Το θέμα είναι ότι το ΠΟΛΚΕΟΑ έχει προ πολλού εναποθέσει τις ελπίδες του στο κράτος,ότι δηλαδή αυτό θα αναλάβει το έργο τής αποκατάστασης τών αεροπλάνων και φαίνεται να πιστεύει ότι εν όψει τής χωροθέτησης τού αεροπορικού μουσείου, κάποιος φορέας θα δώσει ένα κονδύλι γι αυτό το σκοπό. Επιτρέψτε μου να πώ ότι εγώ αυτό το θεωρώ πολύ αμφίβολο για τούς δικούς μου λόγους.Και κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία ως τώρα,να πω σε επίδοξους εθελοντές να μην κάνουν το ίδιο λάθος και χάσουν το χρόνο τους αλόγιστα όπως εγώ για το τίποτα.Έχετε υπόψη σας ότι η είσοδος και η "εργασία" στό χώρο θέλει ειδική άδεια αφού όμως πρώτα κερδίσετε τήν εμπιστοσύνη τού ΠΟΛΚΕΟΑ.....και με τα σχόλιά σας ως τώρα, αυτό ακριβώς είναι αμφίβολο αν θα το καταφέρετε. Όσο για μένα,λίαν προσεχώς,ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο, να συνεννοηθώ για να παραδώσω τα κλειδιά μου γιατί δεν υπάρχει πιά τίποτα άλλο να κάνω από μόνος μου χωρίς βοήθεια κι ας βρούν κάποιον άλλον να μαζεύει τις πέτρες και τα γυαλιά από τα μπουκάλια πού μάς φιλοδωρούν οι λάτρεις τής αεροπορίας.
Ας πηγαίνουν συχνότερα να βλέπουν τι κάνουν τα αγαπητά αεροπλάνα τους!