Thanasis_U2
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Krakow
- Website
- taxidiarapsyxh.wordpress.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- WZZ
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EPKK
- YAHOO
- thanasis172003@yahoo.gr
Έφτασε η ώρα της επιστροφής. Η πτήση Α3907 με περίμενε στης 2050. Κλασικά οι γνωστοί μου τελευταία στιγμή φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας (10 λεπτά πριν κλείσει το τσεκ ιν ) και πρόλαβα το τελευταίο παράθυρο 34F ( τελευταία σειρά είπα, πάει, αν ο μπροστινός θα ξαπλώσει την έβαψα). Βόλτα στα Duty Free για αγορά μπιχλιμπιδιών για δώρα μέχρι που ακούστηκε στα μεγάφωνα ‘Ο Κύριος Αποστολάκης Αθανάσιος να βρεθεί στην πύλη 2, το αεροπλάνο είναι έτοιμο για αναχώρηση’. Αυτό ήταν, πρώτη φορά στην ζώη μου με φώναζαν από τα μεγάφωνα. Κάθομαι στην καρέκλα μου και παρατηρώ ότι υπάρχει αρκετός χώρος από πίσω μου να ξαπλάρω την ‘κορμάρα’ μου. Πάει η ώρα 2100, 2120 και ακόμα δε απογειωνόμαστε, μέχρι που μας λέει ο κυβερνήτης ότι στην πύλη ύπαρχε ένας επιβάτης που του απαγόρεψαν την είσοδο στο αεροπλάνο και έπρεπε να ψάξουν και να βρουν την βαλίτσα του και να την βγάλουν.
Απογειωνόμαστε ,με το που βρίσκουν την βαλίτσα του άραβα, από τον διάδρομο 22. Κλασικά τα ίδια, κατεβαίνουν οι οθόνες από πάνω, και ξεκίνημα σερβιρίσματος του βραδύνου. Σνίτσελ, με μακαρόνια, ψωμάκι και τυρί πίνοντας μια παγωμένη GUINNESS (ναι είχαμε και GUINNESS) και τσαγάκι μαζί με την καρυδόπιτα.
Η διαδρομή η ίδια πάλι (Ρόδος, Κάσος κτλ κτλ). Πάνω στον Σαρωνικό Κόλπο είχαμε μερικές αναταράξεις αλλά προσγειωθήκαμε σχεδόν στην ώρα μας στο 03L πάλι.
Αεροσκάφος: 10/10 (για τον ίδιο λόγο και ποιο πάνω)
Πλήρωμα 7/10 (ξινές μούρες + ότι ακομά η αεροσυνοδός δε μου έφερε το μοντέλο του Avro)
On Time : 7/10 (λόγοι ανωτέρας βίας)
Φαγητό: 8/10 (πάλι για τον ίδιο λόγο)
Απολογισμός: Η Κύπρος μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μια χώρια με πάρα πολλές διαφορετικές κουλτούρες (από τον τρόπο Ζώης τους μέχρι το φαγητό). Πόλη άνετα ξαναπέταγα στην Κύπρο αλλά για περισσότερο καιρό και να προσπαθήσω να δω πράγματα τα όποια δε μπόρεσα την προηγουμένη φορά ( Κερύνια (ακα Famagusta) και το αεροδρόμιο της Λευκωσίας.
Υ.Γ. ευχαριστώ τους γνωστούς μου (Ερμίνα και Λάμπρος) για την φιλοξενία και τα ταξίδια)
Απογειωνόμαστε ,με το που βρίσκουν την βαλίτσα του άραβα, από τον διάδρομο 22. Κλασικά τα ίδια, κατεβαίνουν οι οθόνες από πάνω, και ξεκίνημα σερβιρίσματος του βραδύνου. Σνίτσελ, με μακαρόνια, ψωμάκι και τυρί πίνοντας μια παγωμένη GUINNESS (ναι είχαμε και GUINNESS) και τσαγάκι μαζί με την καρυδόπιτα.
Η διαδρομή η ίδια πάλι (Ρόδος, Κάσος κτλ κτλ). Πάνω στον Σαρωνικό Κόλπο είχαμε μερικές αναταράξεις αλλά προσγειωθήκαμε σχεδόν στην ώρα μας στο 03L πάλι.
Αεροσκάφος: 10/10 (για τον ίδιο λόγο και ποιο πάνω)
Πλήρωμα 7/10 (ξινές μούρες + ότι ακομά η αεροσυνοδός δε μου έφερε το μοντέλο του Avro)
On Time : 7/10 (λόγοι ανωτέρας βίας)
Φαγητό: 8/10 (πάλι για τον ίδιο λόγο)
Απολογισμός: Η Κύπρος μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μια χώρια με πάρα πολλές διαφορετικές κουλτούρες (από τον τρόπο Ζώης τους μέχρι το φαγητό). Πόλη άνετα ξαναπέταγα στην Κύπρο αλλά για περισσότερο καιρό και να προσπαθήσω να δω πράγματα τα όποια δε μπόρεσα την προηγουμένη φορά ( Κερύνια (ακα Famagusta) και το αεροδρόμιο της Λευκωσίας.
Υ.Γ. ευχαριστώ τους γνωστούς μου (Ερμίνα και Λάμπρος) για την φιλοξενία και τα ταξίδια)