Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλημέρα Μάγκι και σε όλους. Θέλω να σου τονίσω, να μην παρατήσεις την σχολή σου, καθώς ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φανεί χρήσιμο το πτυχίο σου.

Ξέρει κανέις την euroair σαν εταιρεία αν είναι καλή και αξιόπιστη;

Re:

Μήπως είσαι λίγο προκατειλλημένος; Μια χαρά εταιρία είναι,με καλούς μισθούς και διανυκτερεύσεις.

Μα δεν είπα κάτι κακό για την εταιρεία, απλά πρότεινα να βρει τις πληροφορίες που θέλει διαβάζοντας το σχετικό θέμα που ήδη υπάρχει.

να κανω μια ερωτηση? στα Α340 της ΟΑ πετανε μονο μονιμα πληρωματα ή και εποχιακα?γενικοτερα τα πληρωματα θελουν ή αποφευγουν τον συγκεκριμενο τυπο?

Στο συγκεκριμένο τύπο τα πληρώματα κοιμούνται τις περισσότερες ώρες (6 περίπου στην πτήση για Καναδά), αφήνοντας 295 επιβάτες να αυτοεξυπηρετηθούν στα galley που παραμένει μόνο ένας/μια συνοδός. Γενικά δεν νομίζω ότι στους περισσότερους αρέσει αυτό που κάνουν!

Μήπως να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε;
Αν γνωρίζεις ότι συνέβη αυτό σε πτήση, να αναφέρεις ημερομηνίες, δρομολόγιο και να το καταγγείλεις στην ΥΠΑ.
Δεν είναι σωστό να εκθέτουμε κόσμο έτσι αόριστα.

OA423":1k7ur7hv said:
Στο συγκεκριμένο τύπο τα πληρώματα κοιμούνται τις περισσότερες ώρες (6 περίπου στην πτήση για Καναδά), αφήνοντας 295 επιβάτες να αυτοεξυπηρετηθούν στα galley που παραμένει μόνο ένας/μια συνοδός. Γενικά δεν νομίζω ότι στους περισσότερους αρέσει αυτό που κάνουν!

Δηλαδή έμπαιναν μόνοι τους οι επιβάτες στα galley και έτρωγαν ό,τι έβρισκαν?? Αχ πολύ θα ήθελα να ήμουν σε μια τέτοια πτήση!! Φοβερή φάση!

To crew rest ειναι 2,5 ωρες. Στη δε πτηση γινονται 2 σερβις. Μήπως το δευτερο σέρβις το βγαζουν υπνοβάτες; Για να συνερθουμε...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.