δρώμενα.
Σύντροφε ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΙΖ, ο στόχος επετεύχθη (Η άμεση αναζήτηση βάλιουμ). Άντρε τώρα μάζεψε τα κομμάτια σου και βάλε κάτω τον ασσ σου μπας και παρατήσεις αυτά τα μικροπρεπή πηγαιν έλα στην Ευρώπη και κάνεις επιτέλους ένα ταξίδι της προκοπής.

@Χάντινγκ α Σάντοου
..παίξε Χρήστο επειγόντως κείνο τον ρυθμό... :lol:
Ας μαζέψουμε τώρα τα κομμάτια μας μπας και κερδίσουμε κάνα λόττο να πάμεκαι κάνα ταξιδάκι... :P

Σύντροφε Κάπταιν,

Σε δυο σημεία θα σταθώ:

1) Μη μας προκαλείς γιατί θα γίνει... "της Κορέας" .
2) Ακόμα και το ταξίδι "μικρού μήκους" στο Βερολίνο, είναι εγγυημένο ότι θα είναι γεμάτο έντονες συγκινήσεις... Τι κι αν κινδυνεύουμε να πάθουμε ρήξη μηνίσκου από το seat pitch της U2... Τι κι αν φτάνουμε μεσάνυχτα και φεύγουμε το επόμενο απόγευμα... Τι κι αν οι ημερομηνίες συμπίπτουν με το Berlin Gay Pride Week και αυτό ίσως δώσει τροφή για -εχμ- κακεντρεχή σχόλια εις βάρος της ηθικής ακεραιότητάς μας... Τι κι αν το ξενοδοχείο μας δεν έχει πρωινό και μπάνιο μέσα στο τρίκλινο δωμάτιο... Τι κι αν κινδυνεύουμε να μας αποκαλέσουν νούμερα! Το είδαμε σαν πρόκληση... Όλα για δύο πτήσεις με την ΕΖΥ (και για ό,τι συμβεί στο μεταξύ).

Καλό Ταξίδι πάντως. Σούπερ επιλογή προορισμών. Συγχαρητήρια. Πάντα έχω ένα βαζάκι ζαχαρόπηκτα Valmane στο γραφείο μου. Ελπίζω να μην ξανακυλήσω στο Efexor XR εξ αιτίας σου!

ταξίδι αστραπή
SN 3245 08/05 BRU-ATH
SN 3246 10/05 ATH-BRU
το μόνο ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι οι πτήσεις είναι με τη νεοσύστατη brussels και σε b.flex class
θα στείλω εντυπώσεις

@aakunz
Άσε τα ζαχαρόπηκτα στην άκρη και βρες κάνα τρόπο να κάνουμε τέτοια ταξίδια οικονομικά. Ακούς? Άντε. Και όταν τα βρεις, παίρνουμε και τους λοιπούς συντρόφους και την κάνουμε ομαδικά. Άλλωστε μόνον έτσι έχει φάση :wink: Εγώ την έριξα την βόμβα μου και νομίζω σας ταρακόυνησα αρκετά για ξεφύγετε από μιζέριες τύπου...Βερολίνου :roll: :lol:

1. AZ 0733 W 23JUN ATHMXP HK1 1255 1430 O* SA
2. AZ 7352 W 23JUN MXPCDG HK1 1600 1730 O* SA
OPERATED BY AIR FRANCE
3. AZ 7357 W 24JUN CDGMXP HK1 1830 2000 O* SU
OPERATED BY AIR FRANCE
4. AZ 0730 W 24JUN MXPATH HK1 2050 #0020 O* SU

Μόλις € 223,00

Ω λα λά! Και η κατρακύλα συνεχίζεται...

Αφού ο εθνικός μας αερομεταφορεύς δε μου κάνει τη χάρη για X class, θα αναγκαστώ να ζήσω το διατροφικό εφιάλτη του Alisnack, έστω και κατά το ήμισυ...

Κύριε τζαμποκαπιτάν, μπορείτε να ενημερώσετε (με τρόπο, παρακαλώ) το αδηφάγο κοινό πόσο στοίχισε το αεροπορικό κομμάτι ετούτου του πρότζεκτ; Διότι ζήλεψα τόσο που με το ζόρι κρατιέμαι να μην πατήσω πόδι στο Ανταναναρίβο (τα υπόλοιπα μέρη μπορώ να τα χωνέψω,αυτό όχι)!

@Hunting a Shadow
Πώς λέει και η διαφήμιση...Αξία..ανεκτίμητη.. :D