Από την πλευρά μου πάντως έχω βαρεθεί να ακούω για την Ολυμπιακή τον όρο "να σωθεί" που προφανώς σημαίνει να βρεθεί ένας "σωτήρας" ή αλλιώς αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Ο Νιάρχος και το Ίδρυμά του νομίζω πως έχουν κάνει ήδη μιά μεγάλη προσφορά στην χώρα σχετικά με την έκταση στον παλιό ιππόδρομο κλπ κλπ και δεν ξέρω εάν επιθυμεί να κάνει και άλλη. Η νοοτροπία του επαίτη που έχουμε αναπτύξει γενικά με στεναχωρεί αλλά ταυτόχρονα μου προκαλεί αηδία. Κάθε φορά ο "σωτήρας" φέρει και ένα ωραίο όνομα, Νιάρχος, Emirates κα. αλλά ξεχνάμε κάτι πολύ ουσιαστικό, η Ολυμπιακή υπάρχει και λειτουργεί και καλό είναι παράλληλα προς την αναζήτηση επενδυτή (καμικάζι) να φροντίσει να δείξει ότι δεν τον χρειάζεται, δηλαδή να αγωνιστεί... (λέξη προσφιλής στους συνδικαλιστές) να αποδείξει ότι, για τους μεν εργαζομένους και συνδικαλιστές μπορεί να σταθεί στα πόδια της (ή στα φτερά της), για δε τους υπουργούς, τεχνοκράτες, φορομπιχθέντες πολίτες, επενδυτές ότι αξίζει να υπάρχει και ΜΠΟΡΕΙ να φέρει κέρδος. Τελευταίο post για Ολυμπιακή από πλευράς μου, έχει καταντίσει πολύ μονότονη οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα.