Επίδειξη των Red Arrows στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter ansarigi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
τελικά ισχύει για σήμερα;

Αυτή την στιγμή είναι στον Αττικό ουρανό!!!

Καλοί ήταν, η "καρδιά" δε τους πέτυχε και πολύ, χρησιμοποίησαν λευκό καπνό με φόντο επίσης λευκά σύννεφα και απλά δε φαινόταν... δε μπορούσαν να βάλουν ένα κοκκινάκι όπως άλλες φορές? Τόσο οργανωμένοι και δε τόχαν προβλέψει? Όχι πως έχω και παράπονο, κουβέντα να γίνεται.

Όντως καλοί ήταν πλην της καρδιάς, η οποία δεν νομίζω πως έφταιγε μόνο το φόντο. Θα την ανεβάσω στο youtube και θα το δούμε. Τράβηξαν και τον καπνό λίγο μετά την ένωση και γενικά δεν ήταν πολύ πετυχημένο. Το βέλος πέτυχε πάντως...

Φωτογραφίες δεν ανεβάζω, μιας και η ποιότητα της compact είναι σαφώς χαμηλότερη από αυτούς τους γνωστούς-άγνωστους που είχα γύρω μου και τραβάγαν με κάτι φακούς ίσαμε το μπόι μου (και είμαι σαν κυπαρίσσι ο άτιμος). Μπορώ να ανεβάσω φωτό με τις φάτσες τους όμως :banana: :banana: :banana: να τραβάνε φωτό με τα τέρατα... Να το κάνω ή θα μου τις σβήσετε ως inapropriate? :lol:

Θα ανεβάσω αργότερα κάποιες φωτό κ βίντεο από Ελευσίνα, όπου ήρθαν το μεσημέρι για ανεφοδιασμό...

Πιστευω οτι ητανμια αρκετα μετρια επειδηξη. Ειδικα η καρδια ηταν αποτυχια. Οπως και να χει το θεαμα ηταν κατι παραπανω απο εντυπωσιακο.
Ερωτηση: στην προηγουμενη επειδηξη στο φαληρο ειχαν εμφανιστει απο την πλευρα της Αθηνας παλι;

Στα Χανιά η επίδειξη ήταν εντυπωσιακή .Ο καθαρός ουρανός αλλά κυρίως το φυσικό σκηνικό με το φάρο των Χανίων και την καταγάλανη θάλασσα βοήθησε να παρουσιαστεί ένα φανταστικό θέαμα.Αυτό που για μένα είναι άξιο αναφοράς είναι ότι την επίδειξη παρακολούθησαν στην κυριολεξία χιλιάδες άνθρωποι ντόπιοι και τουρίστες, αποδεικνύοντας την δίψα του κόσμου για αεροπορικές εκδηλώσεις.

Καλημερα, ξερω οτι σημερα θα κανουν επιδειξη στην Καλαματα.
Μηπως ξερει κανεις ωρα και σημειο της παραλιας?
Κατι διαβασα για δωδεκα το μεσημερι αλλα θελω να επιβεβαιωσω.