Emirates στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
manuelgrecia":8es3csla said:
Δεν αληθέυει...
Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος πια άν πρέπει να πιστέυουμε ό, τι γράφεται στις εφημερίδες η παραπληροφόρηση έχει τα high της.
Το airnews το παρακολουθώ καιρό τώρα και έχω παρατηρήσει ότι ποτέ δεν παραθέτει πηγή. Ωστόσο, τα περισσότερα άρθρα του τα έβλεπα και αλλού οπότε δεν μπήκα στον κόπο να τσεκάρω το συγκεκριμένο για την ΕΚ, κακώς μάλλον. Υπάρχει βέβαια μια διαφορά, στο δημοσίευμα της Express γινόταν λόγος για Οκτώβρη, τώρα πάει για Μάρτη του '13. Για να δούμε αν θα αντιδράσει η ιστοσελίδα ή η ΕΚ...

Θα μου φαινόταν περίεργο πάντως από 7 συχνότητες να πάει σε μηδέν αμέσως. Πιο λογικό θα ήταν μια μείωση πχ σε χ3, και παρόλο που η πτώση στην κίνηση είναι σημαντική, δεν έχουν μείνει και πολλοί ανταγωνιστές...

Εγώ πάντως από το σύστημα δύσκολα βρίσκω θέσεις στην εταιρεία... είναι όλα γεμάτα μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.... δεν καταλαβαίνω τι εννοούν με προβλήματα πληρότητας, τον περισσότερο καιρό η εταιρεία είναι γεμάτη.

Πολύ ασόβαρα άρθρα... ειδικά όταν δεν βάζουν την πηγή.

Μίλησα πριν από λίγα λεπτά με τους ανθρώπους στο γραφείο και μου είπαν ... "είσαι τρελός; εδώ συζητάμε την αναβάθμιση του αεροσκάφους σε Β777 μόνιμα λόγο πληρότητας των πτήσεων" και πρόσθεσαν ότι "ο σταθμός της Αθήνας είναι παράδειγμα για την εταιρεία κυρίως επειδή κατάφερε να είναι κερδοφόρος μέσα σε αυτή την κρίση..."

Αναρωτιέμαι γιατί μια εφημερίδα γράφει αυτά τα άρθρα ... υποθέτω για να ασκήσουν πίεση στις τιμές του ΔΑΑ.

Ο καθε μπαρουφας μπορει να γραφει οτι θελει και ο καθε "δημοσιογραφος" να αναπαραγει την ειδηση χωρις ερευνα...

Τι πιο επισημο παντως απο τον αντιπροεδρο πωλησεων της Emirates που δηλωσε ΧΤΕΣ οτι ΔΕΝ φευγει απο την Ελλαδα η Emirates:
Thierry Antinori, executive vice- president for passenger sales at Emirates Airline, the largest international carrier, comments on expansion plans amid the euro-zone crisis. He spoke in an interview in Ho Chi Minh City at an event to mark the carrier’s maiden flights to the city.

On Athens:
“Some airlines are pulling out of Athens, Emirates is not. We are staying there on a daily basis and we’re sticking to the commitment to the market. The customer response is positive because they see Emirates is a brand you can rely on.

Και οχι ειδηση απο το airnews και την express κλπ, αλλα απο το bloomberg...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Με ανακοίνωση καρμπόν αυτής που δημοσιεύτηκε στην Express, η ΕΚ διαψεύδει στο airnews "τις φήμες" την φυγή της απ' την Ελλάδα...

Μπράβο airnews :bash:

Λες και το χαμε και ποτέ... Νομίζω πως τις τελευταίες μέρες η πτήση σταθερά έρχεται με 332

... Έφερε και κάποιες φορές και 343 & 345..

Η εταιρεία έχει 178 αεροπλάνα στο στόλο και έχει να λάβει άλλα 225 συν τα options. Με τον ρυθμό που παραλαμβάνει τα αεροπλάνα (1-2 το μήνα), τον ρυθμό που ανοίγει προορισμούς 12-15 το χρόνο και τα προβλήματα συντήρησης των Α380 είναι λογικό να γίνεται αναμπουμπούλα. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα για την Αθήνα, ο στόχος αρχικά είναι να γίνει μόνιμα το Β777 αλλά αυτά θα τα ξέρουμε μετά τις 15 Αυγούστου... σε αναμονή έως τότε.

Τα Α330/Α340 είναι τα μικρότερα της εταιρεία και προβλέπεται να γίνου phase out στα επόμενα 1-3 χρόνια.

Καλό καλοκαίρι.

Γενικώς και εδώ πάντως το θέμα είναι να βελτιωθεί η κινητικότητα στην Αθήνα, μπας και ξαναδούμε τη δεύτερη πτήση (και τις εταιρίες που έφυγαν λόγω κρίσης ουσιαστικά), κι ας είναι με 330 και οι δύο. :mrgreen: