Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ειναι δυστυχως η μονη λυση πια.Που καταντησαμε..
Αλλα δεν ειναι ευκολος ο "¨ξενιτεμος".Το λεω εκ πειρας.

γεια σας και πάλι παιδιά!!θυμάστε χτες το βράδυ που λέγαμε πως δεν πέρνουν κόσμο?και πόσο χάλια είναι τα πράγματα???λοιπόν μόλις έμαθα από το αγόρι μου τα νέα μιας κοινής μας φίλης..η "κυρία" αυτή λοιπόν ετών 24,κάτοικος ηρακλείου κρήτης,χωρίς πτυχία,χωρίς καν lower,και με ύψος 1.50 cm διατυμπανίζει ΠΑΝΤΟΥ...ότι σε 1-1,5 μήνα ξεκινάει να εργάζεται στην AEGEAN σαν αεροσυνοδός..μην τρίβετε τα μάτια σας!!ανοίξτε καλύτερα τα αυτιά σας..η "κυρία" έχει σχέση με ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή που πλέον παίζει στον ΑΡΗ..και καταλαβαίνεται πως αυτός κίνησε τα νήματα ώστε η "κυρία" να μην στείλει ΚΑΝ βιογραφικό και να γυρίζει αυτή με τη σειρά της παντού και να λέει πως σε λίγο καιρό θα εργάζεται εκεί..εννοείται πως γνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα προσωπικά και άρα ξέρω και ονόματα και τα πάντα όλα..και πραγματικά ντρέπομαι!!!ελλάς το μεγαλείο σου..

sissyprincess86":9fhjpvsx said:
...λοιπόν μόλις έμαθα από το αγόρι μου τα νέα μιας κοινής μας φίλης..η "κυρία" αυτή λοιπόν ετών 24,κάτοικος ηρακλείου κρήτης,χωρίς πτυχία,χωρίς καν lower,και με ύψος 1.50 cm διατυμπανίζει ΠΑΝΤΟΥ...ότι σε 1-1,5 μήνα ξεκινάει να εργάζεται στην AEGEAN σαν αεροσυνοδός..μην τρίβετε τα μάτια σας!!ανοίξτε καλύτερα τα αυτιά σας..η "κυρία" έχει σχέση με ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή που πλέον παίζει στον ΑΡΗ..και καταλαβαίνεται πως αυτός κίνησε τα νήματα ώστε η "κυρία" να μην στείλει ΚΑΝ βιογραφικό...
Κορόιδο πιάστηκε...
Έπρεπε να έχει κάνει σχέση με ποδοσφαιριστή της Bayern Μονάχου.
Θα δούλευε στη Lufthansa!!!

Γιατί, ο ποδοσφαιριστής δεν πιάστηκε κορόιδο με την κοντή?? :D :D :D Εγώ στη θέση του θα τα 'φτιαχνα με μοντέλο!!

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση, μιας και δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο, άλλα αναρωτιέμαι τι νήματα μπορεί να κινήσει ένας ποδοσφαιριστής του Άρη για να γίνει πρόσληψη στην Aegean; :D

Δεν το διάβασες καλά

sissyprincess86":d2qrh3cc said:
...η "κυρία" έχει σχέση με ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή που πλέον παίζει στον ΑΡΗ...

:arrow: επίθετο το οποίο τελειώνει σε -άκης (όπως πχ Βασιλάκης)
:arrow: άρα, αποτελεί εξυπηρέτηση από κρητικό προς πατριώτη κρητικόπουλο ξενιτεμένο στην Μακεδονία

:roll:

Σωστά επικεντρώθηκα στον Άρη και όχι την καταγωγή, κατανοητό πλέον.

@ sissyprincess86

Επειδή το σλόγκαν "ξέρω τον τάδε και θα με χώσει εκεί" το έχω ακούσει άπειρες φορές,έχω να σου πω το εξής...Πίστεψε την όταν τη δεις να δουλεύει! Γιατί από το ΘΑ με πάρουν στην AEGEAN εως το δουλεύω στην εταιρεία αυτή,υπάρχει τεράστια απόσταση!! Δεν λεω πως τα κονέ δεν παίζουν ρόλο...Δεν ζω σε ουτοπία,δυστυχώς! Το πιθανότερο,όμως,είναι να θέλει πουλήσει λίγο ιστορία η κοπελιά και αυτό είναι όλο...

Υ.Γ. Ο Άρης είναι εκείνη η ομάδα που όλοι είναι ισπανόφωνοι εκτός του τερματοφύλακα;; :lol: :lol:

tassos-SMI,πραγματικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω αν στην συγκεκριμένη ομάδα είναι όλοι ισπανόφωνοι,εκτός από τον τερματοφύλακα.. :D !τώρα έχεις δίκιο ότι έχει απόσταση από το να πεις ότι θα δουλέψεις κάπου μέχρι να ξεκινήσεις..αλλά επειδή γνωρίζω έστω και λίγο την συγκεκριμένη "κυρία",δεν θα το έλεγε ΠΑΝΤΟΥ,εάν δεν το είχε φιξάρει..μόνο και μόνο για λόγους prestige(μην ξεράσω)..προσωπικά εύχομαι να μην την δω να εργάζεται..άλλωστε δεν θα φαίνεται κιόλας..χαχαχα 1.50 cm!!!(ναι..αυτό ήταν κακία)

Ρε παιδιά δεν γίνονται αυτά.... 1,50??? Αυτό δεν έχει να κάνει με κακία αλλά με πρακτικούς πλέον λόγους εν ώρα εργασίας.... Ο χρόνος θα δείξει μάλλον. Αλί σε μας με το 1,75 που προσπαθούμε με το σταυρό στο χέρι!!! Τελικά δηλαδή αν κατάλαβα καλά πρόκειται να γίνουν προσλήψεις ενώ στην ιστοσελίδα δεν θα υπάρχει κάποια αντίστοιχη αναγγελία??

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.