Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τί λίγο,σάν τον Χώκ Φίν τον Αιματοβαμμένο τον έκανε τον άνθρωπο το πτηνό..Πάλι καλά που δέν τον άφησε στον τόπο εντός τού αεροπλάνου.

Απο εκεί και πέρα όντως είχε μεγάλη ψυχραιμία-αλλά και τύχη,αφού μάλλον βρήκε σχεδόν αμέσως κάποιο διάδρομο να προσγειωθή κανονικά και δέν χρειάστηκε να κάνη αναγκαστική σε κανένα χωράφι,που θα ήταν αρκετά επικίνδυνο στην κατάστασή του.

ΥΓ.Είμαι ζωόφιλος μέν αλλά χαίρομαι που αυτό το πουλί είχε κακό ψόφο.....

αυτο λεγεται ''η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια'' η αλλη μιση ειναι στο κοκπιτ :)

Αρκετές αεροπορικές, έχουν απαγορεύσει στους πιλότους να κάνουν αυτό που βλέπουμε στο βίντεο. Ενώ δεν απαγορεύουν ο πιλότος να καθαρίζει το τζάμι αν χρειάζεται, απαγορεύουν να βγάζει το κέντρο βάρους του σώματός του στα όρια του παραθύρου για να μήν πέσει.

gonso":14om7zf0 said:
Αρκετές αεροπορικές, έχουν απαγορεύσει στους πιλότους να κάνουν αυτό που βλέπουμε στο βίντεο. Ενώ δεν απαγορεύουν ο πιλότος να καθαρίζει το τζάμι αν χρειάζεται, απαγορεύουν να βγάζει το κέντρο βάρους του σώματός του στα όρια του παραθύρου για να μήν πέσει.
Και πώς θα καθαρίση το παράθυρο τότε;Θα έπρεπε να έχη "πιθηκίσιο" χέρι (και δή γοριλλίσιο,που είναι και το πιό μακρύ...)

http://www.youtube.com/watch?v=o9hA...όμως και κάτι ωραίο απ'το Ελληνικό St.Maarten

Εσύ ο από πάνω λέμε. Έκανες λάθος στο λινκ:
Hastaroth":exge5wyc said:

Από τοπικά νέα της Πρέβεζας, μια διάσωση που εκτελέσθηκε χθες με super Puma, με βίντεο και φωτογραφίες:

http://www.pamepreveza.gr/News/AllArtic ... fault.aspx

Το πλήρωμα έφτασε εκεί μεσημέρι και τελικά διανυκτέρευσε στον Άραξο!!! λόγω του ότι αντιμετώπισε άσχημες καιρικές συνθήκες στο Ρίο.

Έχω και κάποιες φωτογραφίες που τραβήχθηκαν από το ελικόπτερο και δείχνουν το πλοίο μέσα στον καιρό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τις δημοσιεύσω :rant: . Άσχημο καιρό βγάζει το Ιόνιο, συχνά-πυκνά. Αντίθετα, εδώ στη Χίο που βρίσκομαι, σκέφτομαι να πάω για μπάνιο 8)

vassdel":tlx4uln1 said:
Οντως,από την βιασύνη μου ξέχασα να βάλω το "=".Thanks γιά την διόρθωση.

vassdel":tlx4uln1 said:
Αντίθετα, εδώ στη Χίο που βρίσκομαι, σκέφτομαι να πάω για μπάνιο 8)
Μπρρρρ και μόνο που το διάβασα αυτό τουρτουρίζω.Εγώ άν δέν πέση η πρώτη καρπουζόφλουδα στην θάλασσα κατά τα μέσα Ιουλίου,δέν βάζω ούτε δάχτυλο τού ποδιού μέσα :)