Να σου πω την αλήθεια πάνω κάτω τα ίδια προσφέρουν οι περισσότερες σχολές.Το πτυχίο δε διαφέρει.Από όλες τις σχολές είναι κατά JAR πρότυπα και γι αυτό θα είναι ακριβώς το ίδιο από όποια σχολή και να το πάρεις.Σημασία έχει τί θα μάθεις και πώς θα το μάθεις.Και εννοείται πως από όποια σχολή και αν το πάρεις θα έχεις τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,μη νομίζετε ότι η ΣΕΧΟΑ που λέει ότι οι σπουδαστές της θα είναι στη πρώτη λίστα για ΟΑ θα βρουν και δουλειάHarisK":2yxmdix0 said:Θα διαφωνησω με z_pilot οτι διαλεγεις σχολη αναλογα με το που μένεις,
προσωπικά τουλαχιστον αυτο ειναι το τελευταιο που με απασχολεί.
το σημαντικό,πιστεύω, ειναι να δείς τι προσφέρει η σχολή και τι αποδοχή θα έχει το πτυχίο σου μετα.
Επειδή ειμαι και εγω στο στάδιο του ψαξίματος θα ελεγα να κοιτάξεις και μερικές ευρωπαϊκές σχολές, τουλάχιστον για να δεις τις διαφορές.
z_pilot":39ozjp0x said:Να σου πω την αλήθεια πάνω κάτω τα ίδια προσφέρουν οι περισσότερες σχολές.Το πτυχίο δε διαφέρει.Από όλες τις σχολές είναι κατά JAR πρότυπα και γι αυτό θα είναι ακριβώς το ίδιο από όποια σχολή και να το πάρεις.Σημασία έχει τί θα μάθεις και πώς θα το μάθεις.Και εννοείται πως από όποια σχολή και αν το πάρεις θα έχεις τις ίδιες επαγγελματικές προοπτικές,μη νομίζετε ότι η ΣΕΧΟΑ που λέει ότι οι σπουδαστές της θα είναι στη πρώτη λίστα για ΟΑ θα βρουν και δουλειάHarisK":39ozjp0x said:Θα διαφωνησω με z_pilot οτι διαλεγεις σχολη αναλογα με το που μένεις,
προσωπικά τουλαχιστον αυτο ειναι το τελευταιο που με απασχολεί.
το σημαντικό,πιστεύω, ειναι να δείς τι προσφέρει η σχολή και τι αποδοχή θα έχει το πτυχίο σου μετα.
Επειδή ειμαι και εγω στο στάδιο του ψαξίματος θα ελεγα να κοιτάξεις και μερικές ευρωπαϊκές σχολές, τουλάχιστον για να δεις τις διαφορές.