victoriakyr
Νέο μέλος (Tourist)
βλεπω οτι κυριαρχει η αποψη του εξωτερικου κ ισως να εχετε δικιο.θα κανω μια προσπαθεια.ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια.
victoriakyr":1kiiiwkx said:βλεπω οτι κυριαρχει η αποψη του εξωτερικου κ ισως να εχετε δικιο.θα κανω μια προσπαθεια.ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια.
Λυπάμαι κι εγω που θα στο πώ Alextreme, αλλά φαίνεται ότι παρ'όλο που ήσουν στο χώρο, δεν ειχες και πολύ σχέση με το αντικείμενο, οταν νομίζεις οτι ησουν απλα "σερβιτόρος του αέρα"!Alextreme":1laym6um said:Λυπάμαι που θα στο πω, γιατί κι εγώ ήμουν στο χώρο και μπορεί να ξαναπάω κιολας, αλλλά τελικά αυτό που μένει είναι αυτό που κάνεις. Και αυτό που κάνεις είναι να σερβίρεις.
Προφανώς αναφέρεσαι στον εαυτό σου (ότι δηλαδη εσύ δεν μπορείς να βοηθήσεις) και οχι γενικά. Αν ήταν ετσι και το πλήρωμα ήταν διακοσμητικό και μονο για σερβιρισμα, τα αεροπλανα θα ηταν self service και οι εταιρειες θα γλίτωναν πολλά εκατομμύρια.Alextreme":1laym6um said:Πιστεύω ότι ελάχιστα μπορείς να βοηθήσεις, αν υπάρχει πραγματικό και ουσιαστικό πρόβλημα στα 35000 πόδια.