Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ευχαριστώ...
Ναι αμέ, στείλε μου για να στείλω το cv.
Γνωρίζεις αν ζητάνε συγκεκριμένα τυπικά προσόντα ή πάνω κάτω τα γνωστά που έχω δεί γενικά στο site για τις εταιρείες?

Γειά σας φιλες και φιλοι.Θα ήθελα να ρωτήσω ποσο δύσκολο είναι για εναν αεροσυνοδό να κανεί πτήση για χαβάη η βραζίλια και γενικα τέτοια πολλύ μακρινά μέροι?

να με συμπαθατε για το οφ τοπικ αλλα δεν μπορω να κρατηθω
μηπως θελεις να σου πληρωνουν και τον αραπη που θα σου κάνει αερα κατω απο τους φοινικες στη Χαβαι ή να σου πληρωνουν τα κωλαρακια που θα χορευουν για παρτυ σου στο Ριο Ντε Τζανειρο και στις παραλιες της Copacabana? :rant: :rant: :rant:

Tolisshow τα είπες όλα... :thx:
οποιοδήποτε άλλο σχόλιο θα ήταν περιττό...
'Ηθελα να ήξερα κάποιες ερωτήσεις εδώ μέσα γίνονται έτσι για να περνάει η ώρα ή πραγματικά εννοούνται..? :rolleyes:
Το δεύτερο αν ισχύει είναι κάπως ανησυχητικό, θα έλεγα επιεικώς...!!!

Cross":1ue2001z said:
Ένα έχω να πω! Είστε όλοι σας κακοί! Στην πραγματικότητα, αεροσυνοδός σημαίνει χρήματα, ταξίδια, στολή υψηλής ραπτικής, γνωριμίες μ'ενδιαφέροντες κυρίους και κοσμοπολίτικη ζωή. Επειδή όμως είμαστε καρακουκλάρες και ζηλεύετε, προσπαθείτε να μας αποπροσανατολίσετε και να γκρεμίσετε τα όνειρά μας! Αυτό όμως δε θα περάσει!

ΥΓ: Και γιατί να διαβάσω 47 σελίδες; Ξαναγράψτε τα! (Αυτήν τη φορά να γράψετε την αλήθεια!)

να υποθέσω ότι αυτό είναι χιούμορ ε? :great: με έκανες και γέλασα πολύ!!

Κατ' αρχήν καλησπέρα και ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν, αλλά και σε όσους με διάβασαν. :D
Μέχρι πριν λίγο η αλήθεια είναι ότι ένιωθα κάπως περίεργα, αλλά διάβασα ένα εισερχόμενο μήνυμα που η περιγραφή των γεγονότων με έκανε να γελάσω πραγματικά με την ψυχή μου. Σέβομαι απόλυτα την κοπέλα, η οποία ίσως να μην θέλει να φανερωθεί και για αυτό μου έστειλε pm. Πέρα του ότι θα της απαντήσω κι εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι νιώθω κάποια ανακούφιση που της συνέβη ακριβώς το ίδιο... :4: Άλλωστε πάει ο καλός καιρός που υπήρχαν κομψές και ξεχωριστές γυναίκες στο επάγγελμα. Τώρα τις ψάχνεις με τα κυάλια. Να ναι καλά τα βίσματα. :thx:

Αγαπητέ flesland, οι ειδικοί κανόνες δεν ισχύουν για τα βίσματα από ο,τι φαίνεται στην ωραία μας Ελλάδα, γιατί την κοπελίτσα με τα σημάδια την δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες.
Ο συγκεκριμένος πιλότος δεν με γνωρίζει καθόλου και η λέξη "casting" που αναφέρθηκε από την μία κοπέλα που έπαιρνε συνέντευξη δεν αφήνει περιθώριο για καμία αμφιβολία. Ήθελαν να με κόψουν και με κόψανε.
Μου άρεσε το ΥΓ σου. Να είσαι καλά!

Γλυκειά μου donald, το αν φύγω από τη Θεσσαλονίκη και μείνω στην Αθήνα δεν επιβαρύνει την εταιρεία αλλά εμένα. Και στο κάτω-κάτω, γιατί μας καλούν από Θεσσαλονίκη; Για να παίρνουν στυλιστικές ιδέες και να φεύγουμε πάλι πίσω; :idea:
Δεν μου αρέσουν οι διακρίσεις, γιατί πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ανθρώπου. Ακόμη και όταν φίλοι μου Αθηναίοι, έλεγαν διάφορα για τις συμπατριώτισσές τους εγώ πάντα έπαιρνα το μέρος σας. Προσωπικά, θεωρώ ότι και οι Αθηναίες και οι Θεσσαλονικιές έχουν εξίσου πολλά χαρίσματα. Όμως τελικά η συγκεκριμένη κοπέλα προσπάθησε να κάνει τον μύθο πραγματικότητα.

Αγαπητέ SX-Petros, από μικρή πίστευα ότι σημασία στον άνθρωπο έχει η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας. Έχω κοπιάσει πολύ για αυτό και το έχω καταφέρει. Φυσικά και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω καλά ποια είμαι και τι είμαι! Έχω δύο πτυχία και μεγάλη εργασιακή εμπειρία. Ποτέ μου δεν έχω κερδίσει κάτι μόνο από την ομορφιά και ούτε το θέλω. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, αλλά δεν ανέχομαι από κάποιους που πήραν μία "θέση" να το παίζουν εξουσία. Και οι γυναίκες είναι πάντα πιο σκληρές σε αυτό.
Εγώ έχω να κάνω πολλά πράγματα στη ζωή μου και ποτέ δεν θα χαθώ. Γιατί ο,τι κάνω το κάνω με απόλυτο ορθολογισμό και αξιοπρέπεια. Δεν έχω το ψώνιο σε κανέναν χώρο και με έχει βοηθήσει πολύ αυτό. Το ότι ήταν κομπλεξικές οι συγκεκριμένες δεν θα με πτοήσει, αλλά θα με κάνει ακόμα πιο δυνατή!

Πολλά φιλιά από την όμορφη Θεσσαλονίκη στην ξελογιάστρα την Αθήνα... :mrgreen:

Βίσμα για να γίνεις αεροσυνοδός;;; Μια δουλειά που κατά γενική ομολογία είναι κακοπληρωμένη και σε ξεπατώνει; Γιατί;;; Όσο για τα έξοδα μετεγκατάστασης δεν εννοώ (φυσικά) το οικονομικό αλλά το χρονικό κόστος. Για σκέψου από τι εξαρτάται μια μετακόμηση και ειδικά από τη μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη; Δηλαδή αν δεν έβρισκες σπίτι τι θα γινόταν, θα τους έλεγες συγγνώμη δεν έρχομαι; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Παρεπιμπτώντος, οι πιλότοι της Α3 ασχολούνται με το αν κόπηκε μια άγνωστή τους στη συνέντευξη; Πολύ ελεύθερο χρόνο έχουν. Δεν ξέρω, γενικά μιλάω, αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω. Διαβάζω δυο άκρα, τι ισχύει τελικά; (ρητορική ερώτηση).

Τέλος με ενοχλεί αυτή η υπεροψία και το τουπέ που έχουν μερικές κοπέλες εδώ ή καλύτερα το αμετάφραστο attitude. Μήπως για αυτό σας απορρίπτουν; Έχω δει αεροσυνοδούς της Α3 και μου φαίντονται μια χαρά, γεματούλες, απλές, μελαγχρινές. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Αγαπητή Sonia 26,
θα σου πρότεινα, αντί να διαβεβαιώνεις όλους εμάς για τα χαρίσματά σου και να αναλώνεσαι στο να βρεις το δίκιο σου μέσω ενός φόρουμ, πετώντας μπηχτές και κακίες, να ασχοληθείς πιο επισταμένα με το αντικείμενο που αγαπάς.

Κι εγώ απορώ, αλλά το βίσμα πραγματικά ισχύει. Το χρησιμοποιούν, γιατί έστω και αυτή η κακοπληρωμένη δουλειά όπως την παρουσιάζεις είναι κάτι για κάποιες ή θέλουν απλά και μόνο να κάνουν το ψώνιο τους. Εγώ είχα σκεφτεί για την μετεγκατάσταση γλυκειά μου και την είχα ρυθμίσει. Λες να ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη για πλάκα; Άλλοι μας φώναξαν μόνο και μόνο για να μας ταλαιπωρήσουν. Πολύ σίγουρη είσαι για αυτά που λες... Έξω από τον χορό όλοι καλά χορεύουν!!!!!!
Όσο για τον πιλότο ήταν άγνωστος σε εμένα αλλά (διάβαζε καλύτερα)... κάπου αλλού δεν ήταν! Σε εσένα δεν σκοπεύω να δώσω εξηγήσεις γιατί από ο,τι φαίνεται είσαι ή το παίζεις βαθιά νυχτωμένη. Μία κοπέλα εδώ μέσα που μου έστειλε pm μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου, αλλά και πάλι φτάνει που γνωρίσω εγώ και όσοι ξέρουν καλά τι γίνεται σε τέτοιους χώρους.
Όσο για την υπεροψία και το στυλάκι αναγκάζεσαι με όλα αυτά που βλέπεις και γίνονται γύρω σου να το έχεις. Για το μόνο που μετανιώνω είναι ότι ήμουν ευγενική και χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Ειδικά όταν αναφέρθηκαν σε casting έπρεπε να πράξω κι εγώ αναλόγως, αλλά και πάλι δεν το έκανα. Και έρχεσαι τώρα εσύ για να μιλήσεις για τουπέ; Αμα δεν καταλαβαίνεις και δεν ξέρεις κάποια πράγματα ή το παίζεις ότι δεν τα ξέρεις, μην παίρνεις θέση. Αυτό που κάνεις είναι εύκολο και μπορεί να το κάνει ο καθένας... και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί εμένα στους ανθρώπους...
Το θέμα είναι ότι αν με έκοβαν για ουσιώδη λόγο δεν θα με ενοχλούσε, αλλά το άδικο με τρώει!
Για αυτό επειδή στην Ελλάδα ζούμε και γίνονται πολλά μην παριστάνεις πάντα τον δικηγόρο του διαβόλου... Από ότι έχω δει και από άλλες απαντήσεις σου γενικά.......!!!
Ευχαριστώ. . .

Καλή μου marabou, εδώ μέσα μπήκα για να αναφέρω αυτό που μου συνέβη γιατί σε αυτό τον κόσμο που ζούμε πρέπει να ακούγεται επιτέλους και μία άλλη φωνή πέρα των γνωστών... Και αυτό θα βοηθήσει και άλλες κοπέλες.
Αυτό που ήθελα το πήρα από εδώ μέσα. Δεν περίμενα και κάτι ιδιαίτερο. Ένα forum είναι. Δεν μιλάω και με τον προσωπάρχη της Aegean. Κακώς που αναλώθηκα στο να απαντάω σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση του περί τίνος επρόκειτο και ξέφυγε πολύ το θέμα από την ουσία. Τώρα αν η αλήθεια ονομάζεται κακία. Ε, ναι τότε είμαι κακιά.
Καλά να περνάμε και καλή καρδιά.
ΥΓ: Κάθε εμπόδιο για καλό. Τα καλύτερα έρχονται! :D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.