επιστροφή χρημάτων από ακυρωμένα εισιτήρια

Re: Olympic Air και 261/2004 αποζημιώσεις, μια πονεμένη ιστορία

gmmour":3fv528zi said:
Εγώ, ειλχα ακυρώσει δυο μέρες πριν κλείσει η εταιρεία, ένα εισιτήριο. Το refund το περιμένω ακόμα... Είχα κάνει την ακύρωση στο γραφείο στην Αμαλίας και περίμενα πίστωση στην πιστωτική. Μα φορά κατάφερα να μιλήσω με
Το λογιστήριο και μου είχαν πει να περιμένω ένα μήνα... Τα λεφτά δεν μπήκαν ποτέ... 70€ περίπου...

Εγώ πάλι επίσης ακύρωσα εισιτήριο περίπου 5-6 μέρες πριν κλείσει η εταιρεία και τα χρήματα επιστράφηκαν κανονικά στην κάρτα μου περί τον Ιανουάριο (του 2010 εννοείται).
Οπότε να είμαστε λίγο προσεκτικοί όταν γράφουμε...

gmmour":3fv528zi said:
Απλά κλάφτα τα λεφτά σου... Έστειλα και επιστολές... Λαμογιά της υπό εκαθάρριση κρατικής εταιρείας, δηλαδή λαμογιά του κράτους...

Re: Olympic Air και 261/2004 αποζημιώσεις, μια πονεμένη ιστορία!

quid":33t6quo2 said:
...(είχα αγοράσει το εισιτήριο από το ίντερνετ με πιστωτική)...
gmmour":33t6quo2 said:
...περίμενα πίστωση στην πιστωτική.

Έπρεπε να είχατε επικοινωνήσει με την πιστωτική σας κάρτα αιτούμενοι την ακύρωση της συναλλαγής, εξηγώντας τους λόγους...

Re: Olympic Air και 261/2004 αποζημιώσεις, μια πονεμένη ιστορία!

Η κράτηση & η χρέωση της πιστωτικής είχε γίνει τον Ιούνιο του 2009, τα χρήματα είχαν πληρωθεί στην πιστωτική ήδη από τον Ιούλιο και δεν μπορούσα 6 μήνες μετά να ζητήσω ακύρωση της συναλλαγής & αντιστροφή της χρέωσης γιατί υπάρχουν χρονικά περιθώρια εντός των οποίων μπορείς να αμφισβητήσεις συναλλαγές (ακόμα & αν δεχόταν η πιστωτική να 'αμφισβητήσει' τη συναλλαγή, που αμφιβάλλω ότι θα το δεχόταν με τη δικαιολογία ότι κλείνει η εταιρία & μου ακύρωσαν την πτήση).

Προσωπικα ακύρωσα την τελευταια ημέρα πτήσεων της Olympic Airlines (28 Σεπτεμβρίου 2009 αν θυμάμαι καλά) εισητήριο από το οποίο έπαιρνα μόνο τους φόρους και οι οποιοι δεν μου εχουν επιστραφεί ακόμα. Την ακύρωση την έκανα στο Ελ. Βεν. αλλά οι υπάλληλοι του ταμείου ήταν υπάλληλοι της Olympic Air. Κάποια στιγμή προς την άνοιξη του 2010 τηλεφώνησα στην Olympic Air και μετά από ψάξιμο με συνέδεσαν με μια υπάλληλο η οποία μου είπαν πως ήταν υπάλληλος της Olympic Airlines και ασχολούταν με τις επιστροφές χρημάτων από την εν λόγω εταιρία. Η κυρία μου είπε πως ο εκκαθαριστής έχει παγώσει τις πληρωμές λόγω έλειψης χρημάτων και περιμένει έγκριση κονδυλίου για να επιστραφούν τα χρήματα. Φυσικά δεν έχω λάβει χρήματα ακόμα.

Αν ειχες κανει παντως αμφισβητήση/ανακληση της συγκεκριμενης συναλλαγης στην τραπεζα της πιστωτικης σου καρτας πολυ πιθανον τα χρηματα να σου ειχαν επιστραφει. Οσον αφορα τα χρονικά περιθώρια που αναφερεις, οταν εκλεισε η skyeurope εγω εστειλα την αμφισβητήση συναλλαγης στην VIsa της εμπορικης ενα χρονο μετα την ημερομηνια αγορας του εισητηριου και τα χρηματα επισταφηκαν κανονικα!

τελικα ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να παρουμε τα λεφτα μας πισω; Ελεος ολυμπιακη σου λεει μετα αξιοπιστια και πρασινα αλογα.