Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ 2007 by Gonso

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
gonso":2tk1962f said:
Ο νικητής του προηγούμενου κουίζ, που κρύβεται? Και αυτός στα ξύδια το έχει ρίξει ή μήπως δουλεύει παρασκηνιακά και μεθοδικά για να χτυπήσει στο τέλος?

Στα φώτα, στα φώτα! Στο παρα5.
Έχω 19 απαντήσεις...
Πάντως η 10 θα έλεγα πως είναι από τις εύκολες. :P

mouahaha
Και εγώ με την νέα χρονιά θα στείλω απαντήσεις.. και κλασικά και εγώ 19 έχω.. Πάμε για κλήρωση του νικητή ή ... :wink:
Επίσης όπως είπε και ο xristos η 10 είναι από τις πιο εύκολες.. Σε άλλη μας την έκανες.. :P

gonso":kw7q6psk said:
Καλά βρέ .....τεμπελχανάδες, ούτε ένας δεν θα προσπαθήσει? Κάντε το για το άθλημα! Το κούιζ τρέχει 4 μέρες και δεν έχω πάρει ούτε μία απάντηση. :rant:
Μα κι εσύ βρε gonso δεν έβαλες κουίζ. Διαγωνισμό ΑΣΕΠ έβαλες :lol:

(Υ.Γ. Τελικά η 10 όντως δεν αποδείχηκε δύσκολη. Και το αποτέλεσμα της αναζήτησης ήταν ενδιαφέρον.)

η 10 ειναι για το αεροδρομιο της Ισπανιας?
νομιζω πως και ευκολο ειναι και με το Ελληνικο

Μου ζητήθηκαν οι εξής διευκρινήσεις με πμ που θα ποστάρω την απάντηση εδώ.

1) Αν στην ερώτηση 4 θες ακρίβεια δεκάτου ή απλά μοίρας,
2) Αν στην 13 πρόκειται για πολιτικό ή πολεμικό αεροσκάφος
και
3) στην 15 αν το "γιατι τοση ακριβεια" πάει στο 13123 πόδια ή στο γεγονός οτι και οι τρεις διάδρομοι έχουν το ίδιο μήκος και όχι 13121 ο ένας, 13122 και 13123 ο άλλος (π.χ.)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΕΡΩΤΗΣΗ 4 > Ακρίβεια μοίρας.
ΕΡΩΤΗΣΗ 13 > Πολιτικό αεροσκάφος.
ΕΡΩΤΗΣΗ 15 > Και τα δύο !

George, σε διαβεβαιώ ότι ο νικήτής ΔΕΝ κερδίζει πρόσληψη στο δημόσιο. :wink:

gonso":ufmcaiz2 said:
στην 15 αν το "γιατι τοση ακριβεια" πάει στο 13123 πόδια ή στο γεγονός οτι και οι τρεις διάδρομοι έχουν το ίδιο μήκος και όχι 13121 ο ένας, 13122 και 13123 ο άλλος (π.χ.)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΕΡΩΤΗΣΗ 15 > Και τα δύο !

Αν απαντήσουμε μόνο στο πρώτο σκέλος τι γίνεται?

gonso":ufmcaiz2 said:
Ε όχι και ΑΣΕΠ.. Πανελλήνιες χαλαρά όμως με θέματα κλιμακωτής δυσκολίας και συνδυαστικές ερωτήσεις (όπως αυτή με τα γεωγραφικά πλάτη/ύψη). Κάποιες δε εκπονημένες από ένα "αεροπορικά διεστραμμένο" μυαλό αποδεικνύοντας περίτρανα ότι εργάζεσαι και στον αεροπορικό χώρο μάλλον! Συγχαρητήρια για το κουράγιο να βγάλεις το κουίζ. Ελπίζω όλοι να καταφέρουμε να δώσουμε τις ταπεινές απαντήσεις που βρήκαμε ως τις 6/1 :great:

Πειραζει που εγω εχω κολλησει στο μαρκουτσι του ελικοπτερου? Ειναι το αδυνατο σημειο μου, μιας και μισω τα ελικοπτερα... :lol:

747, μην δημοσιοποιείς τους καημούς σου. Από εδώ μόνο διευκρινήσεις. Τα υπόλοιπα, μετά το τέλος της τελετής.

(ΕΠΑΝΑ) ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:
Ερώτηση15 : Απλά απορώ γιατί το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, έχει τρείς διαδρόμους πού έχουν ακριβώς το ίδιο μήκος ίσο με 13123πόδια. Και με εκπλήσει η ακρίβεια της ισότητας που είναι της τάξης ενός παπουτσιού μου.Το Ντύσσελντορφ έχει δύο διαδρόμους 8.858πόδια ο ένας και 9.843 ο άλλος. Η Θεσσαλονίκη 8.005 και 7.907. Το Heathrow 12.799 , 12.008 και το Άμστερνταμ 12.467 , 10.827 , 11.155 , 11.329 , 11483 , 6.608. Και το αεροδρόμιο της ερώτησης 13.123 , 13.123 , 13.123 . Μόνο εγώ βλέπω το ενδιαφέρον του θέματος?

Όχι περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτήν την ερώτηση παρακάλω.

gonso":feyt183f said:
Αααα μα γιατί? Οι ερωτήσεις αυτές θα πήγαιναν ωραιότατα σε κάτι διαγωνισμούς που μου έρχονται αμέσως αμέσως στο μυαλό...

gonso":feyt183f said:
Ε όχι και ΑΣΕΠ.. Πανελλήνιες χαλαρά όμως με θέματα κλιμακωτής δυσκολίας
Εσύ είσαι μικρός και αθώος, δεν ξέρεις από δύσκολα θέματα σε Πανελλήνιες...

Συχνά, πάντως, όσες είναι δύσκολες κρύβουν και από μια ενδιαφέρουσα απάντηση.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.