AirFlightTravels
First-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- ΕΗΕΗ
Πάει να ανοίξει ένα μεγάλο διπλό θέμα βλέπω... Δυστυχώς οι απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη έχουν αριστεύσει στην ημιμάθεια και είναι από τούς χειρότερους επιβάτες σε ΕΕ. Δεν σέβονται ούτε συνεπιβάτες ούτε φροντιστές ούτε τους κανονισμούς και έχουν πολλές φορές έχουν παράλογες απαιτήσεις. Από την εμφάνιση στο Gate αφού έκλεισε, την απαίτηση για τις 5 βαλιτσάρες στην καμπίνα που οταν δεν περνάει ξεκινάει το δε ξέρετε πόσα λεφτά σας έχω δώσει, την προηγούμενη φορά τα πέρασα, η άλλη εταιρεία το κάνει κτλ κτλ. Ακατάπαυστη ομιλία στο τηλέφωνο μέχρι να χαθεί το σήμα, δε σεβόμαστε πότε διπλανούς ή νομίζουμε πως ο διπλανός μας ειναι ife και ξεκινάει συζήτηση ή και ψυχανάλυση. Μη πω για κάτι βρωμοπόδαρους που έχουν στόχο να αφήσουν τους μύκητες του ποδιού τους σε κάθε δυνατή επιφάνεια. Ειδικά σε πτήσεις προς τα νησιά έχουμε και αυτούς με το πόλο γιακά, γυαλιά, τσίχλα και iphone που τα ξέρουν όλα και ειναι φοβερά υπερόπτες. Οδηγίες από το πλήρωμα; Άσε τσ έχω μάθει, ξέρεις πόσες φορές το κάνω το δρομολόγιο την εβδομάδα; Ναι ρε φίλε ασε και τους άλλους να ακούσουν. Έχουμε και τους τρελούς με τις σέλφιες που δεν αφήνουν γωνιά που να μην έχουν βγάλει μη χάσουν κανέναν φόλοουερ. Που είναι οι παλιές στιγμές που βγάζαμε την οικογενειακή φωτογραφία μπροστά στο αεροπλάνο και τέλος; Κορυφαίο σε Ελλάδα που έχω πετύχει ζευγάρι 40+ μετά από διακοπές κόντεψε να κάνει παιδί στα καθίσματα... Έχουμε και καλά όμως, σε κάθε touchdown προς/από Γερμανία βαράμε παλαμάκια! Ατελείωτες ιστορίες. Highlight φροντιστή Θεσσαλονίκη ήταν η φοβία για τα αεροπλάνα και τις πτήσεις και μου έλεγε όταν έρθει το max θα παραιτηθεί.
Όσο για επιβάτη, έτυχε πτήση προς Μαρόκο, μια κοπέλα με χιτζαμπ να σηκωθεί λίγο πριν τη προσγείωση και να περπατάει, έγιναν συστάσεις δεν κάθισε και κάναμε go around (το 2ο μου).
Όσο για επιβάτη, έτυχε πτήση προς Μαρόκο, μια κοπέλα με χιτζαμπ να σηκωθεί λίγο πριν τη προσγείωση και να περπατάει, έγιναν συστάσεις δεν κάθισε και κάναμε go around (το 2ο μου).
Last edited: