Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ποιο είναι το νέο που μας ξέφυγε;
 
Επιβάτες πτήσης της American Airlines επεμβαίνουν δραστικά εναντίον άνδρα ο οποίος φέρθηκε κακοποιητικά στην γυναίκα του και την απομακρύνουν από δίπλα του.


Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά κάποιοι ήρωες δεν φοράνε στολή, ούτε καν ξεχωρίζουν, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας ( ή στην ίδια πτήση μαζί μας ) αλλά όταν έρθουν ζόρια, ξέρουν να κάνουν το σωστό πράγμα την σωστή ώρα.:thx:
 
Στο δρομολόγιο Σύδνεϊ Τόκιο της Qantas το πλήρωμα επέλεξε ταινία στις προσωπικές οθόνες των επιβατών αφού η προσωπική επιλογή ταινίας δεν ήταν διαθέσιμη λόγω τεχνικού θέματος. Μόνο που για κάποιο λόγο άρχισε να παίζει ταινία που περιείχε σκηνές ερωτικού περιεχομένου και χωρίς οι επιβάτες να μπορούν να την κλείσουν. Συγκεκριμένα ήταν η ταινία Daddio με τον Sean Penn.
Τώρα ψάχνουν να βρουν πως επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ταινία για το IFE
 
Κάθε ταινία που παίζεται σε αεροπλάνο είναι edited αφήνοντας απέξω σκηνές που μπορεί να μη θεωρούνται πρέπουσες για το συγκεκριμένο περιβάλλον. Με άλλα λόγια, άλλο το μοντάζ στο σινεμά, άλλο το μοντάζ στο αεροπλάνο.

Από εκεί και πέρα, το να φαίνεται στην οθόνη το κινητό του ήρωα, και στην οθόνη του κινητού στήθη, παναγία μου τι ντροπή, να ζητήσουν όλοι συγγνώμη, τι τρομερό αίσχος είναι αυτό, αφού τα γυναικεία στήθη είναι Χ rated όλοι το ξέρουν αυτό.
 
Εάν θα αισθανόμασταν άβολα με γυμνά στήθη στο διπλανό μας κάθισμα ( σε αεροπλάνο πάντα ) γιατί να μην αισθανόμαστε άβολα να τα βλέπουμε στην οθόνη του IFE παρά την θέληση μας και χωρίς την επιλογή να αλλάξουμε το πρόγραμμα;

Δεν είμαι πουριτανός ούτε θα άρχιζα τις μηνύσεις στην QANTAS αν ήμουν επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης, αλλά σε μια πτήση υπάρχουν και μικρά παιδιά και οι γονείς τους έχουν το απόλυτο δικαίωμα να καθορίζουν το τι είναι κατάλληλο θέαμα για τα μικρά τους και ποια είναι η κατάλληλη ηλικία να μάθουν τι εστί sexting κλπ.

Να υπενθυμίσω ότι δεν είναι όλοι οι επιβάτες ενός αεροσκάφους "λιγούρηδες", ούτε ηδονοβλεψίες. Και φυσικά δεν χρειάζεται το άλλο άκρο, οι drama queens. Ηταν απλά μια άβολη κατάσταση για κάποιους και αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε χωρίς πολλά πολλά. Πάμε παρακάτω...
 
Ναι, ακατάλληλο θέαμα για μικρά παιδιά το γυναικείο στήθος, άλλωστε δεν είχαν ποτέ καμία σχέση μεταξύ τους.
 
Κινητήρας Β787-9 της ΑΑ στο Chicago καταπίνει "αδέσποτα" container. Αυτό πρέπει να πόνεσε...


Το συμβάν φαίνεται να συνέβη όταν όχημα αεροδρομίου που μετέφερε τα container παρεμβλήθηκε ανάμεσα από 2 αεροσκάφη που τροχοδρομούσαν με αποτέλεσμα ο κινητήρας του προπορευόμενου αεροσκάφους να τα εκτινάξει προς τον κινητήρα του επερχόμενου Β787.
Δεν νομίζω ότι ο οδηγός του οχήματος θα πάρει προαγωγή σύντομα.
 
Μόνο προαγωγή δε θα πάρει; Για απόλυση πάει… όπως λέει και αυτός που ανέβασε το τουιτ σε απάντηση από κάτω, αυτό που έκανε είναι από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις ότι απαγορεύονται, στο safety course πριν πιάσεις δουλειά σε αεροδρόμιο
 
Top