Ενδιαφέρουσες (γενικα) σελίδες στο διαδίκτυο

Φίλε Socrates, αυτό το βίντεο μου το είχαν στείλει σε email, πριν από μερικά χρόνια. Είναι όντως απορίας άξιο ότι δεν φαίνεται το παραμικρό συντρίμι στον χώρο του Πενταγώνου. Δεν είμαι οπαδός των θεωριών συνομοσίας που εμφανίζονται κατά καιρούς αλλά αυτό πιστεύω λέει πολλά!

Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και εγώ! Τα ερωτήματα που προβάλει είναι άξα απορίας πραγματικά! Εσένα σου φαίνεται οτι έπεσε εκεί 767?? :stupid:

gioannis":26rr2a3f said:
Για οσους θελουν να γνωριζουν ποσο παρανομοι ειναι μετα απο πιωματα : http://www.2x4.gr/alcotest.htm

Βέβαια θέλει ενημέρωση καθώς έχει ακόμα ως όριο ποινών το 0.5 g/L, ενώ εδώ και μερικά χρόνια όριο είναι το 0,2 g/L. Καλό βέβαια είναι να μην πίνουμε ούτε γουλιά αλκοόλ αν είναι να οδηγήσουμε και το site να χρησιμοποιείται για το χάζι μας. :)

Socrates":2xc0va6u said:
Εσένα σου φαίνεται οτι έπεσε εκεί 767?? :stupid:
Σίγουρα έχει συμβεί κάτι πολύ περίεργο εκεί. Απορώ πως το κάνανε γαργάρα τέτοιο θέμα! Δε λέω, οι αμερικανοί εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους ούτε τους απασχολεί ιδιαίτερα η πολιτική, αλλά αυτό είναι φως φανάρι.

Το συγκεκριμενο βιντεο κατα την γνωμη μου ειναι απλα να δημιουργει εντυπωσεις. Ειναι ενδιαφερον αλλα δεν βασιζεται πουθενα. Δεν φενεται να εχει κανει καμια ερευνα οποιος το δημοσιευσε.

Απορω με μερικους (στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτος που εβγαλε το βιντεο) πως μεσω καποιων ελεηνων και ανανδρων επιθεσεων που δεν ειχαν στοχο παρα αθωους πολιτες να βγαζουν τεοιου ειδους βιντεο. Νιωθω σαν να παιζουν με τις ψυχες αυτων που χαθηκανε μεσω των ανανδρων επιθεσεων στο εδαφος των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης. Το αεροπλανο βρεθηκε οντως εκει οπως και τα πτωματα των επιβατων και των τρομοκρατων. Υπαρχει σχετικη αναφορα στην FAA για το περιστατικο.

http://aviation-safety.net/database/rec ... 20010911-3

9/11 NEVER FORGET!!!!

RIP

Εντάξει δεκτό και αυτό αλλ πως εξηγείς το γεγονός πως δεν βρέθηκε τίποτα στην περιοχή που να "θυμίζει" αεροσκάφος? Και η τρύπα που δημιουργήθηκε στον τοίχο είναι ίδια με το μέγεθος ενος κινητήρα 767 και όχι ολοκληου αεροσκαφους.

Δεν το ξερω αυτο. Δεν μπορω να ξερω τι ζημια μπορει να κανει ενα 757 οταν πεφτει. Υπαρχει μια γενικη φωτογραφια στο λινκ που εδωσα που δειχνει την εκταση της ζημιας. Εμενα προσωπικα με καλυπτει και ακομα παραπανω με καλυπτουν οι τοσοι αδικα νεκροι...

Το θέμα δεν είναι ποιός έβγαλε το βίντεο. Επίσης δεν τίθεται κανένα ζήτημα σπίλωσης των ανθρώπων που έχασαν άδικα την ζωή τους. Όπως είπα δεν είμαι οπαδός των συνομοσιολόγων, το αντίθετο μάλιστα. Τους θεωρώ ανθρώπους που προσπαθούν να κερδίσουν την δημοσιότητα εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη περιέργια και δυσπιστία. Προβληματίσου όμως. Αγνόησε το συγκεκριμένο βίντεο και φέρε στο μυαλό σου τις εικόνες που είδαμε live και σύγκρινέ τες με εικόνες άλλων συντριβών που έχεις δει. Εμένα, δεν μου φαίνεται ότι εκεί έχει πέσει αεροπλάνο πόσο μάλλον του μεγέθους του 757. Θα φαινόταν κάτι, μια πτέρυγα, η ουρά η δεν ξέρω τι άλλο.