ναι κ εγώ ξέρω ότι μπαίνουν και εποχικοί, απλά οι παλιότεροι από αυτούς...kritikos":7hkttmr0 said:A300 μπορεις να μου απαντησεις ποια πληρωματα κανουν πτησεις με Α340? μονο μονιμα ή και εποχιακά?
fotis":3f6o6p7c said:Μήπως να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε;
Αν γνωρίζεις ότι συνέβη αυτό σε πτήση, να αναφέρεις ημερομηνίες, δρομολόγιο και να το καταγγείλεις στην ΥΠΑ.
Δεν είναι σωστό να εκθέτουμε κόσμο έτσι αόριστα.
Μήπως να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε;
Αν γνωρίζεις ότι συνέβη αυτό σε πτήση, να αναφέρεις ημερομηνίες, δρομολόγιο και να το καταγγείλεις στην ΥΠΑ.
Δεν είναι σωστό να εκθέτουμε κόσμο έτσι αόριστα.
Αν είναι εύκολο, αφαίρεσέ με από το "όλοι".helsingforg":26fdpvuo said:...Ολοι ξερουμε τι σημαινει συτο...
OA423":xdr8rf4h said:Στο συγκεκριμένο τύπο τα πληρώματα κοιμούνται τις περισσότερες ώρες (6 περίπου στην πτήση για Καναδά), αφήνοντας 295 επιβάτες να αυτοεξυπηρετηθούν στα galley που παραμένει μόνο ένας/μια συνοδός. Γενικά δεν νομίζω ότι στους περισσότερους αρέσει αυτό που κάνουν!
chrispilot":345h6cif said:Κι ομως πετανε και πληρωματα που βρισκονται στη δευτερη μολις συμβαση τους. Μεσα σε ενα χρονο στην εταιρεια κανουν και υπερατλαντικα. Βεβαια το αξιζουν γιατι ειναι πολυ καλα παιδια.