Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
προφανώς για να μη λερωθεί η στολή και γιατί θα "χαλάνε την εικόνα" αν μοιάζουν με αληθινούς ανθρώπους που έχουν βασικές ανάγκες. :p

αυτό
Ιnnocuous onboard flirting is condoned: Emirates' rules require attendants to politely accept a business card or phone number if it's proffered by a passenger.
ηταν όντως εντυπωσιακό.

καθώς και η γενικότερη αισθηση κλουβιού που κυκλώνει τις/τους ιπτάμενες/ους της emirates.
επίσης ο μέσος όρος ηλικίας που είναι τα 26 μου φάνηκε σχετικά μικρός.οκ δε λέω να είναι και τα 40 και βάλε που αναφέρθηκε αλλά από την άλλη μια εμπειρία κάποιων χρόνων θεωρούσα ότι είναι σημαντική -πχ γύρω στα 34-35-.

καλησπέρα.Δεν σκέφτηκα εννοείται κάτι τέτειο που προαναφέρθηκε πριν,απλά ότι θα υπήρχε μια συγκοινωνία και ενημερώθηκα ότι κάτι τέτειο δεν συμβαίνει για αυτό είπα να το αφήσω..Δεν έστειλα το βιογραφικό για πλάκα απλά δεν είχα ενημερωθεί για μερικές λεπτομέριες,οι οποίες είναι σημαντικές για κάποιους/ες που δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο..Και μια χαρά ελληνικά μιλάνε στα "βουπου" όπως λες δεν είναι ανάγκη να σχολιαζείς με αρνητικά υπονοούμενα τα παντά..θέμα λήξαν. :great:

βρε και εγώ στα β.π μένω αλλά υπάρχουν και τα μέσα μεταφοράς...αν θες κάτι πολύ αυτός δεν είναι σοβαρός λόγος να σε σταματήσει ;)

απο τα ΒΠ υπαρχει το Χ92 που φευγει απο την Πλατεια Πλατανου στην Κηφησια
αυτο επερνα ενα χρονο τωρα και ειναι συνεπεστατο

AirNewZealand":23v94549 said:
Smoking and eating in uniform are prohibited

Για το κάπνισμα το καταλαβαίνω. Αλλά τους απαγορεύουν να τρώνε? Ακόμα και σε πτήσεις 15 ωρών και βάλε από Ντουμπάι για Αυστραλία ή Αμερική? Έλεος.

Μαλλον εννοει το να τρώνε μπροστά στους πελάτες με την στολή.. Η γενικότερα όταν φοράνε την στολή και είναι σε χώρο που υπάρχει κόσμος.. Για να μην χαλάσουνε την εικονα πρεστιζ μάλλον...

Σίγουρα, αυτό το forum έχει και πληροφοριακό ρόλο, για ανθρώπους που θέλουν δουλειά στο χώρο της αεροπορίας και δε μπορούσαν να βρουν αλλού απαντήσεις, αλλά αυτό που γίνεται τους τελευταίους 6 μήνες, ειδικά στα θέματα που αφορούν αεροσυνοδούς έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αν θες και τη σκληρή αλήθεια, επειδή σέβομαι το επάγγελμα της αεροσυνοδού μιας και πετάω 3-4 φορές κάθε 2 μήνες, πολλά απ' αυτά τα κορίτσια που αντιδρούν κακιασμένα στο κόψιμο από τις/τους υπεύθυνους διαλογής, θα ήταν επικίνδυνες εν ώρα υπηρεσίας. Πίστεψέ με ότι λόγω επαγγέλματος, έχω γνωρίσει χιλιάδες ανθρώπινους χαρακτήρες και μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί και ποιος όχι. Αντί όλοι εσείς να βρίζετε και να προκαλείτε, διαβάστε το άρθρο για τις αεροσυνοδούς και τους ιπτάμενους φροντιστές της Emirates και κ΄ντε μια αυτοκριτική. Αν σας κόβουν στην ΑΕΕ και αντιδράτε έτσι, τι θα γινόταν αν σας κόβαν στην UAE.
Δεν είμαι admin ή moderator για να σε επαναφέρω στην τάξη, αλλά δε γίνεται να διαβάζουμε τα μύρια όσα κι από πάνω να βριζόμαστε από μέλη που το πολύ θα μπουν 10-15 φορές και μετά θα χαθούν.

Τέλος το off topic

Έχει ξεφύγει η συζήτηση μου φαίνεται! Εννοείται ότι τα υβριστικά post έχουν σβηστεί και έχουν πάει στα σκουπίδια! Το post επίσης του Flying Doc παραπάνω, είναι επεξεργασμένο και αυτό που βλέπετε γραμμένο παρέμεινε γιατί είναι και ο ΣΤΟΧΟΣ του topic (για να θυμηθούν μερικοί για τι θέμα μιλάμε)! Μου φαίνεται πως αυτοί οι κάποιοι νομίζουν πως τα προβλήματα της εργασίας τους ή η απόρριψή τους σε μια συνέντευξη αντιμετωπίζεται με ύβρεις και προσβολές! Γι αυτό λοιπόν αν θέλετε να συνεχίσουμε να συζητάμε για το "Επάγγελμα Αεροσυνοδός" κάντε εποικοδομητική συζήτηση!

Συγνώμη φίλε flying Doc αλλά νομίζω πως διατυπώνεις λάθος τις απόψεις σου. Τι σημαίνει η φράση '' τα κακιασμένα στο κόψιμο απο τους υπευθύνους κορίτσια θα ήταν επικίνδυνα εν ώρα υπηρεσίας; Που στηρίζεις την άποψη σου αυτή; Φαντάζομαι πως αναφέρεσαι σε ανθρώπους καλλιεργημένους και όχι σε ψυχασθενείς που θα ήθελαν εν ώρα πτήσης να εκδικηθούν.Λατρεύουμε το επάγγελμα αυτό και αντιδρούμε φυσιολογικά στην απόρριψή μας. Αυτό είναι όλο. Έυχομαι να μη βρεθείς ποτέ στη δική μας θέση.

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ το Σωκράτη (by the way έχω να σε δω καιρό κι ο ουρανός γέμισε με πολύχρωμα "πουλιά" - πάω τακτικά για "κυνήγι" ) που καλώπισε λίγο τα γραπτά μου (τι υπηρέτης της γραφίδος θα ήτο άλλωστε ).

Δεύτερον, συντοπίτισσα Αναστασία (αν και ο ICAO code της Σαλονίκης είναι LGTS - κάντε το google αρχική σελίδα, ΒΟΗΘΑΕΙ), η φράση μου ΟΠΩΣ την έγραψα βγάζει νόημα, τουλάχιστον σ' όσους βλέπουν κάτω από την επιφάνεια των λέξεων. όπως την ΚΑΚΟΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ δε βγάζει νόημα. Λοιπόν, σ' ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με καθημερινή τριβή με 20-450 ανθρώπους με διαφορετικό χαρακτήρα έκαστος και που στην κρίσιμη στιγμή κάποιος πρέπει να λάβει αποφάσεις για αυτές τις ψυχές άνθρωποι που εύχονται "να σας κόψουν όλες γιατί δε με βοηθάτε" ( το διαβάσαμε κι αυτό !!! ) ή άνθρωποι που στέλνουν CV για μια δουλειά που "λατρεύουν" (sic) αλλά δεν πάνε γιατί δεν υπάρχει συγκοινωνία από το σπίτι τους στο εκπαιδευτικό κέντρο ( !!! ??? ) (φαντάσου να ζούσαν στη Σαλονίκη του ΟΑΣΘ και μόνο) ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ. 'Οποιος "λατρεύει" κάτι ή έχει ένα όνειρο, φτάνει στα άκρα για να το αποκτήσει. Αυτό ξέρω εγώ.

Η απόρριψη δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά συμπεριφορές όπως αυτές που παρουσιάστηκαν εδώ μέσα, βγάζουν πολλά συμπεράσματα.

Παρενέβην σ'αυτό το topic όταν είδα να υβρίζεται ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο κινδυνεύει καθημερινά για να μπορείτε όλοι εσείς να πηγαίνετε σε συνεντεύξεις και μετά να ξεσπάτε εδώ μέσα, να σας απαντάω εγώ και κανά δυο ακόμα και να έχεουν δουλειά Σαββατιάτικα οι υπεύθυνοι του forum (sorry Σωκράτη, δεν κρατήθηκα). Πιθανότατα κι αυτό το post μου να επεξεργαστεί ή να σβηστεί, αλλά ελπίζω τη λίγη ώρα που θα μείνει στον αέρα να κάνει τη δουλειά του.

Over and Out

S.o.S Καλα μου "φιλαράκια καλησπερα" εγινα και εγω προσφατα μελος στο forum Συγχαρητηρια ειναι αψογο! Αλλα θελω και εγω μια Απαντηση να με βοηθησει και μενα λιγο που εχω Αγχος...την Πεμπτη 25 του Μηνα περναω απο Συνεντευξη για ιπταμενη συνοδος και δεν εχω ιδεα για το τι ακριβως θα αντιμετωπισω.το μονο που ξερω ειναι πως θα ερωτηθω και στα αγγλικα...υπαρχει καποιος να ξερει περιπου τι σε ρωτανε ή αν υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω??? Με νιώθετε εεε??? :rolleyes: φιλια -Έλενα και Καλη επιτυχια σε οσους και όσες ειναι στην δικη μου φάση...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.