Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ξερω τι λετε για μουσεια, συλλογους κτλ. εγω μια μαντρα βλεπω !!! :wall:

Ο κύριος Τσατσαράγκος,που διαφήμιζε τόν Νοέμβριο την επικείμενη συνάντηση εν χορδαίς καί οργάνοις,πού είναι να μάς ενημερώση τί απέγινε στην "μάζωξη" αυτή,άν αποφασίστηκε κάτι,ποιές είναι οι ενέργειες που θά ακολουθήσουν τό "μάντρωμα" ;(αλήθεια,τόσα χρόνια γιατί δέν είχε μεριμνήσει η ΠΟΛΚΕΟΑ νά κάνη αυτή την ενέργεια;).

Συγγνώμη που το λέω έτσι απότομα, αλλά δυστυχώς πρέπει να δούμε την πραγματικότητα κατάματα και να μάθευτεί το τρομερό νέο:
-Ο κύριος Τσατσαράγκος δεν είναι πια πρόεδρος του ΠΟΛΚΕΟΑ :cry: :cry:

Κριμα. Τωρα, ζητω που καηκαμε. Εχω μια φλογα που καει μεσα μου. Και σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος. Οταν αγαπας την αεροπορια ετσι ειναι. Ειμαστε η πιο απολιτιστη χωρα παγκοσμιως. Και δεν το συμπερενω μονο απο αυτο, αλλα και αυτο πολυ ειναι. Ειναι ζωα δεν εχω κατι αλλο να πω. Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη για να ξυπνησουμε αυτα τα ζωα που κοιμουνται? Γιατι φταιμε και μεις που καθομαστε μονο μπροστα στην οθονη.

Πιστεύω οτι στήν παρα πολύ ασκημη αυτή εικόνα που βλέπουμε σήμερα οι μόνοι που μπορουν να δώσουν την καθαρή λύση ωστε να σωθουν τα ιστορικά αεροσκάφη ειναι ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΠΟΛΚΕ ΟΑ σε μιά και μόνο συνελευσή τους. Το θέμα ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ τό βάρος δυσβάσταχτο για ενα απλό σύλλογο και μάλιστα χωρις καμία σοβαρή οικονομική στήρηξη, ας βάλουν στο πλαι τους λοιπόν τους οποιους εγωισμούς και αν αγαπουν πραγματικά αυτα τα αεροσκάφη που μετατρέπονται ταχύτατα λόγω των βανδαλισμων σε παλιοσίδερα ας ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ να συζητήσουν με αυτούς που εχουν τα χρήματα την δύναμη το τεχνικό δυναμικό τις ιδέες και πιθανον θα ηθελαν να δωρίσουν στον Ελληνικό Λαό και περισσότερο την νεολαία ενα Μουσείο με προσωπικά ενθυμήματα του Ωνάση μέσα στα αεροσκάφη που ηταν η προσωπική του επιλογή ισως εχουν και την δύναμη και τήν θέληση να τα πλαισιώσουν με ενα συγκρότημα κτηρίων για συνέδρια και αλλες χρήσεις του Υδρύματος αλλά με ιδιαίτερη σημασία διότι θά βρίσκονται στόν απόλυτα φυσικό χώρο οπου ξεκίνησαν οι ιδέες και τα ονειρα του Ωνάση.Ας ερθουν σε επαφή λοιπόν προτείνοντας ιδέες και δίνοντας τα ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ αλλα με τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΟ να γίνουν αεροπορικό μουσείο χωρος αεροπορικης παιδειας,εκπαίδευσης της νεότερης γενιάς και μνήμης μιας χρυσής εποχής ενος Μεγάλου Ανδρα.Τό Ιδρυμα Ωνάση πιστεύω οτι θα ειναι δύσκολο να αρνηθή να επαναφέρη και να επιστρέψει σαν δώρο στίς επόμενες γενιες τά μέσα που εκαναν γνωστό το ονομα του Ωνάση στα πέρατα της γής.Και ας υπάρχει μία πλακέτα στην εισοδο του μουσείου με τα ονόματα αυτων ΟΣΩΝ θα σταματήσουν αυτό τό ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Αυτα που λέτε, και λέω και εγώ βέβαια, είναι εκτός πραγματικότητας..
VassiliATH, σε έχει παρασύρει η αγάπη σου για το θέμα, και το έχεις τραβήξει πολύ.
Τα σενάρια αυτα δε πρόκειται να υλοποιηθούν, διότι στην εποχή που ζούμε, το θέμα αυτο, δεν υπάρχει στη λίστα προτεραιοτήτων των ανθρώπων που θέλουμε.
Ας έλθουμε στη πραγμτικότητα...

Η τελευταία κίνηση του εκτός πραγματικότητας..VasilisATH που τον έχει παρασύρει η αγάπη του για το θέμα, και το έχει τραβήξει πολύ ηταν να στείλη αυτή την επιστολή ..... πιστεύοντας οτι ισως μπορει να υπάρξη λύση.

Σας κοινοποιω εικόνες που με τρόμαξαν και αξίζουν μόνο σε μιά Τριτοκοσμική Χώρα μαζί με κάποιες ιδέες-σκέψεις μου βλέποντας ολη αυτή την καταστροφή ενός Ελληνικού Ονείρου που συντελειται αργά και σταδιακά μπροστά στά μάτια μας στήν πίστα του πρώην Ανατολικού Αερολιμένα Αθηνων.Σας ζητώ συγνώμη για αυτή μου την κίνηση αλλά θέλω και εσείς να ειστε γνώστες αυτής της δραματικής κατάστασης.
Μέ εκτίμηση
Βασίλης Ποργιάζης
viewtopic.php?f=15&t=2310&st=0&sk=t&sd=a&start=105#p108820
viewtopic.php?f=15&t=2310&st=0&sk=t&sd=a&start=105#p108897
viewtopic.php?p=108953#p108953
σέ 2 αποδέκτες Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης και τον ΠΟΛΚΕΟΑ από εδω και στο εξης ο VasilisATH δεν θα ξανασχοληθή με το θέμα αυτό...
Σας ευχαριστω θερμά που παρακολουθήσατε τις φωτογραφίες μου.

Αγαπητέ hyperexcitability, η πραγματικότητα στην οποία μας καλείς να επιστρέψουμε δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Ή προχωράς και δρας με θετική ενέργεια (και προς εστιασμένες κατευθύνσεις) ή κατασκευάζεις τηγάνια και κατσαρόλες και τα μοιράζεις στα μέλη του ΠΟΛΚΕΟΑ να έχουν να θυμούνται καθημερινά το παρελθόν της συμμετοχής τους.

δικά μας

Αγαπητέ payneful_tales, ως κατσαρόλες και τηγάνια θα καταλήξουν αυτα τα ιερά αεροπλάνα, γιατί πολύ απλά είναι μικρής σημασίας για τους πολλούς.
Ευκολότερα, οικονομικότερα, και με μεγαλύτερη απήχηση γίνεται κάποιο άλλο έργο!

To θέμα δεν είναι να επανέλθουμε εμείς στην πραγματικότητα αλλά το ΠΟΛΚΕΟΑ που τόσα χρόνια μας έχει πρήξει με μεγαλόπνοα σχέδια περί μουσείου και περί άλλων μεγάλων αεροπορικών πραγμάτων αλλά δεν είναι ικανό να τα υλοποιήσει.
Και αυτό το "Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας" υπάρχει κάθε μήνα εδώ και πολλά χρόνια στο μηνιαίο "Πρόγραμμα Δράσης" στο site τους http://www.polkeoa.gr/polframeprogramgr.htm .
:with:
Απλά, copy-paste τόσα χρόνια.
Από εκδρομές όμως... άλλο τίποτα!