Την είχα στα 10sec. next time θα την βάλω ανά 5 ή και 2. Ανάλογα με το ταξίδι.
Να ρωτήσω κάτι άλλο στους σχετικούς. Έβλεπα ένα παλιό βίντεο ξανά και ξανά ( http://www.youtube.com/watch?v=JexFZUmlS6Q ) και βλέπω ότι η προσγείωση στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι λιγο "κάπως"... Τι θα έπερεπε να κάνει ο πιλότος; Ορθώς το κατέβασε με touch κάπου στη μέση του διαδρόμου; Αν δε κάνω λάθος και η Ολυμπιακή δεν είχε ένα ατύχημα κάποτε για τέτοιο λόγο με το 727; Θέλω να πω τo 737-800 έχει minimum landing distance 4500feet, κάπου 1370 μέτρα. Γιατί εκεί που ακούμπησαν οι πίσω τροχοί έχει απόσταση λιγότερη των 1300 μέτρων... Ποια η γνώμη σας;
Ούπς το πρώτο link που έβαλα πιο πάνω δεν ήταν το σωστό, το ξαναβάζω δεύτερη φορά...φίλε nikosoik όσον αφορά το 737-800 της Ryanair, αν και η προσγείωση ήταν εντάξει, κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να είχε γίνει touch&go...
Εμένα γνώμη μου είναι πως ήταν καλή, αν και όντως πάτησε στη μέση του διαδρόμου, αλλά όπως φαίνεται από το βίντεο προλαβαίνει και φρενάρει έγκαιρα μιας και δεν τρώει όλο το διάδρομο μέχρι την αρχή του 16 και προλαβαίνει και στρίβει δεξιά νωρίτερα. Δεν νομίζω πως υπήρχε λόγος για touch & go.
Μια αυστραλιανή εταιρεία, ανέπτυξε, όπως ισχυρίζεται «το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο» με βάση την ασφάλεια των πτήσεων και μας παρουσιάζει τις περισσότερο και τις λιγότερο «ασφαλείς» αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.
Όσο για τα ratings, στο μεν safety τόσο η ΟΑ3 όσο και η QR πληρώνουν αλλονών αμαρτίες (βλέπε country audit), στο δε product οι κριτικές είναι ακόμη λίγες και έτσι ένα "κουλούρι" που έφαγε απο κάποια αγανακτισμένη επιβάτιδα το πάει αρκετά προς τα κάτω ενώ άλλοι 2 αναφέρουν great και fine, excellent και δίνουν 5 κ 3 στα 10