Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλησπερα...Προσωπικα δεν γνωριζω για τους μισθους της αιγαιου,αλλα συμφωνα με την ξαδερφη μου η οποια υπηρξε ιπταμενη συνοδος στην εταιρια,συγκριτικα με τις συνθηκες εργασιας ειναι πολυ χαμηλοι..Γι'αυτο απ'οτι εχω αποκομησει αξιζει να πας μονο εαν το αγαπας πολυ..διαφορετικα θα οδηγηθεις με μαθηματικη ακριβεια στην παραιτηση εαν δεν εχεις ''γερα νευρα''..Η προσωπικη σου ζωη ναι επιρεαζεται λογω των ''περιεργων'' ωραριων εργασιας κτλ κτλ

καλησπερα σας, θα ηθελα να με ενημερωσετε αν ξερει καποιος για να γινεις αεροσυνοδος ή συνοδος εδαφους πρεπει να πας σε καποια σχολη? (δυο συγκεκριμενα σχολες πηγα και ρωτησα) και αν γνωριζετε αν αξιζουν αυτες οι σχολες....

Βρε Peggy, είσαι στη σελίδα 94 :!: αυτού του thread και ρωτάς για το πως θα γίνεις αεροσυνοδός ?

Τις υπόλοιπες 93 ΔΕΝ τις διάβασες (να γελκάσει και λίγο το χειλάκι σου) ?

:thx: :thx: :thx:

Καλησπέρα σε όλους!!!

Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω μερικά πράγματα!!! Γνωρίζει κάποιος, πόσες ημέρες μετά τη συνέντευξη της Aegean σε ειδοποιούν ότι σε προσέλαβαν? Υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν για συνέντευξη ενώ δεν υπάρχει ανάγκη για άμεση πρόσληψη?? Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σε ειδοποιήσουν ότι πέρασες τη συνέντευξη, αλλά να ξεκινήσεις να δουλεύεις μετά από 2-3 μήνες? Επίσης μετά από πόσες μέρες αφού περάσεις τη συνέντευξη ξεκινάς την εκπαίδευση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας, έχω πολύ άγχος!!!! Φιλιά σε όλους![/b]

Προς τι ο πανικος? :?: Αν σε καλεσουν σε συνεντευξη και πας θα τους ρωτησεις ποτε θα σε ειδοποιησουν κι ολα αυτα που ρωτας εδω..

Στις σοβαρές εταιρείες, όλες αυτές τις πληροφορίες σου τις δίνουν την ημέρα της συνέντευξης (χωρίς να ρωτήσεις). Στην Aegean δε γνωρίζω τι κάνουν. Μην αγχώνεσαι και καλή επιτυχία!

καλησπερα σε ολους
ειμαι 23 χρ. εχω τελειωσει μια σχολη στο ατει θεσσαλονικης, αλλα η αληθεια ειναι οτι θελω να ακολουθησω το επαγγελμα της αεροσυνοδου. εχω ακουσει και εχω διαβασει διαφορα σχετικα με αυτο το επαγγελμα και εχω μπερδευτει λιγακι!!!
1η ερωτηση : ειναι συγκεκριμενο τ υψος που ζητανε??γιατι αλλοι γραφετε 1,65 αλλοι 1,60 αλλοι 1,58!! εγω ειμαι 1,60,υπαρχει πιθανοτητα να γινω δεκτη ?και πιο συγκεκριμενα στην aegean?
2η ερωτηση : φιλη vickoni υπηρξε προκυρηξη της aegean ? και αν ναι,ποτε? εγω εδω και αρκετους μηνες ελεγχα το site της aegean για τυχον θεσεις εργασιας αλλα δεν ειδα κατι!
υπαρχει καποια προκυρηξη τωρα?προλαβαινω να κανω τα χαρτια μου??
σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων!!

Τια ακουω?Αρχισε τις συνεντευξεις η αιγαιου και δεν μαθευτηκε τιποτα..?
Σχετικα με τις αποριες σου στο υψος εισαι οριακα,καποιες εταιριες ζητανε κατωτατο υψος 1,58 και αλλες 1,60.
Μπορεις να στειλεις ενα βιογραφικο στο e mail που υπαρχει στην ιστοσελιδα.

Vickoni":239i2vlz said:
Καλησπέρα σε όλους!!!

Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω μερικά πράγματα!!! Γνωρίζει κάποιος, πόσες ημέρες μετά τη συνέντευξη της Aegean σε ειδοποιούν ότι σε προσέλαβαν? Υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν για συνέντευξη ενώ δεν υπάρχει ανάγκη για άμεση πρόσληψη?? Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σε ειδοποιήσουν ότι πέρασες τη συνέντευξη, αλλά να ξεκινήσεις να δουλεύεις μετά από 2-3 μήνες? Επίσης μετά από πόσες μέρες αφού περάσεις τη συνέντευξη ξεκινάς την εκπαίδευση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας, έχω πολύ άγχος!!!! Φιλιά σε όλους![/b]

Γεια σου Vickoni,εγώ πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα απο συνεντευξη στην aegean και μας είπαν πως θα μας απαντήσουν μεσα σε 10 μέρες,δηλαδή μέσα σε αυτή τη βδομάδα.Επίσεις μας ενημέρωσαν πως θα ξεκινήσει μια σχολή τον επόμενο μήνα και απ'οσο γνωρίζω η εκπαιδευξη κρατάει περίπου ενα μήνα αρα ξεκινάς δουλεία το καλοκαίρι.Να 'σαι καλα και οποια απορία εχει κάποιος είμαι διαθέσιμη να απαντήσω. :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.